Eugen Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 No jestli pojedete všichni od Český Lípy,Doksy tak je asi nejlepší se sejít u plusu(hned vedle je i tesco) v mimoní.Pokud,ale jede někdo i od Mnichova Hr. tak je nejlepší podle mě se sejít v ploužnici.Je tam u křižovatky stánek a naproti malá samoobsluha a i takový plácek pro pár aut . http://www.mapy.cz/?query=#x=133841600@y=1...1136@z=16@mm=FP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Jo hned u te velke silnice ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 bimboun napsal: HONZA83: taky jsem na letisti jeste nebyl, predpokladam, ze ho najdu Teplice, DC, Novy Bor, Mimon - mohl bych to vzit ale pres UL a muzem se sejit v TP na Benzine, kdyz se napojis z 13 od Mostu na E55 smer Praha a Usti, je pak hned vpravo pod kopcem....kousek pred 10h... asi vím, kde myslíš, pod kopcem se napojím na směr praha, po levici bude myslim OMV a pak rovinka a vpravo Benzina? ještě jsem zkoušel plánovač tras a pro mě lepší cestu (pro tebe nastejno) mi vyhodil směr Praha nájezd D8, přes Litoměřice, Úštěk, Česká Lípa, Mimoň, co říkáš? našli bychom se třeba u D8, máš to tam kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Chtěl jsem to tam dokreslit,ale nešlo mi to.Hned jak se odbočí tak po pravý straně je ta mini samoška.no a s tim počasím když by jsem vztal brzo tak by jsem se tam zajel podívat a případně dát vědět,ale bez záruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Eugen napsal: Chtěl jsem to tam dokreslit,ale nešlo mi to.Hned jak se odbočí tak po pravý straně je ta mini samoška.no a s tim počasím když by jsem vztal brzo tak by jsem se tam zajel podívat a případně dát vědět,ale bez záruky Super ... od rana tu budu sondovat co nam napises Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 (editace) Eugen napsal: No jestli pojedete všichni od Český Lípy,Doksy tak je asi nejlepší se sejít u plusu(hned vedle je i tesco) v mimoní.Pokud,ale jede někdo i od Mnichova Hr. tak je nejlepší podle mě se sejít v ploužnici.Je tam u křižovatky stánek a naproti malá samoobsluha a i takový plácek pro pár aut . http://www.mapy.cz/?query=#x=133841600@y=1...1136@z=16@mm=FP já pojedu určitě od Český Lípy, takže to tam někde projedu a dám se směr Ploužnice, tam snad narazím na RS gang Co hodiny? v kolik to vidíte? Editováno: 25. Prosinec 2007, autor: HONZA83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 HONZA83 napsal: asi vím, kde myslíš, pod kopcem se napojím na směr praha, po levici bude myslim OMV a pak rovinka a vpravo Benzina? ještě jsem zkoušel plánovač tras a pro mě lepší cestu (pro tebe nastejno) mi vyhodil směr Praha nájezd D8, přes Litoměřice, Úštěk, Česká Lípa, Mimoň, co říkáš? našli bychom se třeba u D8, máš to tam kousek. Muze byt. Az prijedes od Mostu, podjed D8, hned na kruhaku vpravo smer Litomerice a normalne zastav nekde 100m za tim kruhakem v odstavnem pruhu, siroky je dost, primo naproti te megafabrice, myslim, ze tam je i vjezd na pole. Tam se neminem. Na 10h. Abychom na 11h byli na miste. Takze nekdy kolem 9h rano potrebujem info, zda se frci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Sraz tedy na 11h v Plouznici u Mimone nekde na placku u te mini samosky u krizovatky, jak psal Eugen. Rano kolem 9h please potvrzeni objednaneho super pocasi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Jojo take cekam na potvrzeni. Jestli nekdo ma kameru, tak vemte pls, at je dokumentace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Eugen napsal: No jestli pojedete všichni od Český Lípy,Doksy tak je asi nejlepší se sejít u plusu(hned vedle je i tesco) v mimoní.Pokud,ale jede někdo i od Mnichova Hr. tak je nejlepší podle mě se sejít v ploužnici.Je tam u křižovatky stánek a naproti malá samoobsluha a i takový plácek pro pár aut . http://www.mapy.cz/?query=#x=133841600@y=1...1136@z=16@mm=FP To je tam jak se schazej subaristi na tom placu vzdy pred Mimonskyma valkama nebo HSM ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 26. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 bimboun napsal: Muze byt. Az prijedes od Mostu, podjed D8, hned na kruhaku vpravo smer Litomerice a normalne zastav nekde 100m za tim kruhakem v odstavnem pruhu, siroky je dost, primo naproti te megafabrice, myslim, ze tam je i vjezd na pole. Tam se neminem. Na 10h. Abychom na 11h byli na miste. Takze nekdy kolem 9h rano potrebujem info, zda se frci. OK, směr od Mostu podjedu začátek D8, na minikruháči doprava a tam kousek na rovince někde budu stát něco před 10.00 Radši kontakt na mne kdyby něco: 602 716 805 doufám, že to počasí vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 (editace) Tak na letišti to vypadá jako jinde bez sněhu.Hlavní dráha je v pohodě.Teď tady i svítí sluníčko a je tady okolo -4 C Chtěl jsem vložit foto,ale nejde mi to tak jestli někdo chce tak je pošlu na email a vloží to sem Editováno: 26. Prosinec 2007, autor: Eugen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 26. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Eugen napsal: Tak na letišti to vypadá jako jinde bez sněhu.Hlavní dráha je v pohodě.Teď tady i svítí sluníčko a je tady okolo -4 C OK, můžeme tedy vyrazit Bimboun: takže před 10.00 za kruhákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Eugen: diky za info. Jedu.....s Honzou83 sraz OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 (editace) Tak jsem zkusil dát fotky.Fotka je z hlavní dráhy(prostřední) a ta mini samoobsluha Jinak přeji příjemnou zábavu Editováno: 26. Prosinec 2007, autor: Eugen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Takze cca v 11hod tam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 jiste pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Tak sem doma .. fajnova akcicka a dekuji vsem zucastnenym. Jinak, chip od CIMBU je faaakt slusnej !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 (editace) Jj pekna akce a dobrej pokec ...skoda ze se nedostavil Sportmotor a spol... fotky budou.. Mimon 26.12.07 Editováno: 26. Prosinec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 (editace) Videa ORS vs ORS Cimbu budou na Youtube.com prvni ochutnavka... Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 JasteR napsal: Videa ORS vs ORS Cimbu budou na Youtube.comprvni ochutnavka... Velka nakladacka Uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 (editace) No trva to dlouho sice mam 6mb net ale upload je hroznej... vyjebany O2 PS: jeste sem mohl natocit jak jedete v plny tychlosti, no snad priste Editováno: 26. Prosinec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Priste se treba dostavi i nejakej sportmotor, aby bylo co srovnavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 MichalF napsal: Priste se treba dostavi i nejakej sportmotor, aby bylo co srovnavat Tj je to skoda, kdyz bylo takove luxusni pocasi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 JasteR napsal: Tj je to skoda, kdyz bylo takove luxusni pocasi... Jj pocasi nadhera !!! Jak sem rikal jen skoda, ze nebyl nejakej ten sportmotorak, protoze to srovnani s tim CIMBU me zajimalo jako moc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.