Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Asi již 4 roky vlastnim octavii ale ještě nikdy jsem nezkusil kolik se s toho dá vytáhnout? Zkoušeli jste to někdo?? Jaká je při takovém výkonu okamžitá spotřeba?

zalezi z ceho chces rychlost vytahnout.. jaky mas motor??....

ja jezdim v 1.6 55kW .. maxka co sem mel pred nedavnem na dalnici 194-5 km/h tachometrovych..... súotrebu uz si nepamatuju.., nejak sem ji nestih sledovat...

,ale pri razantnim zrychlovani ,a plynulem seslapovani pedalu se pres 30-40 litru nekdy dostanu....

jinak jeste dodam,ze jsem byl v aute sam ,provoz temer zadny..... ale poprve a naposledy

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo (editace)

Rovina, 210 km/h, 26 l/100 km, poté bržděno (krátká rovina), měřeno tachometrem v autě, ne radarem (bohudík). Není to chlubení, jen jsem potřeboval trochu provětrat motor a sebe.

Upřesnění, ať mne někdo nekamenuje za zhovadilosti - silnice pěkný asfalt, těsně před otevřením - obchvat (nejsem hovado, abych se kochal touto rychlostí v plném provozu)

Editováno: , autor: MilB@
Vloženo

No a já ti můžu říci, že takovéto píčoviny, po blbejch zkušenostech, už nezkouším, a až mi nějaký takový hňup sestřelí někoho z rodiny tak ho umlátím montpákou. Jinak to trošku protáhnu tak před emisema abych okorát tak vyfoukal saze 1.9 TDI

Vloženo

Já to protáh na letišti a vytáhnul jsem z toho asi né celých 220 tachometrových a navigačka ukazovala asi 201. Ale musím říci, že to bylo z lehoučkého kopečka a dráha dlouhá 2,7 km a podržel jsem to pár sekund. :palec2:

pro Dicka - nevím co je špatné na tom, že si zkusím tu rychlost okolo 200, nikoho jsem neomezil natož ohrozil, aspoň jsem poznal, že to opravdu v téhle rychlosti je fakt o hubu a na silnici to nemám dělat. ;)

Vloženo

Liberecká dálnice z Černého mostu v Praze do Brandýsa n/l-vždy prázdná a bezvětří, mírně s kopečka.

OI 1.8 20V - 225 km/h-podvozek jednoznačně nestíhal.

OI 2.0 MPI - 205 km/h-podvozek na hraně.

Můj odhad je , že bezpečné chování podvozku končí na 195 km/h u obou motorizací na prázdné silnici-za provozu již dost riskantní.pro neklidné chování obou vozů koukat na spotřebu nebyl čas.

Vloženo

tříproudová dálnice v Německu a nikde nikdo-dloooouhý rovný úsek mírně z kopečka a položil jsem ručičku na konec tachometru-končí na číslici 240.

Octavia I combi 1,9 TDI PD-96 kW.Jo a ta šestka je opravdu znát.Spotřebu nesleduju

Vloženo
Já to protáh na letišti a vytáhnul jsem z toho asi né celých 220 tachometrových a navigačka ukazovala asi 201. Ale musím říci, že to bylo z lehoučkého kopečka a dráha dlouhá 2,7 km a podržel jsem to pár sekund. :palec2:

pro Dicka - nevím co je špatné na tom, že si zkusím tu rychlost okolo 200, nikoho jsem neomezil natož ohrozil, aspoň jsem poznal, že to opravdu v téhle rychlosti je fakt o hubu a na silnici to nemám dělat. ;)

jo jasně německá dálnice , letiště a pod., to je jasná věc :palec2:

Vloženo

1.8T 110 kW - 240 km/h na dálnici z kopce. Rychle jsem zas přibrzdil, podvozek už nestíhá, je to vo držku. Zkoušel jsem maximálku jen jednou, nikdo na dálnici nebyl, jinak jezdím 120-140 km/h, víc ne. Až dám chip, asi by se to zvedlo, ale nevím jestli to chci vůbec zkoušet. Nevím jak podvozek u RS, ale standard není žádná výhra. Smutně vzpomínám na Nisana Bluebirda, to byla kára :palec2: .

Vloženo
Ve dvou osobach necelych 250 km/h na karlovarce, ve 4 lidech 240km/h od Kladna na Zlicin. Spotreba vzdy tak kolem 30l/100km

1.8T 206hp, sachs tlumice atd atd...

To musíš mít hodně upravený podvozek, na origu by se to vůbec ukočírovat nedalo.

Vloženo (editace)
Ve dvou osobach necelych 250 km/h na karlovarce, ve 4 lidech 240km/h od Kladna na Zlicin. Spotreba vzdy tak kolem 30l/100km

1.8T 206hp, sachs tlumice atd atd...

To musíš mít hodně upravený podvozek, na origu by se to vůbec ukočírovat nedalo.

No je to celkem pritvrzeny (ne snizeny) tlumice sachs a pruziny origo RS.. Jezdi se s tim krasne, samozrejme pokud clovek zacne s tema rukama delat voloviny tak octa se houpe, je to o citu, ale ridit se to da bez "vetsich problemu" i v takovych rychlostech..

Editováno: , autor: Pacey
Vloženo

Mam to znizene-EIBACH struny,tlmice netusim. Ked som si ju viezol z nemecka tak som chvilu slapal 180km/h a mierna rezerva tam este bola. Kedze mam dve male deti tak tu rychlost neprehanam a dnes sa to uz nevyplaca :( .

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...