Přejít na obsah

Tom.Kr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tom.Kr

  1. Tom.Kr

    Zeder

    nic není 100%..například BMW před pár lety vytvořilo systém zamykání: v průběhu jízdy se automaticky zamkne,v případě požáru se odemkne...Modely,nabízející tuto vymoženost měly nejvyspělejší technologie všeliakých čidel,alarmů a zabezpečení..- a jak ho zloději vykradli? Zapálili papír,hodili ho pod auto,auto to diagnostikovalo,jako požár a tudíž se automaticky odemklo..Tím chci říct,že můžeš mít nejlepší zabezpečení světa,vše,co chceš,ale při počtu všech zlodějů si stejně najdou cestičku a zjistí,jak to vykrást..
  2. PS: ty máš to auto jen upravené na RS?..Protože jaksi postrádám ostřikovače světlometů..
  3. no,je to sice pěkně udělané,nic-méně na 99% to tak nebude,to mi věř..
  4. no,ten sound system bude komplkovovanější..jinak díky..
  5. Tom.Kr

    Autopotahy AGS

    sice já umělé potahy nepotřebuji,ale pokud ty ano,není co řešit-máš to moc pěkné,škoda jen těch nápisů(bez nich by to vypadalo,jako originál)
  6. Tom.Kr

    Autopotahy AGS

    souhlasím-možná jsou kvalitní,možná i bezpečné,samotný střed je pěkný,ale to je tak asi vše..ty kraje jsou hrozné..(také jen můj názor)..
  7. Jak jsem psal-pro mě je fórum jen ťukání do plastových nesmyslů..nic-víc.Ale vše má svůj určitý řád a všude se musí společně nějak vycházet.
  8. to,že můj syn psal,co psal je jedna věc,to jste si myslím mezi sebou vyříkali dostatečně.Ale vyprošuji si jakékoli nepřiměřené chování ke mě! To jen abychom si to ujasnili. Ostatním se rovněž omlouvám za malou potyčku,máte-li stále zájem poradit,za všechny rady budu rád! rovněž o5 děkuji Jiříkovi,který mi pomohl..
  9. to máš pravdu,tys mi dokonce na začátku poradil užitečné věci..za to děkuju
  10. to já vím no..a uznávám,že máš úplnou pravdu jen každý v mé situaci by se snažil udělat totéž,navíc služebáky se prodávají otížně..proto to prodám klidně nějakému malému,nepříliš známému bazaru,kde ještě nejsou tolik znalý..
  11. to vím,proto už jen logicky budu za každou cenu usilovat o to,aby se stal vlasníkem bazar,né pouhým zprostředkovatelem prodeje mezi 2 osobami..
  12. souhlasím,děkuji za první,skutečně duchaplný příspěvek..
  13. jo promiň,ještě ten bazar-nikdo ti v bazaru nezjišťuje,c tam v autě má být..Bazar se koukne na stav vozidla,na stáří a naketé kilometry a stanoví ti určitou cenu,o které můžeš spekulovat.= já se auta zbavím a své peníze dostanu. Zákazník(jak sám píšeš) si o autě zjišťuje více,dokonce by i mohl přijít na to,že v tom autě chybí věci,jako sound system a spol.Ale to už není můj problém,je na bazaru,aby s to obhájil-ode mě to auto koupí za určitou cenu,stane se tudíž jeho plnohodnostným vlastníkem a je už jen a jen na něm,jak s obhájí stav svého vozidla a jak tomu přizpůsobí cenu..
  14. Lease Plan zajímá jen cena= firmou bylo sděleno,že auto má stát 800 000..přijde faktura a tam vskutku těch 800 000napsaných je..čili firma lease planu nesděluje,jakou výbavu tam to auto má mít. Lease Planu pouze sdělí,že auto bude stát 800 000,lease plan to zkontroluje a sedí-li to,je vše v pořádku..čili jediným problémem,jaký by mohl nastat by bylo zjišťování firmy,proč mám v autě něco,co tam je navíc-jakmile by však zjistili,že je to koupené mnou,bylo by jim to jedno.. K té hodnotě auta na aukci - Poněvadž se uvádí na aukci veškerá výbava vozidla(tzn. i ten soundsystém atd..),je o to auto větší zájem a lease plane ho snáze a dráž prodá.(ale auto se o5 chystám odkoupit sám,čili není co řešit)..
  15. pokud na to bazar přijde,upozorní mě a dle toho se bude odvíjet cena. Přijde-li na to zákazník,to už je problém bazaru,jak to obhájí,né můj.
  16. Jinak k řečím typu "myslím,že si píšeme s tím samým" řeknu jediné-je mi upřímě úplně volné,co si vy myslíte a co ne.Nejsem tady pro vaše názory,o mých doplňcích na auto debatuji jen ze své dobré vůle,neboť Vám do toho prakticky nic není(zvláště s vašim přístupem).Čili od teď se nevyjadřuji k jakýmkoli pochybnostem ohledně mé osoby,tak,či tak sem budu chodit příležitostě,času bohužel není na rozdávání..Jestli sem bude můj syn chodit i jinak,než kvůli prodeji přebytečných věcí netuším,a upřímě mě to netlačí. Fóra beru tak,jak jsou: je to pouhé fórum,skupina lidí,sedících doma u plastových tlačítek a tudíž si tady vzájemně můžeme psát s kýmkoli..Především sem chodím proto,že se občas něco podstatného pokouším dozvědět,mám však dojem,že i to se mě tady snažíte znemožnit-prakticky jsem se něco málo dozvěděl díky Jiříka,jinak tady řeším stálé VAŠE osobní problémy.Čili znovu a naposled-je mi úplně jedno,za koho mě považujete,úplně jedno,co si myslíte o mém synovi(bude-li to v rámci slušnosti) a upřímě po chvíli psaní si s Vámi místo mého syna zjišťuji,že měl pravdu v tom,co mi řekl a čemu jsem moc nevěřil=nevím,jak daleké jsou,či nejsou Vaše zkušenosti,či znalosti,každopádně se tady opravdu hádáte,jako děti na pískovišti. Na žádné a to upozorňuji,že na žádné české fórum nechodím, jen tady ano..a proč?-zdálo se mi,že mezi českýmy fóry,kde se češi chovají,jako zblblé stádo,je toto vyjímkou,kde jsou lidi přátelští a ví,o čem mluví. Jak sleduji nepříklad "prozíravost" uživatele Luke,který docílil "úctihodného" věku 24 let,můžu tě Luku považovat vůči mě rovněž za nevyzrálé dítě,které nemá rovněž vůči mě žádné řidičské zkušenosti..(je mezi námi věkový rozdíl rovných 20 let). Ale neříkám nic,neboť každý má právo na objektivní názor na věc a zatím tě neznám natolik,abych mohl soudit tvé znalosti. Ano,uznávám,že to bylo od mého syna asi hloupé říci,že je mu 19 let a to zvláště tehdy,když už jste přišli na to,že není "mnou",nic-méně i když nejsou jeho řidičské zkušenosti prakticky žádné,označovat ho "dítětem",či nevím,jak přesně jste ho nazvali,mi přijde nanejvýš hlopé,když beru v úvahu věkový rozdíl Luke a Denise( 6let), vs. mě, Luke, (a řekl bych mnohých uživatelů),kde rozdíl činí 20 let. Proto Vás důrazně žádám,abyste zanechali vašich věčných spekulací a rytí,neboť mě to začíná obtěžovat už teď. Nejsem zde správcem,čili s tím upřímě moc nenadělám a např. dítěti můžete říct cokoli a můžete mít 10x pravdu,stejně si bude prosazovat svou písničku,nic-méně přijde mi toto chování velice nekorektní a považujete-li se za dospělé natolik,že se můžete posmívat o 6 let mladšímu klukovi,či si řekl bych až nepřiměřeně dovolovat na o 20 staršího člověka,snažte se tak chovat,než překročíte určitou mez. To je ode mě vše,doufám,že neuslyším jiné,než kladné reakce!,nejlépe žádné!
  17. ale já jsem nikdy neřekl,že to není na faktuře..firma mi dá určitou předepsanou výbavu-tu bych tam měl mít..je dáno,že za to auto zaplatí dejme tomu 800 000...Lease Planu je sděleno,že auto stojí 800 000,ten dle toho firmě určuje roční splátky..já si můžu vybrat salon,kde si auto nechám dodat,předám jim seznam věcí,daných firmou a oni auto objednají..poněvadž chodím jen tam,kde mám známosti,dohodneme se na tom,že oni objednají do auta za prachy firmy tu předepsanou výbavu(= firma,nebo leasingovka musí tomu salonu zaplatit 800 000) a ten zbytek(např. 50 000) za doplňky,které dávám navíc si vyřešíme mezi sebou= zaplatím to já,oni po firmě budou chtít jen těch 800 000...poté firmě přijde výpis výbavy s cenou vozu-v popise výbavy je vše,co tam dávám(= i věci za 50 000navíc),ale cena je udána jen 800 000...čili ani firma,ani lease plan neřeší,jaká výbava tam je,jde jim o tu hlavní cenu=800 000...od Lease Planu si poté při prodeji auto na aukci odkoupím a následně ho prodám do autobazaru,kde výpis výbavy odevzdávat nemusím(= nikdo nemůže zjistit,co tam má být a co ne)..a získám an tom cca. 100 000,neboť na té aukci nikdy nikdo nezaplatí tolik,co v bazaru..
  18. Mio udělal syn Luke,ty si nech ty řeči od cesty,nejsem an to zvědavý. jinak ano,je to auto na operativní leasing,poté,co uplyne 2,5 roku,frma auto Lease Plane vrací a Lease Plane následovně auto hází do aukce,kde vystupuji i já a auta odkupuji..
  19. pročpak,není-li to tajné?..
  20. tak jak jsi toho názoru docílil?
  21. no,to je sice pravda,ale vyprávěj to ostatním..auto bez schválených odrazek neprojde technickou,můžeš mít problém...
  22. Tom.Kr

    Nové farby

    bude asi nahrazovat flamenco..
×
×
  • Vytvořit nový...