Únor 18, 200817 r Hm... tak to je zajmavy, no. Ja to mam na Combajnovi vzadu 69.5 (respektive 70.0 na strane ridice), ale s prazdnou nadrzi. Zadek ale neresim...Ve predu jsem ted na 67 (resp. 67.5 na strane ridice). Coz je uz oproti tobe docela rozdil, no. Jen jde o to, co zvednou novy tlumice a co ty podlozky. Ty podložky ti to zvednou o tolik, kolik mají na výšku a to je tak zhruba 2,2cm (už nevím přesně, ale mám doma jedny co jsem si vyráběl o výšce 2,7cm a tuším, že byly o 5 mm vyšší než ty origo). A tlumiče bych odhadl na 1 cm.
Únor 18, 200817 r Autor to odpovida, kdyz tam dam novy tlumice a podlozky, tak to bude +3 cm a budu to mit cca na 70. jako to mas ty.
Únor 20, 200817 r Já jsem to zvedl origo dílem 1J0 412 311 což je podle Etky vložka distanční pro vozidla s výbyvou pro špatné cesty. Stojí to cca 280,-Kč na jednu stranu.Octavia 4x4 to tam má, proto je ten předek u ní vyšší. Čau nemáš fotku nebo nevíš nějakou stránku kde se dá na distanční vložku podívat, Díky
Únor 22, 200817 r Čau nemáš fotku nebo nevíš nějakou stránku kde se dá na distanční vložku podívat, Díky Jediný co jsem našel je toto http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=1487#
Únor 23, 200817 r Jediný co jsem našel je toto http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=1487# Díky
Březen 15, 200817 r Díky Zdar chlapi, tak jsem předek zvedl originál distančníma vložkama, je to asi těch 2-2,5 cm. Auto se zvedlo, výška obruby blatníku nad vrchem pneumatiky je asi stejně jako vzadu, ale....Auto jako by trochu začalo plavat, zřejmě tlumiče jsou v jiné pozici a tlumí jinak nebo spíš míň . Tak nevím, jestli by to vyřešily nové tlumiče nebo se to časem zlepší. Jaké máte zkušenosti vy, kteří jste to zvyšovali. Díky za názor.
Březen 16, 200817 r Hm... tak to je zajmavy, no. Ja to mam na Combajnovi vzadu 69.5 (respektive 70.0 na strane ridice), ale s prazdnou nadrzi. Zadek ale neresim...Ve predu jsem ted na 67 (resp. 67.5 na strane ridice). Coz je uz oproti tobe docela rozdil, no. Jen jde o to, co zvednou novy tlumice a co ty podlozky. zalezi i na velikosti kola ja mam 16ky 205-55 a mam predek 69 a zadek 70 najeto 180tis
Březen 16, 200817 r ahoj prosím tě o kolik si zvedal předek a zadek? mám to taky v plánu...mám auto na lpg a zadek mi klesnul niž...předek bych zvíšil tak o..? nevim ani a zadek vic než předek...sem tam škrtám spodnim přednim spoilerem a zvíšit auto by mě nevadilo...dík za pomoc a typ na návod. Já jsem si vyrobil prototyp jen na vyrovnani auta ( 8mm. ), 1/2 nádrže benzinu a 1/2 nádrže LPG a míry jsou 69cm. v předu a v zadu. Ten origo díl mě zaujal, a jelikož se zadni podložky osvědčily výrobim si nové. ( pod průžiny v zadu stači menši, je to přez páku. ja mám 8mm. a zvedlo se to o 12-14mm.)
Březen 17, 200817 r to jsi asi na blbém fóru,tady všichni snižují ja ne, ja mam +2,5! Pri stavu nasich silnic je tereni uprava skoro nutnosti! :-)
Březen 24, 200817 r Ahojte. Ma niekto rozmer tychto podloziek na prednu napravu?, zajimal by ma hlavne rozmer tychto podloziek co sa montuju pre paket -spatne cesty.Aku maju presne hrubku tie distancne podlozky, vonkajsi priemer a vnutornu dieru. Az to niekto mate moznost premerat a nakreslit , tak to sem dajte, alebo mi poslite na emaila. Vdaka Jaro supsak@zoznam.sk
Duben 9, 200817 r Ahoj, zajímalo by mě, jestli už někdo vyřešil zvednutí předku i zadku Octavie Combi - na předek asi ty posložky, ale jak se liší zadek? Jaký je rozdíl mezi normálním podvozkem a podvozkem pro špatné cety (orig. paketem) - mimo vejšky?
Duben 14, 200817 r Ahoj,zajímalo by mě, jestli už někdo vyřešil zvednutí předku i zadku Octavie Combi - na předek asi ty posložky, ale jak se liší zadek? Jaký je rozdíl mezi normálním podvozkem a podvozkem pro špatné cety (orig. paketem) - mimo vejšky? nikdo nevíte?
Květen 27, 200916 r Zdravicko tak jsem to tady tak nejak procital a porad presne nevim kam ty podlozky fouknout. Sice jsem je jeste nekoupil ale zajimalo by me kam se umistujou a co a jak mam rozebrat. Dekuju za odpoved P.S. : Oktu mam cca 14 dni a dneska na silnici cca pri 130km/h jsem na urcitych nerovnostech skrtal a to dosti neprijemne doufam ze toto mi pomuze tlumice mam ok byl jsem na testech minuly tyden
Květen 29, 200916 r to jsi asi na blbém fóru,tady všichni snižují Všichni nesnižují!!!! a Těch co zvyšují není zas tak málo. A kdo jezdí denně po Praze a nechce neustále řešit trefenou vanu,nebo utrhnutý výfuk, pokud si má vybrat mezi snížením a zvýšením, vždy se rozhodne pro druhé!
Květen 29, 200916 r Ahojte.Ma niekto rozmer tychto podloziek na prednu napravu?, zajimal by ma hlavne rozmer tychto podloziek co sa montuju pre paket -spatne cesty.Aku maju presne hrubku tie distancne podlozky, vonkajsi priemer a vnutornu dieru. Az to niekto mate moznost premerat a nakreslit , tak to sem dajte, alebo mi poslite na emaila. Vdaka Jaro supsak@zoznam.sk pošlu ti do mailu výkres
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.