Srpen 21, 20178 r vidím kam Wittmann směřuje a podle toho bych to teda viděl na termostat.. pokud na místě hřeje a po cestě to spadne, tak je pravděpodobně trvale otevřenej. Zkontroluj si to
Srpen 31, 20178 r tak jsem to včera dovezl autoelektrikáři a zjistil mi že je to v budíkách tak zítra je zkusí rozebrat a opravit.
Září 9, 20177 r tak to v budíkách nebylo to staré čidlo bylo asi prsklé a po nějaký čas se tlačila voda po kabelech voda byla až v budíkách tak to nechal vše vyschnout a užto funguje jak má.
Září 29, 20177 r Zdravím, mám Octavii 1,9TDI 81kW r.v.2001. Začal mi špatně ukazovat budík na teplotu motoru. Vyměnil jsem termostat,hrdlo termostatu,čidlo teploty motoru a pořád nic. Při jízdě po 30km mi ukazuje 70°C.Podle Vagu má motor 87°C.Přikládám foto.Zkoušel jem test akčních členů přistrojovky a teploměr mi ukázal 90°C,což by měl být asi v pohodě. Už nevím,co vyměnit. Předtím bylo vše OK, držel po zahřátí 90°C. Poradí někdo prosím?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.