Deny.Kr Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 nevim, mě to jako technickej nesmysl nepřijde, protože podle mě bude mít vždycky permanentní 4x4 lepší handling ať už je to kdekoliv, sucho, mokro, terén. stejně tak jako když se podíváš na testy RS4 vs M3 na okruhu, tak RS4 projede vždycky o kousek rychlejc za cenu menšího požitku z jízdy. a když už nic jiného-pokud auto nemáš kvůli požitku z jízdy,nevím,o čem se tady bavíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Já jsem myslel že řešíme Octavii 2 , ale jak koukám tak jsme se dostali úplně někam jinam. Chlapci musí být přeci nohama na zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) Já jsem myslel že řešíme Octavii 2 , ale jak koukám tak jsme se dostali úplně někam jinam. Chlapci musí být přeci nohama na zemi. vidím to stejně..ale když mě někdo stále přesvědčuje o tom,že já jsem ten blbec a audi je spása světa,reagovat musím ale ukončil bych to rád,pokoušel jsem se to ukončit už jednou.. Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) a když už nic jiného-pokud auto nemáš kvůli požitku z jízdy,nevím,o čem se tady bavíme ty věci, o kterých se tu bavíme poznáš tak možná na hranici možností vozu a to teda pro mě rozhodně neznamená požitek...a x krát jsem tu psal, že nejsem žádnej audifill, jenom mi vadí neustálý srážení audi pod úroveň mercedesu a bmw... mmch osobně auto opravdu nemám primárně kvuli požitku z jízdy a závídím lidem, co to tak mít můžou, myslim, že do takovýho stavu se nikdy nedostanu. hlavně oktávka žádnej extra jízdní požitek nenabízí Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 ty věci, o kterých se tu bavíme poznáš tak možná na hranici možností vozu a to teda pro mě rozhodně neznamená požitek...a x krát jsem tu psal, že nejsem žádnej audifill, jenom mi vadí neustálý srážení audi pod úroveň mercedesu a bmw...mmch osobně auto opravdu nemám primárně kvuli požitku z jízdy a závídím lidem, co to tak mít můžou, myslim, že do takovýho stavu se nikdy nedostanu. hlavně oktávka žádnej extra jízdní požitek nenabízí právě proto mám i bmw a právě proto vím,o čem mluvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 právě proto mám i bmw a právě proto vím,o čem mluvím A co mas za BMW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 A co mas za BMW? zatím "pouze" 3 compact, do roka kupuji nové-buď 120d(velikost octavie bez kufru) v lepší výbavě,nebo 3 sedan v průměrné výbavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 tak to nechápu, zrovna jsem se do tebe chtěl zase opřít ohledně faktu velikosti bmw 1 a octávky a ono je jedničkový bmw fakt jenom o 20cm kratší než oktávka. čekal jsem, že je to větší prcek a zároveň jsem čekal, že půjdeš do jiných motorických kalibrů. zrovna na auto.cz psali docela dobře o 123d... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 tak to nechápu, zrovna jsem se do tebe chtěl zase opřít ohledně faktu velikosti bmw 1 a octávky a ono je jedničkový bmw fakt jenom o 20cm kratší než oktávka. čekal jsem, že je to větší prcek a zároveň jsem čekal, že půjdeš do jiných motorických kalibrů. zrovna na auto.cz psali docela dobře o 123d... Jojo, 123d... Ale nejlepsi 535d, auto snu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) chtěl jsi říct 335i nebo tak ještě 335d vid? samozřejmě ve verzi coupe Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 chtěl jsi říct 335i nebo tak ještě 335d vid? samozřejmě ve verzi coupe Jo tak coupe 335i je uplne jiny kafe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) když trojku, tak jedině coupe, jinak to nemá styl a hlavně se jim fakt masakrálně povedla..... no nic, tak nohy na zem, jdu tvořit hodnoty do diplomky Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 chtěl jsi říct 335i nebo tak ještě 335d vid? samozřejmě ve verzi coupe tj..335d coupé jsem měl půjčenou tak na půl dne...to je prostě nepopsatelně skvělé auto...jen...až příliš drahé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 tak to nechápu, zrovna jsem se do tebe chtěl zase opřít ohledně faktu velikosti bmw 1 a octávky a ono je jedničkový bmw fakt jenom o 20cm kratší než oktávka. čekal jsem, že je to větší prcek a zároveň jsem čekal, že půjdeš do jiných motorických kalibrů. zrovna na auto.cz psali docela dobře o 123d... nn..1 je opravdu větší,než se zdá..mi se ten design moc líbí a jezdí se s ní skvěle-jak s motokárou..ta je vážným kandidátem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 tak to nechápu, zrovna jsem se do tebe chtěl zase opřít ohledně faktu velikosti bmw 1 a octávky a ono je jedničkový bmw fakt jenom o 20cm kratší než oktávka. čekal jsem, že je to větší prcek a zároveň jsem čekal, že půjdeš do jiných motorických kalibrů. zrovna na auto.cz psali docela dobře o 123d... jinak zatím nevím,kolik ta 123d stojí - je dost nová..má to ještě tak max. rok čas(cca. pořídím jak novou Octu,tak nové BMW zároveň),ale buď si pořídím 118d a chipnu ji na výkon 120d,nebo si pořídím 120d a chipnu ji na výkon 123d... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.