Duben 17, 201015 r ...takze moje prvni postrehy po instalaci LPG do auta. System BRC. Instalace probehla u pana Bartaka v Moravskych Budejovicich, ktery je zde znam pod "Karel.lpg" Podotykam, ze to jsou me prvni zkusenosti s plynem. Nikdy jsem nemel a ani nejel s autem prestavenym na plyn. Nad plynem jsem zacal uvazovat pred dvema roky. Jelikoz auto vsak bylo v zaruce, tak jsem nechtel riskovat v te dobe prestavbou na plyn, nejaky problem s uznanim garance v pripade poruchy. Mel jsem tak dost casu si hlidat jak zde tak i jinde na internetu diskuze ohledne LPG. Za tu dobu jsem pojal duveru k systemu Landi a BRC. Nakonec jsem se rozhodl pro BRC a musim priznat, ze jsem pojalo duveru v pana Bartaka a jeho zkusenostem s timto systemem. Slovo dalo slovo a v patek jsem jel k nemu na prestavbu. Prestavba probehla dle me /v ramci moznosti/ velice rychle a na odborne urovni. Po predani vozidla jsem se vydal zpet 170 km domu. Byl jsem skutecne zvedavy, jak na me LPG celkovym dojmem zapusobi. Automaticke prepnuti z benzinu na plyn je sotva postrehnutelne v klidovem stavu. Pri jizde ho clovek nepostrehne. Prvnich cca 120-140 km jsem citil, ze auto nejede, netahne tak, jak na benzin. Proste ubytek vykonu jsem poznal. Na vic asi v peti pripadech jsem zazil chvilkovy vypadek vykonu. Prirovnal bych to, jako kdyz by ste jeli s karburatovym motorem a vlitlo vam nejake smitko do trysky a hned vylitlo. Priznam se, ze jsem s timto jevem byl docela nemile prekvapen a zacal jse vse videt cerne. Kdyz jsem vyjizdel se servisu, mel jsem na PP prumernou spotrebu 18.6l/100. Tento prumer byl zpusoben nacitani mapy a behu naprazdno. Avsak ke konci trasy domu, se projev auta zlepsoval. Jako by si BRCecko "sedalo" a zacalo slapat lepe nez tech prvnich 140 km. Prestalo cukani. Auto zacalo jit za plynem. Nevim jestli je to mozne. Mozna si to na me zvyklo Po dojeti domu mi PP ukazal celkovou spotrebu 7.6l/100. Vim, ze po zkusenostech zde jinych majitelu LPG PP ukazuje cca o 0.5-1 litr mene. Vzhledem vysokemu prumeru na zacatku si myslim, ze na poprve, to az tak neni spatne. Kdyz si uvedomim, ze jsem to po ceste nejak moc nesetril. Kde jsem mel pocit, ze to netahne tak jak by melo, slapl jsem Rumcajsovi na krk. Ke konci jizdy /nebyt kontrolky/ jsem v podstate nepoznal rozdil jizdy mezi benzinem a plynem. Takze po dojeti pozde vecer domu jsem byl mile prekvapen s celkovym dojmem. Myslim tech poslednich cca 30 km. Prvnich 140 km jsem vsak byl z jizdy flustrovan. Jak se rika, "rano byva moudrejsi". Proto jsem byl velice zvedav na projev plynu druhy den. Rano chladnejsi 6C. Nastartovani probehlo bez problemu. Meril jsem si za jak dlouho si prepne na plyn. Presne po ujeti 2.1 km. Skutecne po dvou km. Dnes jsem behem dne courackama najel 125 km. Na PP celkova spotreba 6.6l/100. A dojem. Za sebe muzu rict jen super ....radsi to zaklepu na drevo. Auto jede na plyn jako pred prestavbou. Nikde zadne kontrolka nesviti! Ted jen zmerit skutecnou spotrebu plynu. Az to zjistim, dam vedet. Kdo vaha jako ja, jestli na plyn, tak at se neboji. Muzu po dvou dnech zkusenostech jen doporucit Doufam, ze to tak zustane i nadale. Jen bych skutecne sel do kvalitnejsiho systemu. On zase az tak velky cenovy rozdil mezi nejlevnejsim a drazsim, kvalitnejsim neni. Nechci timto nikoho urazit. Priznam se, ze jsem take hledal nejlevnejsi nabidku. Upraveno Duben 17, 201015 r od Misubaro
Duben 18, 201015 r Tak Ti prajem vela stastnych a bezproblemovych kilmetrov z LPG a este Ta teda vitam medzi nami LPG-karmi. JA mam na R uz cca20000km na plyne a tiez velka spokojnost a na Formane cca 120 000km uplne bez problemov a pobehanu celu europu s polovicnymi nakladmi ako na benzin, cize LPG uz zaplatene. U mna nebola ani chvilka vahania pri kupe R ci na plyn alebo nie, isiel hneda ako som ho kupil nakolko skusenosti s plynom mam uz zo starsieho auta co mam.
Duben 18, 201015 r ...diky. Verim, ze se casem pripojim i ja k tem spokojenym lpgecakum Kdybych mel nejake zkusenosti uz drive, tak bych asi take daval LPG hned po koupi vozidla. Najezdim pres 30.000km rocne a tak uspora je zjevna. Kdyz jsem si vsak precetl nejake prispevky kde meli s LPG problem, tak me to dost brzdilo v rozjezdu....az po trech letech od koupi Roomstra jsem se rozhodl, ze to risknu. Oslovil jsem dosti firem a nakonec, jak jsem uz psal, jsem se rozhodl pro Karla.lpg a jsem presvedcem, ze volba byla spravna. Upraveno Duben 18, 201015 r od Misubaro
Duben 18, 201015 r Taky přeji hodně km na Lpg bez problemu a nezapomen podavat hlašeni jak ti fachči Brc
Duben 19, 201015 r Tak aj ja prajem veľa bezporuchových kilometrov Ja som ich nemal ale doprajem každému.ja som sa tešil hlavne kôli cene LPG.Ale v zime to už takého výhodné nie je dlho sa auto zohrieva viac chodí na benzín hlavne v meste keď som sa pohyboval.Keď som si porovnal cenu LPG + benzín a spotrebu v zime tak najvýhodnejšie palivo mi vyšla nafta a ešte ak nám znížili daň na naftu tak nie je o čom.
Duben 23, 201015 r Tak se mi podařilo sehnat Foto zprasené O1 1.6MPI.Radši to nebudu komentovat,musel bych být hodně sprostej.
Duben 25, 201015 r .......tydenni zkusenost s LPG. BRCecko si uz na me zvyklo a tak muzu jen konstatovat...super.... Zadna kontrolka nesviti, prepinani na plyn rano za cca po ujeti 1.5 km. Kdyz je motor zahrat tak prepnuti dojde po par sekundach a prekroceni 2000 otacek. Rozdil mezi jizdou na benzin a plyn neni absolutne zadny. Spotreba se kazdym dnem snizovala. Po tydnu najeto 1496 km, nacepovano 120.48 l LPG. Prumer 8.05 l LPG/100 km. Podotykam, ze pulka ujetych km byla s vozikem. Cerpam za 13.90 Nikdy predtim jsem plyn nemel a dnes jsem s touto volbou veeeelice spokojen a jen muzu doporucit. Jsem rad, ze jsem si nechal poradit od Karla.lpg a nechal si i u neho prestavbu udelat. Nechci aby to znelo, jako reklama pro Karla.lpg. Predtim jsem ho neznal. Pravda je vsak, ze pristup, zkusenosti, odbornost je u jeho firmy na JEDNICKU.
Duben 26, 201015 r Však jo,já mám stejný názor.LPG je a podstatně sníží provozní náklady.Jen musí být dobře namontováno a pravidelně prováděna údržba dle doporučení výrobce systému a vozidla a pak v tom nevidím žádný problém.Já mám s LPG velice dobré zkušenosti a auto bez něj bych už nechtěl.Leda je hned předělat na plyn Jinak si myslím že karel lpg dělá dobrou práci.Viděl jsem pár aut a mají to pěkně namontovaný kluci.
Květen 4, 201015 r Sice nejsem Fabista ani Roomista, ale sháním spolehlivou montážní dílnu na přestavbu OI. 1,6 systémem BRC. V Autogas Centrum Starkonice mi pořád cpou polský systém, jak kdyby byl jediný na světě. Nemáte někdo doporučení?
Květen 5, 201015 r ...tak jsem dnes byl na prvni kontrole-serizeni BRC. Od instalace 16.4 ujeto 3085 km. Absolutne zadny problem. Auto jede jako z praku. Hlucnost motoru se snizila. Prepinani mezi plynem a benzinem nerozeznatelne. V pocatku byl poznat prepnuti jen pri stani na miste /mirne zakolisani otacek/. Ted uz i pri stani neni nic poznat. Spotreba za odjetych 3085 km 7.9 l LPG cerpam za 13.90 nebo 13.50 Kc. Z toho minimalne pulka odjeta z vozikem. Jsem maximalne spokojen a musim touto cestou podekovat Karlovi.lpg za skutecne dobre odvedenou praci!!!! Muzu vrele doporucit jak BRC tak Karla.lpg pro instalaci. Karle tobe diky a hodne takovych klientu jako jsem ja....hahhaaa
Květen 23, 201015 r A jaký máš zařízení, Ahoj, mám škoda Roomster 1.4 16V na LPG, plyn mám v autě cca 9 měsíců, najeto nějakejch 20 000km, zatím naprostá spokojenost jak se spotřebou tak i s jízdníma vlastnostma, ale je to i o tom kde se tankuje, začal jsem jezdit k Benzině pro plyn, je sice drašší, ale najedu na nádrž víc km a auto jede líp.
Květen 23, 201015 r Poslyšte, kolegové - když se tady probírá LPG a zkušenosti s montáží a provozem, co si myslíte a co víte o případném konverzním zařízení na CNG? V Hradci Králové už se to začalo rozjíždět, dokonce tam jezdí i některá auta přestavěná na výhradní provoz na CNG, nevíte někdo něco o případné možnosti přidat CNG ke klasickému benzínovému motoru jako se montuje LPG? Rozdíly ve složení paliv i v provedení nádrže mi jsou jasné, LPG je zkapalněná směs propan + butan v poměru podle ročního období 40:60 v létě až 60:40 v zimě, CNG je jen stlačená směs metanu a vodíku s příměsí CO a stop dalších složek = stlačený přírodní zemní plyn. Ale do sání se i LPG vstřikuje už v plynné podobě, jako kapalina by asi zamrzal, ne?
Červen 3, 201015 r Nemáš tak do slova pravdu..... Existují zařízení vstřikující LPG v plynném stavu...BRC, LANDIRENZO, AC GAZ, PRINS, LOVATO, LOVTEC, ELPIGAZ, AG....no mraky... Existují však zařízení vstřikující LPG v kapalném stavu....nicméně znám pouze dvě firmy... VIALLE a JTG. Jinak CNG snad není problém, sám osobně sem ještě CNG nemontoval, ani neviděl jét motor na CNG, nicméně toto palivo bude dlouho trvat než se protlačí.....chybí čerpačky... pro Honza 29: Příteli, když jsem začínal a montoval, taky bych si zpětně vyliskal za to jak to vypadá. Netvrdím ovšem, že teď montuju nějak extra hezky. Prostě na každém autě nějaká novelizace, něco dám jinam a ono to tam líp pasuje. Nějaké auto jde namontovat hezky, nějaké auto moc hezky namontovat nejde. Nicméně existují auta udělaná hezky, pěkně a jsou s nimi problémy, za to existují auta, udělaná škaredě, ne-li hnusně a fungují bez problémů. Vidím že preferuješ LandiRenzo-kvalitní systém, namontoval jsem si jej jenom jednou. U nás jej nikdo nechce v poměru ceny a navíc s nimi mám nedořešené otazníky v oblasti ladění. Asi bydlíš v oblasti chytrých nebo aspoň bohatých lidí. Hodil bych sem nějakou fotku "na pomluvy", ale co jsem se díval, tak tam nemám žádnou fotku, kde by byl komplet systém v autě.....mám spíše jenom detaily. Upraveno Červen 3, 201015 r od PauLofWoCC
Červen 4, 201015 r ... Jinak CNG snad není problém, sám osobně sem ještě CNG nemontoval, ani neviděl jét motor na CNG, nicméně toto palivo bude dlouho trvat než se protlačí.....chybí čerpačky... ... No, problém - jak v čem. Určitě je rozdíl v konstrukci nádrže a vedení "plynu" - LPG je v kapalném stavu i při normálních teplotách a k jeho udržení v tomto stavu stačí poměrně nevelký tlak, takže konstrukce nádrže je mnohem subtilnější, než energetickým obsahem odpovídající nádobě na CNG - který jaxi-taxi převést do kapalné fáze a hlavně ho v ní udržet tak jednoduché není - nádrž obsahuje pouze plyn, ovšem pod mnohem vyšším tlakem než nádrž na LPG - a o to je samotná nádrž těžší, protože má minimálně silnější stěnu... To samé musí platit i pro veškerou instalaci až k redukčnímu ventilu. Právě proto o tom uvažuju, jestli se víc vyplatí i třeba z hlediska změny užitečného zatížení vozidla "jít" do jednoho nebo druhého typu konverze - a zajímaly by mne názory uživatelů obou systémů, hlavně ale toho méně rozšířeného (CNG), pokud sem tedy někdo takový zabrousí...
Červen 16, 201015 r Zhruba vysvětlím... pro porvnání, já mám v autě nádrž LPG o objemu 70 litrů/plnění na 56l,síla stěny 3,5 mm,tlak 5-10 atm./, dojezd cca 630 km, váha tak do 60 kg, nádrž na CNG na 70l má stěnu nádrže 3,5 cm,váha nevím, tlak cca 200atm, dojezd cca240 km,cena montáže u 4 válce na LPG do 30 tisíc, CNG cca 55-60 tisíc, LPG natankuješ všude, u nás na cca 20 km, CNG má 22 veřejných čerpaček v ČR, takže zvaž, co je lepší...to jsou jen základní,minimální údaje...
Červen 22, 201015 r asi tak jak to píše Karel. podle mě má CNG pouze "dvě výhody" (ale ve velkých uvozovkách:). Může se s ním do podzemních garáží a jde si k tomu udělat domácí "čerpačku". Prostě pokud je doma někdo napojený na zemní plyn. Má možnost připojit i auto. Vzhledem k rozdílným tlakům, které jsou v autě a v přívodu do baráku se pak auto plní celou noc. Tak že podle mě je lepší těch cca 20tis rozdílu za přestavbu proti LPG a cca 100tis za plničku utratit třeba za pořádnou dovolenou, na kterou nás doveze náš domácí miláček na LPG
Červen 23, 201015 r ... nádrž na CNG na 70l má stěnu nádrže 3,5 cm,váha nevím, tlak cca 200atm,... Těm 3,5cm ale sám nevěříš, nebo jo? Když autogenové "flašky" mají zkušební tlak 300bar (provozní do 200bar u kyslíku) a sílu stěny jen asi 10mm...
Srpen 13, 201015 r Dobrý den, zakoupil jsem auto combika v listopadu 09 a mám úvěr u škofinu až do 07/11.Jelikož jsem už najezdil něco přes 14 tisíc,tak jsem se rozhodl,že pudu do LPG a to www.auto-plyn-lpg.cz/ má někdo stím zkušenosti a druhá věc,mám počkat až mi padne 2 roční záruka nebo jít do teho hned.Ale to hlavní kdybych se rozhodl do teho jít těd jak by se to řešilo se škofinem. Děkuji za příspěvky.
Srpen 16, 201015 r Ahoj, musíš požádat majitele vozidla, tedy leasingovku o souhlas s montáží. Škofin s tím nedělá problémy, stačí zavolat na tu jejich kontaktní linku, nahlásit číslo leasingové smlouvy a je to. Pokud máš dobrou platební morálku a nejsou s Tebou coby nájemcem problémy, svolení ti dají, jen uvedou, že přestavba bude provedena na tvoje náklady. Rovnou je požádej, ať ti zašlou na zapůjčení velký techničák, po montáži a zapsání lpg do tp na úřadě jim ho zase pošli zpět, toť vše Se zárukou se to má asi tak - škodovka se k lpg oficiálně staví neslaně, nemastně, spíš jde o to, zeptat se v konkrétním škoda servisu, kam jezdíš na prohlídky, jak se k tomu budou po montáži stavět, ev. si najít servis, kde s tím problémy nemají... Plynu zdar
Srpen 18, 201015 r přesně jak píše Wassermann ... já měl auto new ze saloonu taky se Škofinem a dával jsme plyn od nova (tedy jen 5000km jsem udělal čistě na beneli, pak šlo na přestavbu). Takže jsem došel do saloonu, kde jsem káru koupil, řekl prodejci, že chci dávat LPG, pomohl mi napsat a poslat žádost do Škofinu. Pak mi snad druhý, třetí den zavolal že přišel zapůjčený velký techničák i s průvodním dopisem se svolením a s tím, že záruka se nebude vztahovat na části do kterých byl proveden zásah LPG. Pak jsem nechal udělat přestavbu a na odboru dopravy nechat zapsat, vrátil techničák a už jsem jen jezdil. První dva roky jsem jezdil na garančky, pak už nee. Dnes mám 193000km a vůbec nelituji toho že jsem to risknul a dával LPG do new auta
Srpen 18, 201015 r přesně jak píše Wassermann ... já měl auto new ze saloonu taky se Škofinem a dával jsme plyn od nova (tedy jen 5000km jsem udělal čistě na beneli, pak šlo na přestavbu). Takže jsem došel do saloonu, kde jsem káru koupil, řekl prodejci, že chci dávat LPG, pomohl mi napsat a poslat žádost do Škofinu. Pak mi snad druhý, třetí den zavolal že přišel zapůjčený velký techničák i s průvodním dopisem se svolením a s tím, že záruka se nebude vztahovat na části do kterých byl proveden zásah LPG. Pak jsem nechal udělat přestavbu a na odboru dopravy nechat zapsat, vrátil techničák a už jsem jen jezdil. První dva roky jsem jezdil na garančky, pak už nee. Dnes mám 193000km a vůbec nelituji toho že jsem to risknul a dával LPG do new auta chlapy díky to jsem potřeboval vědět.JInak ten pruvodní dopis o záruce vám dal prodejci či škofin,to jsem nějak nepochopil,ale myslím si že prodejce.JInak chci si to udělat ve Zlíně jak už jsem psal,nabídl mi AC Autogas typ Stag 4 plus + systém FlashLube na ochranu ventilových sedel motoru . Je to dobrý systém,má stím někdo zkušenosti ?
Srpen 18, 201015 r bylo to v dopise od Škofinu, zkusím ho dohledat STAG 4 plus už je vychytaný produkt, ale vykašlal bych se na Flash lube, na VW koncern naprostá zbytečnost. Co máš vlastně za motor?
Srpen 18, 201015 r tak tam je jenom upozornění na to že v rámci záruky mohou vzniknout potíže při případných garančních opravách. O tom že se záruka nevztahuje na díly narušené přestavbou mi asi řekli v salůnu, holt už je to víc jak 5 let, čék si to tak nepamatuje Upraveno Srpen 18, 201015 r od Malta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.