Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mě více předek, ale jen o trošičku, nic velkého. :) A vzhledem k tomu, že jsou to hnaná kola, nesou váhu motoru a nejvíc toho odnesou při brždění, tak myslím, že je to i logicky správně.

No právě,možná že sem si ty kola blbě označil a při přezouvání sem je dal dvakrát na stejnou nápravu.

tak opravdu se se v tomle tematu zasmal :palec2:

ale k veci, mel sem na svoji oktavce KUMHO 15ky a jednak hučely jako prase, to nebudu zminovat na mokru, to nebylo slyset ani radio a po 20tkm byly sjete na pravych stranach... auto v poradku, geo taky... pretim ani ted to nic nedela na jinem obuti, takze bych nezkoumal problem v aute, ale vymenil bych pneu co nejdriv.

• 3 týdny později...

po nazoru s kruhakem odted budu jezdit jen rovne,zatacet budu jet trosicku kdyz to bude enzbytne nutne,Snad mi ty kola vydrzi aspon kilometr.

ahoj

pozor při výměně sady kol L/Z při nestejných rozměrech 15 vs 17 se mění geometrie !!!

to si málokdo uvědomuje ;)

A co 15 vs 16? :)

Zeptám se i tady, víte někdo co stojí seřízení geometrie a kam na to jet? Jestli jakože do servisu nedejbože origo nebo např STK by to udělali? Nějak nevim kam a za kolik, potřeboval bych pro kontrolu, ZP kolo se sjíždí nějak víc ... help.gif

Já jsem platil za geometrii v autorizovaném servisu Auto Šídlo cca do litru.

• 6 měsíců později...

Zdravím!

Po přezutí ze zimních na letní jsem si prohlížel ty zimáky - GY UG7+ a byly po druhé sezoně už dost sjeté (cca 50 000 jsem na nich nalítal). Všechna čtyři kola jsou dost výrazně sjetější po vnější straně... to sjetí je samozřejmě o něco větší na předních kolech, mezi levou a pravou stranou je to však rovnoměrné, osově souměrné...

Je to v pořádku? Tím, jak se auto v zatáčce více opírá o vnější stranu? Nebo je něco špatně? Co?

Upraveno od chocen

Samozrejem ked chodiš agresivnejšie do zatačok tak sa ti to po stranach viacej oderie.Ak to nie je priliž malo by to byt tym. Aby si si bol istejsi daj si skontrolovat geometriu...ja jazdim Fabke na Brigestone Turanza 300, 195/15", fabka ma zatial iba okolo 35000 ale je to už vydno že mam kraje penu viacej zodrane.

Tak pokud to nemáš nějak moc výrazně oproti středu pneu, tak bych si toho moc nevšímal, ale jestli to je víc, tak bych si raději nechal prověřit geometrii náprav.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.