Publikováno Listopad 16, 200717 r Zdarec odbornici. Dnes jsem jezdil celý den ,vše v poho.Přijedu domu,zapadl ,spodkem žehlil sníh , není kryt motoru ,ale nakonec zaparkoval.Vytahnu klíče a radio stale hraje ,je to origoš od výroby a vždy se vyplo po vytažení klíče se zapalování.Nějak mě to nezarazilo a vypnul ho ručně.No a zároveň mi přestalo fungovat odemykání a zamykání dalkovým ,ve dveřích přepínač centrál funguje .Je mi to záhadou,nabral jsem sníh pod motor a jestli tam vedou nějaké vodiče , udělalo to tuhle paskudu? 1.9 TDI 66 KW 2000.Čus
Listopad 16, 200717 r Spínačka má vliv i na DO? Jj, má, když je vadná spínačka, tak si DO myslí, že je klíč v zapalování a proto DO nefunguje, to samé s rádiem, rádio si myslí, že je klíč ve spínačce, tak je stále zaplé
Listopad 16, 200717 r Autor Jak se pozna vadna spinačka? Jen radio+ DO ,když v še maká jak má? Pomůže mi se připojit na VAG? Venku semi terazky nechce je zima.
Listopad 16, 200717 r Jak se pozna vadna spinačka? Jen radio+ DO ,když v še maká jak má? Pomůže mi se připojit na VAG? Venku semi terazky nechce je zima. toto přes VAG asi poznat nepůjde, maximálně to vyhodí něco o neznámé poloze kontaktu. Dost lidí to tu řešilo, stačí vyměnit tu elektrickou část spínačky - oříšek, cena od 500 - 800,- PS: když vytáhneš klíč a máš lampičku do polohy aby svítila při otevření dveří, co udělá, když ten klíč vytáhneš a neotevřeš? měla by správně svítit
Listopad 16, 200717 r Autor A teď jsem z toho JELEN.Vlezl za volant parkrat zajebal s tim přepínačem vnitřního osvětlení a ono to vše funguje. Vřele díky všem.
Listopad 16, 200717 r Autor To je asi blbost asi jak sem vlepil klič do spínačky ,tak se to:spravilo,ale byla to pomoc,díkky
Listopad 16, 200717 r To je asi blbost asi jak sem vlepil klič do spínačky ,tak se to:spravilo,ale byla to pomoc,díkky tak to ber jako varování, že spínačka je na odchodu, až to bude dělat stále, víš, co máš vyměnit
Listopad 17, 200717 r Mam stejnej problem s DO, ale radio se vypina. najednou to prestalo fungovat. A kdyz vytahnou klic tak se rozsviti vnitrni osvetleni. Je me to zahada. mel jsem to na diagnostice a nenaslo to ani tu ridici jednotku na centralni zamykani. Nevite co s tim?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.