Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Skuska profora ci opravy chyby ! ALE AKO VIDIM NEMA TO TU ZMYSEL ZAMKNITE A VYMASTE ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Nezabudni sa hodit o zem a zmazat account lol lol lol lol vsetko beries smrtelne vazne ;) To chce klud a nohy v teple...A okrem toho Profor tu nieje od toho ,aby tu opravoval po kazdom gramaticke chybicky...

A este mi neda ,pise sa vymazte :D

Upraveno od Bemo

Kliiiiiiiiid !

Opravdu se rádi hádate, co ? :) Já musím souhlasit s Resem, že taky mám někdy pocit že to netáhne jako třeba den předtím. Smějete se, smějete...ale jako fakt :D Třeba mi jenom hrabe.....třeba jsem blázen ale nekamenujte nás :) A nehádejte se kvůli pravopisným chybám. ;) Filtr mám dobrej a přítelkyni nemám, takže..... :D

Nezabudni sa hodit o zem a zmazat account lol lol lol lol vsetko beries smrtelne vazne ;) To chce klud a nohy v teple...A okrem toho Profor tu nieje od toho ,aby tu opravoval po kazdom gramaticke chybicki...

A este mi neda ,pise sa vymazte :D

chibicki :D :D:D s a tak toto je gol :D bemo uz je to tu :D uz prisiel na psa mraz :D

Upraveno od Reso

chibicki :D :D:D s a tak toto je gol :D bemo uz je to tu :D uz prisiel na psa mraz :D

Si ty tazky VT upravca - citator :kuk:lol

Skoda len,ze nejde upravit moj povodny prispevok,co? :p

?? to iste si mohol urobit aj ty :plol

Upraveno od Reso

No a uz dost spat k teme -_-:palec2::kol-35:

Tak teraz si ma skoro rozplakal lol A mimo toho pise sa v poriadku ;)

Možná myslel "v poriatku" jakoze v "poriadnej riti" lol

srry nemohl sem jinak, opět Resův zlatý fond tohle lol:smich:-_-

Kliiiiiiiiid !

Opravdu se rádi hádate, co ? :) Já musím souhlasit s Resem, že taky mám někdy pocit že to netáhne jako třeba den předtím. Smějete se, smějete...ale jako fakt :D Třeba mi jenom hrabe.....třeba jsem blázen ale nekamenujte nás :) A nehádejte se kvůli pravopisným chybám. ;) Filtr mám dobrej a přítelkyni nemám, takže..... :D

no třeba papírovej filtr vlhne a hůř propouští vzduch ....

Možná myslel "v poriatku" jakoze v "poriadnej riti" lol

srry nemohl sem jinak, opět Resův zlatý fond tohle lol:smich:-_-

Aaaale pane L.H. :palec2:lol:smich: :smich: :smich: :smich:

No to je dobrá poznámka, nebolo by zlé keby niekto kto nemá origo filter napísal ako sa to javí

no třeba papírovej filtr vlhne a hůř propouští vzduch ....

Reso ešte by si mohol pozrieť či ti fachčí regulácia vo vzduch. filtri-vieš ta klapka !

vikino1 vsetko ide otvara zatvara len ten tah je niekedy na .......

pocuj a co sviecky ?

pocuj a co sviecky ?

Reso no to je dobry dotaz skus tie sviečky... vieš čo som ťi vravel ako to mal s-talker komplet od oleja boli zasrane.. skus sa pozrieť..

Ale to by snad nebylo rozdílné, to by to prostě jelo hůře vždy, ne ? :( No je fakt že tankuju různě, ale zase ne patoky........

jj Bohosu ma pravdu dnes napr auto tahalo dobre som zvedavy na zajtrajsok :)

a otázka ešte ako radíš?

myslis v kolkych otackach?? do cca 4500 tis ot min :)

vikino1 vsetko ide otvara zatvara len ten tah je niekedy na .......

No tak ja už neviem,no myslím,že to má niečo s počasím možno vlhkosť alebo teplota skús vysledovať kedy to robí!

A nie je to náhodou iba tvoj subjektívny dojem? ;)

Upraveno od vikino1

jj uz sledujem to ale vyzera to tak ze ked je vlhko auto slabota ked je sucho(vzduch) ok :) ale este nic nepotvrdzujem

Upraveno od Reso

jj uz sledujem to ale vyzera to tak ze ked je vlhko auto slabota ked je sucho(vzduch) ok :) ale este nic nepotvrdzujem

jak už jsem psal na první stránce vlhkost vzduchu a počasí vubec má u slabších motoru dost velky vliv,papírovej vzduchovej filtr saje vlhkost a muže se stát huře propustným,možná že pomuže bavlněnej ale nemám vyskoušeno.

stenly: nene od oleje nebyly, prisel mi vysledek z brisku a stanovisko zni mokre vodive usazeniny...a pokud by u nej bylo to co u me tak proste a jednoduse nenastartuje vubec

Skús si s niekym vymeniť vzduch filter ked bude vlhko a uvidíš či sa to zmení. Možno je ten tvoj z nejakého materialu čo zmení priepustnosť s vlhkosťou,

stenly: nene od oleje nebyly, prisel mi vysledek z brisku a stanovisko zni mokre vodive usazeniny...a pokud by u nej bylo to co u me tak proste a jednoduse nenastartuje vubec

tak to mas štesti... tešim se z tebou.. :palec2:

diky,svicky mam doma nove na auto pujdou na jaro, jsou pekne modre takze ladi k barve :D skoda jen ze to nikdo neuvidi :feve::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.