kosta Vloženo 23. Listopad 2007 Vloženo 23. Listopad 2007 chci se vas zeptat zda by nejakou cestou slo uplatnit skodu u pojistovny viz foto jak postupovat auto ma jen povinne ruceni a pripojisteni celniho skla treba ze mi skodu zpusobila treti strana a ji neznam piste varianty kde by to slo, jsem mluvil se svym zamestnavatelem a mozna by mi nejak pomohl ale nevime jak. skodu sem si udelal sam ale treba auto v praci parkuju na dvore kde je velkz pohyb aut a materialu. (spedicni dalikova sluzba) diky za napady a rady Citovat
Tomas_ek Vloženo 24. Listopad 2007 Vloženo 24. Listopad 2007 promiň za OT, ale jak se ti to probůh stalo a že je urvanej i stěrač? Citovat
kosta Vloženo 25. Listopad 2007 Autor Vloženo 25. Listopad 2007 o tyc z leseni co byla na priv. voziku a vzal jsem sterac a sup do okna jeste to odnes naraznik a dvere spis bych potreboval poradit jak to dat na pojistovnu a neco dostat zpet Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.