Bburago Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 teď v neděli... jedu s mladou a se sestrou na nějaký nákupy nebo co mladá půjde na chvíli do práce a sestra na nákupy... takže když se domluvíme, tak není problém! zavoláme si... Jasně , já budu o víkendu doma . Tak si zavoláme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 a vůbec... jaký povyšování? jen jsem tvrdil, že je FSI dobrý... to vy tady furt básníte, jak jezdíte za 4,5 l na sto... hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 tak hoši, kde jste všichni??? musíte se starou nakupovat žrádlo na Vánoce co? no aspoň k něčemu je ten velkej kufr, že? jinak dneska město v kombinaci s městem za 10,5 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 tak hoši, kde jste všichni??? musíte se starou nakupovat žrádlo na Vánoce co? no aspoň k něčemu je ten velkej kufr, že? jinak dneska město v kombinaci s městem za 10,5 l Tak to je slušný , né . To víš vánoce se blíží a všichni jsou nějak mimo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 já jsem teda maximálně spokojenej ... ta spotřeba je adekvátní tomu autu... jinak jsem to dneska zrovna moc nešetřil víš jak ne? hh hen hen heeeeen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 já jsem teda maximálně spokojenej ... ta spotřeba je adekvátní tomu autu... jinak jsem to dneska zrovna moc nešetřil víš jak ne? hh hen hen heeeeen... Jasně chápu , nebudu tu psát svou spotřebu protže to do sekce FSi nepatří. Ale na FSíčko je ta spotřeba vážně dobrá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 tak hoši, kde jste všichni??? musíte se starou nakupovat žrádlo na Vánoce co? no aspoň k něčemu je ten velkej kufr, že? jinak dneska město v kombinaci s městem za 10,5 l já jsem doma, proč bych měl chodit s tvojí starou nakupovat nějaký žrádlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 já jsem doma, proč bych měl chodit s tvojí starou nakupovat nějaký žrádlo ? hahaha... Džordži... myslel jsem tvojí starou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jasně chápu , nebudu tu psát svou spotřebu protže to do sekce FSi nepatří. Ale na FSíčko je ta spotřeba vážně dobrá . hh... napsat to sem můžeš, ale nesmí to být míň jak 10,5 l... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 hh... napsat to sem můžeš, ale nesmí to být míň jak 10,5 l... Tak to raději psát nebudu , ale dám ti malou nápovědu je to od tvé hranice 10,5 - 3,4 litrů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Tak to raději psát nebudu , ale dám ti malou nápovědu je to od tvé hranice 10,5 - 3,4 litrů . to máš nějaký rozbitý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 to máš nějaký rozbitý! Znáš to pořád mě nebaví jezdit za 6,5l apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Znáš to pořád mě nebaví jezdit za 6,5l apod. při nizké zátěži motoru jezdím i za 3,8 l na sto! hh to neumí ani tvůj fízl díýzl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 při nizké zátěži motoru jezdím i za 3,8 l na sto! hh to neumí ani tvůj fízl díýzl Jo jo to povídej jinde. A kolik ten tvůj motor vzpírá. Já hádám tak 3,8 kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 hahaha... Džordži... myslel jsem tvojí starou! s tou už vůbec ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 s tou už vůbec ne Počkej až si to tu tvá stará přečte , aby tě potom vůbec někam pustila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 zdá se, že Džordž na svojí starou --> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Znáš to pořád mě nebaví jezdit za 6,5l apod. JJ, je to nudný stereotyp, zkus chvíli jezdit brzdy/plyn nějaká malá změna nastane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 chlpci jdeu na tankovat... N98 za 30,70 takže nádrž za 1 800,- hh... to se bude můj Otesánek mít! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) Já včera v podvečer jsem si nečekaně udělal výlet na otočku do Brna z Jeseníku. Celkem cca. 380 km, průměrná spotřeba cestou tam 6,2 l/100 km, průmerná rychlost 88km/h a cesta zpět průměrná spotřeba 6,4 l/100km, rychlost 82km/h. Tak to jen tak k té spotřebě, když ju teď tady u těch FSI rozebírate... Jo a včera jsem natankoval taky za celkem slušný peníze N98 u Globusu v Olmiku. Mají tam N98 za 31,50 Kč, ale jinač nejlevnější N98 mají v Opavě na Globusu, za 30,10 Kč Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 dnes město zatím za 9,9 l ... začínám to auto milovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Já včera v podvečer jsem si nečekaně udělal výlet na otočku do Brna z Jeseníku. Celkem cca. 380 km, průměrná spotřeba cestou tam 6,2 l/100 km, průmerná rychlost 88km/h a cesta zpět průměrná spotřeba 6,4 l/100km, rychlost 82km/h. Tak to jen tak k té spotřebě, když ju teď tady u těch FSI rozebírate... Jo a včera jsem natankoval taky za celkem slušný peníze N98 u Globusu v Olmiku. Mají tam N98 za 31,50 Kč, ale jinač nejlevnější N98 mají v Opavě na Globusu, za 30,10 Kč na tu 1.6 je to slušný... já jezdím dálku s 2.0 4x4 za 7,7 l... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Počkej až si to tu tvá stará přečte , aby tě potom vůbec někam pustila. je to dobrý, neumí číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Já včera v podvečer jsem si nečekaně udělal výlet na otočku do Brna z Jeseníku. Celkem cca. 380 km, průměrná spotřeba cestou tam 6,2 l/100 km, průmerná rychlost 88km/h a cesta zpět průměrná spotřeba 6,4 l/100km, rychlost 82km/h. Tak to jen tak k té spotřebě, když ju teď tady u těch FSI rozebírate... Jo a včera jsem natankoval taky za celkem slušný peníze N98 u Globusu v Olmiku. Mají tam N98 za 31,50 Kč, ale jinač nejlevnější N98 mají v Opavě na Globusu, za 30,10 Kč a nezabírá ta plynová nádrž v kufru moc místa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Já včera v podvečer jsem si nečekaně udělal výlet na otočku do Brna z Jeseníku. Celkem cca. 380 km, průměrná spotřeba cestou tam 6,2 l/100 km, průmerná rychlost 88km/h a cesta zpět průměrná spotřeba 6,4 l/100km, rychlost 82km/h. Ta tvoje spotřeba je velice pěkná, asi tomu pomohla i ta dlouhá cesta ale je to opravdu velice pěkná spotřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.