Publikováno Listopad 19, 200717 r Zdravím, možná se to tu někde už řešilo, ale nějak stále nenacházim odpověd. Mohu na Octavii I nasadit kola z octavie II ? Čili šrouby 5 x 112 na 5 x 100 ? slyšel jsem něco o podložkách ? ale pak taky něco jakože to není moc dobry ? Předem dík za spolehlivý názor !
Listopad 19, 200717 r Jak říkáš, musel by si tam dát podložky, které to změní na 5x112. Ale musíš si dát pozor, aby se ti z těma podložkama ty kola do podběhů vešli. Můj názor je takovej, že bych to nedělal, tyhle kola prodej a kub správnej rozměr.
Listopad 19, 200717 r Zdravím, možná se to tu někde už řešilo, ale nějak stále nenacházim odpověd. Mohu na Octavii I nasadit kola z octavie II ? Čili šrouby 5 x 112 na 5 x 100 ? slyšel jsem něco o podložkách ? ale pak taky něco jakože to není moc dobry ? Předem dík za spolehlivý názor ! Jedině přes podložky, ale to se ti potom ty kola nevejdou do podběhů, takže prodej a kup. Jinak tohle patří spíš do sekce podvozek.
Listopad 21, 200717 r Autor Zdravím, možná se to tu někde už řešilo, ale nějak stále nenacházim odpověd. Mohu na Octavii I nasadit kola z octavie II ? Čili šrouby 5 x 112 na 5 x 100 ? slyšel jsem něco o podložkách ? ale pak taky něco jakože to není moc dobry ? Předem dík za spolehlivý názor ! Jedině přes podložky, ale to se ti potom ty kola nevejdou do podběhů, takže prodej a kup. Jinak tohle patří spíš do sekce podvozek. No, ale maj stejný rozměr jako moje starý, jen maj jiný šrouby...to by pak neměl být ptoblém ne ?
Listopad 21, 200717 r Zdravím, možná se to tu někde už řešilo, ale nějak stále nenacházim odpověd. Mohu na Octavii I nasadit kola z octavie II ? Čili šrouby 5 x 112 na 5 x 100 ? slyšel jsem něco o podložkách ? ale pak taky něco jakože to není moc dobry ? Předem dík za spolehlivý názor ! Jedině přes podložky, ale to se ti potom ty kola nevejdou do podběhů, takže prodej a kup. Jinak tohle patří spíš do sekce podvozek. No, ale maj stejný rozměr jako moje starý, jen maj jiný šrouby...to by pak neměl být ptoblém ne ? predek se ti vejde,ale zadek ti bude sourat,mozna hned,mozna az se trochu nalozis
Listopad 21, 200717 r No, ale maj stejný rozměr jako moje starý, jen maj jiný šrouby...to by pak neměl být ptoblém ne ? No jestli ti dobře rozumím, tak si myslíš, že jsou jiné ŠROUBY. Ale on není rozdíl ve šroubech, ale v ROZTEČI DĚR na šrouby. A to se řeší právě pomocí podložek, ale jak píšou kolegové, tím že použiješ disk stejného rozměru, pod který dáš pravě tu podložku, tak o sílu té podložky vystrčíš kolo více ven z auta (z podběhu) a pak by mohl nastat ten problém, že bude kolo škrtat o hranu blatníku. Taktéž zastávám názor-podložky nepoužívat.
Listopad 21, 200717 r Autor No, ale maj stejný rozměr jako moje starý, jen maj jiný šrouby...to by pak neměl být ptoblém ne ? No jestli ti dobře rozumím, tak si myslíš, že jsou jiné ŠROUBY. Ale on není rozdíl ve šroubech, ale v ROZTEČI DĚR na šrouby. A to se řeší právě pomocí podložek, ale jak píšou kolegové, tím že použiješ disk stejného rozměru, pod který dáš pravě tu podložku, tak o sílu té podložky vystrčíš kolo více ven z auta (z podběhu) a pak by mohl nastat ten problém, že bude kolo škrtat o hranu blatníku. Taktéž zastávám názor-podložky nepoužívat. aha, už je mi to jasný dík za info pánové
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.