Igor Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Bohužiaľ žiadne prevratné info, len toľko, že sa chystajú nové farby pre naše plechové tátoše. Zatiaľ sa jedná o tieto 3 farby: hnedá mocca metalíza 9203/6Q6Q šedá steel metalíza 9157/2G2G červená brunello metalíza 9893/X7X7 Vzorky zatiaľ nie sú, rovnako nie je známe, akých modelov sa tieto farby týkajú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 No ta Brunello bude zřejmě nějaká tmavá, viz odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 šedá steel, to zní moooc dobře :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom.Kr Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 šedá steel, to zní moooc dobře :-) to jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom.Kr Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 No ta Brunello bude zřejmě nějaká tmavá, viz odkaz bude asi nahrazovat flamenco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 bude asi nahrazovat flamenco.. taky bych řekl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Tak a pridávam ešte aktuálne info o výbehu niektorých farieb: červená flamenco - výbeh 51.KT/2007 zelená olive - výbeh 2.KT/2008 zelená highland - výbeh 3.KT/2008 modrá nightfire - výbeh 11.KT/2008 modrá dynamic - výbeh 16.KT/2008 Som zvedavý na tie nové farby, ktoré nahradia tie výbehové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Tak nějak jsem rád, že ta moje se nestačila tolik rozšířit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Jirik: Jsem docela prekvapeny, ze neni Flamenco tak rozsirena barva, na silnicich jich potkavam fakt malo. Myslim si, ze se k tomuto modelu dost hodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Jirik: Jsem docela prekvapeny, ze neni Flamenco tak rozsirena barva, na silnicich jich potkavam fakt malo. Myslim si, ze se k tomuto modelu dost hodi. Mně se právě taky moc líbí..i když to asi každému ta jeho, že Ale u téhle barvy..přijde mi na to auto sportovní i decentní zároveň.. Určitě ji ale nahradí nějaká hodně podobná barva, jen s jiným názvem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 pánové něvěšte hlavy, počkejte si tak rok až dva a budete mít barev, že nebudete vědět kterou si vybrat, sice to bude za příplatek, ale bude to dobrý a budou s vracet i starý barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 No mne bude zajimat nahrada za STORM metalizu - jestli bude ... Zatim mam cas do pristiho roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 pánové něvěšte hlavy, počkejte si tak rok až dva a budete mít barev, že nebudete vědět kterou si vybrat, sice to bude za příplatek, ale bude to dobrý a budou s vracet i starý barvy Bude se vracet sahara na OII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 pánové něvěšte hlavy, počkejte si tak rok až dva a budete mít barev, že nebudete vědět kterou si vybrat, sice to bude za příplatek, ale bude to dobrý a budou s vracet i starý barvy Já hlavu nevěším..naopak, jsem rád, že Flamenco končí..nestačilo se tolik rozšířit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.