Shelby GT500 Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 To musíš mít čipnutý, já jsem z kombíka vymačkal na rovince 206. Chci to dát čipnout na 101kW. Myslíte že bych tam mohl dát převodovku z Fabie RS?? Neví někdo kolik cca stojí?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Převodovku z RSky bys tam dát mohl, pasuje tam....na cenu mrkni do sekce bazar a dej vyhledat, nabízí nebo nabízelo ji tam několik lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPEEDY_TDI Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ještě Ti kibi zapomněl napsat, že budeš potřebovat poloosy z 6Q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Přesně tak - díky za doplnění Někdo nabízel pímo sadu na přestavbu = poloosy tam nejspíš taky budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 a treba aj iny starter ze ? pri vymene prevodovky.. z 5 q na 6q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 RESO: COZEEE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 opožděně ale dodávám že ANO, jiný startér je potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danodan Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 tak sem se byl dnes jen tak pro zajimavost zeptat do Škody kolik ta váha stojí. A oni že 6500Kč. ZLODĚJI!!! Tak že du obědnávát a zatim jezdim s odpojenou. Ja som ju kupoval v orig. Skoda predajni za 150 €, lebo som mal problemy s vykonom a poradili mi, ze je to vo vahe, nakoniec to v nej nebolo, problem som mal inde, takze mi ostala lezat doma v sufliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 V Německu na dálnici 1.9TDI PD-74kw jsem jel ve čtyřek 210 tachometrových. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 já po čipu s kombajnem po rovině něco lehounce přes 220 tacho, 200 tam bylo rychle, ale pak už to bylo vlažnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 Nejvíc 190, pak mě předjela RS, tak jsem se na to vyprd, ale ještě by šla. Nový majitel jsem viděl fotku měl něco přes 200 na tacho, teď má čip, takže zase o něco víc, Fábka měla najeto před půl rokem při prodeji 213t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Nejvíc 190, pak mě předjela RS, tak jsem se na to vyprd, ale ještě by šla. Nový majitel jsem viděl fotku měl něco přes 200 na tacho, teď má čip, takže zase o něco víc, Fábka měla najeto před půl rokem při prodeji 213t km Tak tak zatim top 220 tacho, ale brzdy tomu fakt neodpovidaji :)tudiz jsem zkusil jednou a uz radsi ne .)prece jenom je to male auticko a na takove rychlosti fakt stavene neni :)muj pocit :)do 160 jede krasne na svizne jezdeni tendle limit bohate staci .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.