Publikováno Listopad 9, 200717 r nEVÍTE KDE SE NAHÁZÍ záložní baterie od origo alarmu? A kdy se mení? Mám ji tam už přes 4 roky.
Listopad 9, 200717 r A máš ju tam určite? nEVÍTE KDE SE NAHÁZÍ záložní baterie od origo alarmu? A kdy se mení? Mám ji tam už přes 4 roky.
Listopad 9, 200717 r origo alarm je jen funkce komfortky ne? To znamená, že bych si nějak mohl snadno zapnout alarm?
Listopad 9, 200717 r origo alarm je jen funkce komfortky ne? To znamená, že bych si nějak mohl snadno zapnout alarm? To si nemyslím - minimálně budeš potřebovat čidlo hlídání vnitřního prostoru, spínač kapoty motory a sirénu se záložním zdrojem - i když ta by se dala obejít klaksonem.
Listopad 9, 200717 r ne musíš mít správnej typ komfortky (433E) a taky čidlo pohybový a sirénu. Nebo je možnost dokutit bez čidla a sirény, kdy by ti to tůtalo na klakson. Ale musel by jsi si to přelouskat z ang. nebo deutsch. stránek. Někde jsme to tu řešili, tak pohledej.
Listopad 9, 200717 r ne musíš mít správnej typ komfortky (433E) a taky čidlo pohybový a sirénu.Nebo je možnost dokutit bez čidla a sirény, kdy by ti to tůtalo na klakson. Ale musel by jsi si to přelouskat z ang. nebo deutsch. stránek. Někde jsme to tu řešili, tak pohledej. Díky pohledám.
Listopad 12, 200717 r Autor záložní baterie tam někde je - když mám zamčené auto a odpojím baterii tak začne houkat :-)) Víte kde tedy hledat?
Listopad 14, 200717 r Mění se po 5 letech v rámci servisních prohlídek viz. Formulář servisní prohlídky Umístění sirény bývá u "normálních" alarmů v motorovém prostoru, nejčastěji po pravé straně, bráno samozřejmě po směru jízdy. Kde je přesně siréna origo alarmu ale nevím, protože jej nemám... formularservistourfabiapevnyintervaly.pdf Upraveno Listopad 14, 200717 r od Wassermann
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.