Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdravím všechny,chtěl jsem se zeptat,mám oct1 r.v.2001.1.9.TDI 81KW.A tedkom se mi naskytla dobrá koupě přístrojů maxidot.A tak jsem se chtěl jenom informovat zdali to bude pasovat a normálně fungovat.Když tedkom tam mám obyčejné přístroje. ;)

Vloženo

jde o to jestli mas pred faceliftem nebo po, to se da poznat i podle vzhledu puvodnich budiku (mas udaje u stupnice teploty a paliva?)

k novym budikum i ke tvemu autu budes na vymenu potrebovat znat PIN

Vloženo (editace)

Cau

Aj ked bude mat budiky s udajmi pri stupnici paliva a teploty (nejaky medzifacelift) stale to moze byt komfort 2,5G a na ten asi maxidot nema (skoro nemozne ho zohnat). Ja mam r.v. 1/2001, 81 kW a jediny vzhladovy rozdiel oproti budikom pre 3gen. je v rozdielnych ukazovateloch rychlosti. Kym budiky 2,5G maju stupnicu do 220 km/hod, tak 3G budiky maju stupnicu do 240km/hod.

Editováno: , autor: torpedox
Vloženo (editace)

to ti rikal kdo ??? nebo kde si to cetl ?to mozna nejde upozerneni zapnutich svetel ale to nema nic spolecneho z maxi-dotem aby nesel, nekteri to chcou pro to ze nemaji ani vystrelovaci klic tak pro to ale na maxi-dot to jde a nema to vliv, popripade informuj Vasu,Cosbyho,MartinaRS a nebo i zdesim ti to rekne :)

videl jsem na O I 2001 maxi-dot vse fungovalo jak melo jen se mu neukazovaly zadni dvere otevrene zvlast..

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Vloženo

kde som hovoril ze maxidot nepojde? povedal som len ze nebude fungovat na 100% svojich moznosti do r.v. 5 nebo 6/2001.

citat z inej temy - kontrola otevrenych dveri:

"3 g to jde CANem

a CAN 2,5g si nerozumí s CAN 3g

proto každej předělává dveřní jednotky aby to fachalo"

a vystrelovaky su aj origo na 2,5g lahko zohnatelne

Vloženo (editace)

Cau

Aj ked bude mat budiky s udajmi pri stupnici paliva a teploty (nejaky medzifacelift) stale to moze byt komfort 2,5G a na ten asi maxidot nema (skoro nemozne ho zohnat). Ja mam r.v. 1/2001, 81 kW a jediny vzhladovy rozdiel oproti budikom pre 3gen. je v rozdielnych ukazovateloch rychlosti. Kym budiky 2,5G maju stupnicu do 220 km/hod, tak 3G budiky maju stupnicu do 240km/hod.

ja mam 3gen a budik do 220km/hod asi to nebude pravda co pises

Škoda Octavia Ambiente 1.9 TDI 66kw

modelový rok 2002 presnejsie 10/2001 a maxidot

Editováno: , autor: john1
Vloženo

to Libor:

jak jsem psal vys nepujde kontrolka otevrenych dveri - zadna - koukni treba

a upozorneni na zapla svetla (zvukovy)

to John: mozna jsem se mylil to rozdeleni budiku /220-240kmh/ vyplynulo z prozatimni zkusenosti na 81kW, na 5 octaviich r.v 2002 jsem uz budiky do 220km/h nevidel. Nikde jsem se nedocet od kdy do kdy presne se davali budiky se stupnici 220 s popisem teplomeru a palivomeru.

Vloženo

Nevím jestli to pomůže, ale: další Okta 81 kW, 2004, palivoměr a teploměr s popisky a rychloměr do 240.

@john1:

Nemůže to být tím, že Ty popisuješ budíky na motorizaci 66 kW?

Vloženo

to Libor:

jak jsem psal vys nepujde kontrolka otevrenych dveri - zadna - koukni treba

a upozorneni na zapla svetla (zvukovy)

to John: mozna jsem se mylil to rozdeleni budiku /220-240kmh/ vyplynulo z prozatimni zkusenosti na 81kW, na 5 octaviich r.v 2002 jsem uz budiky do 220km/h nevidel. Nikde jsem se nedocet od kdy do kdy presne se davali budiky se stupnici 220 s popisem teplomeru a palivomeru.

prepac asi mas pravdu z tou 81kW neako som si to nevsimol

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravim dodelavam maxidoty do me octavky 1.6 55kw, prvni jsem tam dodelal jen palubak ted je mym cilem udelat ( ne zcela funkcni maxiky.) zapojene uz to mam jezdim jezdim. Jen potrebuji vedet jak zapojit otackomer aby fungoval. A take jeste mi to momentalne pise stop tlak oleje.

V jednom eshopu rikali ze se da koupit nejaky can-bus adapter a pak by melo vse fungovat krome kontrolky airbagu. Neslyseli jste o tom? Momentalne jeste nemam ani konfortku tepeve vsechno taham.

Vloženo

Tak toto mi bohuzel nepomuze jedine co jsem nasel na netu je can bus simulator za 3600. Ten by mohl snad muj problem vyresit si myslim. Nevim to zcela jiste proto se ptam

• o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Nazdárek pánové, mám dotaz na kterej lze asi těžko jen tak odpovědět, ale na kolik by zhruba vyšla předělávka v oct I 1,9 TDI 66 kW r.v. 2003 vyb. elegance na maxi dot, včetně práce a i budíků, případně je-li tu nějakej démon na kterýho bych se mohl obrátit. Díky za odpovědi :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...