broad Vloženo 7. Listopad 2007 Vloženo 7. Listopad 2007 Pánové, poraďte mi co mohu udělat s uvolněným chromovým jistícím čudlíkem na ruční brzdě. Když jedu i po menších nerovnostech, tak zvoní jak rolnička. Nedá se to poslouchat...Díky všem za radu! Citovat
zdsamct Vloženo 8. Listopad 2007 Vloženo 8. Listopad 2007 Pánové,poraďte mi co mohu udělat s uvolněným chromovým jistícím čudlíkem na ruční brzdě. Když jedu i po menších nerovnostech, tak zvoní jak rolnička. Nedá se to poslouchat...Díky všem za radu! kdyz jsem menil celou rucni brzdu tak me ten cudlik vypadl,on tam neni nijak prilepen nebo pridelan na pevno,jen se nasadi a primackne se tou rukojeti,mozna se ti jen posunula a on muze drncet,zkus ji jen natlacit a mohlo by to byt v pohode Citovat
quicksilver Vloženo 8. Listopad 2007 Vloženo 8. Listopad 2007 Taky mi ten čudl drnčí, nejdřív se mi zdálo, že to je od někud z přístrojovky, ale je to tem čudl. Zkusím to namáčknout jak píšeš Citovat
Petr E Vloženo 8. Listopad 2007 Vloženo 8. Listopad 2007 já jsem tam narval malý kus molitanu, a je klid Citovat
VladaTP Vloženo 9. Listopad 2007 Vloženo 9. Listopad 2007 Klucí, použijte zdejší vyhledávač. Tohle se tu řešilo mnohokrát, jelikož je to častá závada... byly tu přesné popisy, jak se toho zbavit. Citovat
broad Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Vloženo 13. Listopad 2007 OK, díky za info. Našel jsem i ty dvě témata kde se to řešilo - většinou nejdřív vyhledávám, ale tentokrát... Pokusím se to rozdělat a čudlik podlepit, nebo ho jen podložím tím molitanem. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.