Host 4irk4 Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 (editace) Ahoj lidi. Po té co jsem koupil autí a zjistil co je v něm za šílený šrot autorádio, jsem se rozhodl pro nákup nového. Začal jsem klasicky brouzdat po netu a zjistil, že nabídka je tak široká, že nemám šanci se v ní zorientovat. Pročetl jsem si tu pár vláken a většinou se tu řeší jiná kategorie, než ve které uvažuji já. Ale třeba jsou tu i lidé, kteří jako já nemají netopýří sluch a poradí mi. Parametry, resp. vlastnosti, které by to rádio mělo určitě mít: - cena kolem/do 5000,-KČ - tuner co nejcitlivější/selektivní pro dobré udržení proměnlivého signálu na poslouchatelné úrovni - RDS a další záležitosti pro automatické vyhledávání téže stanice na jiné frekvenci (například rádio BEAT HK-Pha-MB-LBC), příjem dopravních info, .... - mohlo by mít také automatickou regulaci hlasitosti podle rychlosti - přípravu na propojení s HF (mute při vytáčení/příjmu a hovoru a pokračování hraní po jeho ukončení) - audio vstup - přehrávání CD, MP3(listování adresáři, možnost přehrání 1 adresáře, všech za sebou, náhodně, ... , zobrazování ID3 tagů, nebo názvu přehrávaného souhoru - čelní USB vstup pro klíčenky a podobná ukládací zařízení, nebo někam vyveditelný ze zadu na kablíku se samičkou pro zapuštěnou montáž. - vyndávací panel určitě, ale pokud by mělo i nějakou krytku, která by vypadala jako záslepka, jakože tam to rádio vůbec není, tak by to bylo super. Z toho vyplývá, že by nemělo po oddělání panelu vyčuhovat. - nemělo by mít 108 pidičudlíků, na které se musí člověk soustředit místo jízdy. Něco jako : JVC KD-G731 http://www.audioves.cz/JVC/JVC-KD-G731_g2163.html Editováno: 24. Listopad 2007, autor: 4irk4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 ....máš vybráno...tak proč ten román 99% funkcí co jsi vypsal mají rádia i za 3000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 4irk4 Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 (editace) ....máš vybráno...tak proč ten román 99% funkcí co jsi vypsal mají rádia i za 3000,- Vybráno, no. Kdybych měl vybráno tak se tady nerozepisuju. Každopádně díky za názor. Ostatní jen nakoukli a nic. Jestli jak píšeš vyhoví tomu co chci i rádia za 3000,- tím líp. Z vláken, krerá jsem si pročetl v tom asi děláš, takže by Tvůj názor, či alespoň nasměrování něco jako : U Panasonicu se jukni na ředu xxx u JVC na yyyyy a u SONY zzzzzzz, nebylo úplně od věci. Nebo pokud bych někam mohl zajet, kde je v této kategorii větší výběr a byl tam kvalifikovaný prodavač a ne jen podavač, ..... . Nejlépe na Liberecku (JBC), nebo aspoň v Praze. Editováno: 25. Listopad 2007, autor: 4irk4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 ...není třeba dávat link na jiný značky.U toho JVC můžeš zůstat...co se týče doporučení prodejce tak klikni na horní odkaz Autohificentrum...máš to v Liberci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 4irk4 Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 (editace) ...není třeba dávat link na jiný značky.U toho JVC můžeš zůstat...co se týče doporučení prodejce tak klikni na horní odkaz Autohificentrum...máš to v Liberci OK, určitě tam nakouknu. Problém je taky to, že se mi líbí taky Panasonic CQ-C3305N + hands free CY-BT100N a věřím, že by mě taky při prolejzání ostatních webů výrobců zaujalo x dalších. Ach jo. Zkusím ten Liberec, třeba mi to pomůžou rozseknout. Editováno: 25. Listopad 2007, autor: 4irk4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.