KaJe Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Mě více předek, ale jen o trošičku, nic velkého. A vzhledem k tomu, že jsou to hnaná kola, nesou váhu motoru a nejvíc toho odnesou při brždění, tak myslím, že je to i logicky správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 No právě,možná že sem si ty kola blbě označil a při přezouvání sem je dal dvakrát na stejnou nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 tak opravdu se se v tomle tematu zasmal ale k veci, mel sem na svoji oktavce KUMHO 15ky a jednak hučely jako prase, to nebudu zminovat na mokru, to nebylo slyset ani radio a po 20tkm byly sjete na pravych stranach... auto v poradku, geo taky... pretim ani ted to nic nedela na jinem obuti, takze bych nezkoumal problem v aute, ale vymenil bych pneu co nejdriv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 po nazoru s kruhakem odted budu jezdit jen rovne,zatacet budu jet trosicku kdyz to bude enzbytne nutne,Snad mi ty kola vydrzi aspon kilometr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m78k Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ahoj pozor při výměně sady kol L/Z při nestejných rozměrech 15 vs 17 se mění geometrie !!! to si málokdo uvědomuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 A co 15 vs 16? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Zeptám se i tady, víte někdo co stojí seřízení geometrie a kam na to jet? Jestli jakože do servisu nedejbože origo nebo např STK by to udělali? Nějak nevim kam a za kolik, potřeboval bych pro kontrolu, ZP kolo se sjíždí nějak víc ... help.gif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Já jsem platil za geometrii v autorizovaném servisu Auto Šídlo cca do litru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chocen Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 (editace) Zdravím! Po přezutí ze zimních na letní jsem si prohlížel ty zimáky - GY UG7+ a byly po druhé sezoně už dost sjeté (cca 50 000 jsem na nich nalítal). Všechna čtyři kola jsou dost výrazně sjetější po vnější straně... to sjetí je samozřejmě o něco větší na předních kolech, mezi levou a pravou stranou je to však rovnoměrné, osově souměrné... Je to v pořádku? Tím, jak se auto v zatáčce více opírá o vnější stranu? Nebo je něco špatně? Co? Editováno: 22. Září 2009, autor: chocen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Samozrejem ked chodiš agresivnejšie do zatačok tak sa ti to po stranach viacej oderie.Ak to nie je priliž malo by to byt tym. Aby si si bol istejsi daj si skontrolovat geometriu...ja jazdim Fabke na Brigestone Turanza 300, 195/15", fabka ma zatial iba okolo 35000 ale je to už vydno že mam kraje penu viacej zodrane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Tak pokud to nemáš nějak moc výrazně oproti středu pneu, tak bych si toho moc nevšímal, ale jestli to je víc, tak bych si raději nechal prověřit geometrii náprav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.