VitaP Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Nějaké novinky? Jsem natěšený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 desky jsem v Patek konecne dostal. Uz vyrabim az se ze me kouri Zatim, ze zasob, v pondeli bych mel dostat vsechny soucastky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 prvni kus hotov. Veslo to krasne do celkem male krabicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 CAN.doc zde navod pro montaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Namontováno a na první zapojení to maká,takže veřejně děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 safra. to byla rychlo montaz At dobre slouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 A co my ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Interface je dost. dodavka do 48 hodin od objednani. staci napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Ono to opravdu funguje! Díky a nemohu jinak než: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Zdravím odborníky přes elektriku a VAG... Lze nějak zvětšit prodleva u paměti č. 1 na počítači, aby se nemazala tak rychle, ale např. až po 3 hodinách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 na 99% to nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Trosku ozivim tohle tema, stejne jako kolega prede mnou si chci dat maxidot do octy r.v.2000/11-facelift s 2,5g komfortu a 2.g immo, je to 1,9TDi. Nechci predelavat na 3.gen. V tomhle tematu pisete, ze je potreba vymenit cip immo za 3.gen, upravit konektor na civce a prepinovat konektor/y. Ale podle honzy72 a cosbyho neni potreba menit cip immo, pry staci immo 2.gen. A jestli sem to pochopil spravne, neni potreba zadny prepinovani jen prizpusobeni. Rad bych si v tom udelal poradek, nez se do montaze pustim... Poradi nekdo? Jinak se omlouvam, ze resim tenhle problem ve druhym tematu, ale sem se to hodi vic nez do predelani na 3.gen komfortu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 pokud chceš jen immo tak maxidot vezme i 2.g. pokud bys chtěl komplet tak stejně musíš koupit DO na 434MHz facelift (2,5g) vs maxidot nic nepinuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Musi se jeste nejak upravovat konektory? Pocitam jen s tim od civky, na to prijdu az to uvidim. Jeste se zeptam, jak zjistim pin puvodnich budiku? (jsou tam od vyroby). Kvuli jejich moznymu prodeji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 konektory se neupravují PIN na budících určitě není, ve škodovce ti ho už taky neřeknou jedině nechat vyčíst od někoho kdo na to má vybavení třeba jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Jestli jsou tam od výroby, tak na štítku u klíčů, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Ten bych mel ;-) Jesi je to on... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpegsearch Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 ahoj všem , může mi někdo vysvetlit jestli se domnívám správně a na mé budoucí oktě ( viz. obr. ) není maxidot ? a je to vubec možný? jedná se o r.2003 LaK,díky za jakoukoliv odpověď mam zatím jen fotky,auto ještě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Podla obrazku to vyzera na polodot (spodna cast je "inak leskla"), ale neviem, preco by sa tam nic nezobrazovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 má vyplé zapalování, tak se mu tam nic nezobrazuje, na polodotu je tam jen palubák a teplota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 (editace) Ahoj, prosím o radu. Mám OI (viz podpis) dovezenou z německa. Na PP psala všechny hlášky v němčině. Při poslední návštěvě značkového servisu jsem si nechal změnit jazyk na CZ a od té doby se mi hlášky které byly německy pro jistotu nezobrazují vůbec (např. zlobí mi čidlo množství chladicí kapaliny a vždy ráno tam byla hláška "Kühl mittel prüfen" nebo tak nějak a blikalo STOP a červená kontrolka - od změny jazyka pouze bliká kontrolka bez STOP a bez textu). Taktéž mi od změny jazyka stouply hodnoty průměrné spotřeby o cca 1-2 litry na denním i dlouhodobém počítadle (zatím jsem ujel cca 600km od té změny). Udělali to špatně nebo kde by mohla být chyba? Také mi to při převzetí ze servisu při zapnutí klíčku začalo psát "SERVICE 1500" což chápu jako počet km do dosažení servisního intervalu (zřejmě náhoda že jsem zrovna dosáhl určitého počtu km) - ale myslím že česky by to mělo psát "SERVIS" a ne "SERVICE", ne? Díky za rady. Editováno: 10. Listopad 2008, autor: LuckyLuke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 má vyplé zapalování, tak se mu tam nic nezobrazuje, na polodotu je tam jen palubák a teplota To bude tou dennou dobou, uz asi nevidim pre oci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpegsearch Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 jojo, máte pravdu chlapi je to polodot uz sem to nasel v dokumentaci...má otázka zní...na kolik by ě cca přišel maxidot? měl sem za to že laurin bude mít maxi ...ale jak vidím tak ne jo a díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Čížek Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Trosku ozivim tohle tema, stejne jako kolega prede mnou si chci dat maxidot do octy r.v.2000/11-facelift s 2,5g komfortu a 2.g immo, je to 1,9TDi. Nechci predelavat na 3.gen. V tomhle tematu pisete, ze je potreba vymenit cip immo za 3.gen, upravit konektor na civce a prepinovat konektor/y. Ale podle honzy72 a cosbyho neni potreba menit cip immo, pry staci immo 2.gen. A jestli sem to pochopil spravne, neni potreba zadny prepinovani jen prizpusobeni. Rad bych si v tom udelal poradek, nez se do montaze pustim... Poradi nekdo? Jinak se omlouvam, ze resim tenhle problem ve druhym tematu, ale sem se to hodi vic nez do predelani na 3.gen komfortu... Dej na Honzu72 mám stejné auto jako Ty a maxik chodí jak má bez jakékoliv úpravy jen nesignalizuje otevřené dveře . Dělal mi to sám mistr Honza72 stačilo mu asi 30 minut, pak jsem si na něj ještě vymyslel jeden špek a to radio Rhapsody ze Superba taky to zvládl vše maká jak má jeho ruce mohu všem doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) A taky ti asi nezobrazuje immo... což by mě asi štvalo nejvíc. Samozřejmě mám na mysli bagy . Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.