Publikováno Listopad 15, 200717 r Po výměně zámků se u pravých dveří musí 2x táhnout za kliku (po odemčení) než se dveře otevřou. Dá se to nějak seřídit a nebo je zámek špatný? Díky Pasat
Listopad 15, 200717 r hmm, zajimavy, doufam ze nekdo kompetentni odpovi, mam to same a kupodivu take na pravych dverich take predem diky za odpoved....
Listopad 15, 200717 r No jo to bych viděl na moc natažený lanko v klice od zámku , musíš vyndat záslepku , nebo zámek klíče a lanko poposunout v klice aby bylo volnější. Zajda
Listopad 16, 200717 r Autor Tímto to bohužel není a už začali blbnout i levé zadní dveře... Zámky koupeny nové od clubáka SSL - a ten zatím nereaguje!
Listopad 16, 200717 r Mne stacilo vybrat zamok a znovu osadit . Potom pri dotacani skrutky nico cvaklo, zaskocili zapadky pre zamok a potom to islo OK. Zamok ,myslim tym ten pri klucke nie komplet mechanizmus zamykania. Upraveno Listopad 16, 200717 r od guru
Listopad 16, 200717 r Tímto to bohužel není a už začali blbnout i levé zadní dveře... Zámky koupeny nové od clubáka SSL - a ten zatím nereaguje! No čeče tak to je divný vždy mi to pomohlo ¨a ty zámky byli nový jo no tak to budeš muset vyřešit s tím dotyčným asi. :-(
Listopad 16, 200717 r Tímto to bohužel není a už začali blbnout i levé zadní dveře... Zámky koupeny nové od clubáka SSL - a ten zatím nereaguje! No čeče tak to je divný vždy mi to pomohlo ¨a ty zámky byli nový jo no tak to budeš muset vyřešit s tím dotyčným asi. :-(
Listopad 19, 200717 r Autor Tak je opravdu defektní zámek - bohužel ! Po odemčení se částečně vrátí do zamčené polohy, ale nevím proč. Asi 4 hodiny jsem bádal a zkoumal a zkoušel, ale na nic jsem nepřišel, tak jsem tam zase vrátil ten původní starý...
Prosinec 7, 200717 r Zdarec chlapi, tak já mám jiný problém, osadil jsem nový zámek ( rozbitý mikrospinač) a po celkovém zamčení vozidla a následném odemčení mi nejdou otevřít dveře vůbec, až po zatlačení na kliku v zámku cvakne a jde to - záhada! Taky moc natažené lanko? Nebo snad málo?
Prosinec 12, 200717 r vyřešeno, špatně nastavená část bovdenu od zámku! Presne tak nastavit lanko - na klice
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.