Prosinec 13, 200717 r Skuska profora ci opravy chyby ! ALE AKO VIDIM NEMA TO TU ZMYSEL ZAMKNITE A VYMASTE ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Nezabudni sa hodit o zem a zmazat account lol lol vsetko beries smrtelne vazne To chce klud a nohy v teple...A okrem toho Profor tu nieje od toho ,aby tu opravoval po kazdom gramaticke chybicky... A este mi neda ,pise sa vymazte Upraveno Prosinec 13, 200717 r od Bemo
Prosinec 13, 200717 r Kliiiiiiiiid ! Opravdu se rádi hádate, co ? Já musím souhlasit s Resem, že taky mám někdy pocit že to netáhne jako třeba den předtím. Smějete se, smějete...ale jako fakt Třeba mi jenom hrabe.....třeba jsem blázen ale nekamenujte nás A nehádejte se kvůli pravopisným chybám. Filtr mám dobrej a přítelkyni nemám, takže.....
Prosinec 13, 200717 r Nezabudni sa hodit o zem a zmazat account lol lol vsetko beries smrtelne vazne To chce klud a nohy v teple...A okrem toho Profor tu nieje od toho ,aby tu opravoval po kazdom gramaticke chybicki...A este mi neda ,pise sa vymazte chibicki :D:D s a tak toto je gol bemo uz je to tu uz prisiel na psa mraz Upraveno Prosinec 13, 200717 r od Reso
Prosinec 13, 200717 r chibicki :D:D s a tak toto je gol bemo uz je to tu uz prisiel na psa mraz Si ty tazky VT upravca - citator Skoda len,ze nejde upravit moj povodny prispevok,co?
Prosinec 13, 200717 r Tak teraz si ma skoro rozplakal A mimo toho pise sa v poriadku Možná myslel "v poriatku" jakoze v "poriadnej riti" srry nemohl sem jinak, opět Resův zlatý fond tohle
Prosinec 13, 200717 r Kliiiiiiiiid !Opravdu se rádi hádate, co ? Já musím souhlasit s Resem, že taky mám někdy pocit že to netáhne jako třeba den předtím. Smějete se, smějete...ale jako fakt Třeba mi jenom hrabe.....třeba jsem blázen ale nekamenujte nás A nehádejte se kvůli pravopisným chybám. Filtr mám dobrej a přítelkyni nemám, takže..... no třeba papírovej filtr vlhne a hůř propouští vzduch ....
Prosinec 13, 200717 r Možná myslel "v poriatku" jakoze v "poriadnej riti" srry nemohl sem jinak, opět Resův zlatý fond tohle Aaaale pane L.H. :smich: :smich:
Prosinec 13, 200717 r No to je dobrá poznámka, nebolo by zlé keby niekto kto nemá origo filter napísal ako sa to javí no třeba papírovej filtr vlhne a hůř propouští vzduch ....
Prosinec 13, 200717 r Reso ešte by si mohol pozrieť či ti fachčí regulácia vo vzduch. filtri-vieš ta klapka !
Prosinec 14, 200717 r pocuj a co sviecky ? Reso no to je dobry dotaz skus tie sviečky... vieš čo som ťi vravel ako to mal s-talker komplet od oleja boli zasrane.. skus sa pozrieť..
Prosinec 15, 200717 r Ale to by snad nebylo rozdílné, to by to prostě jelo hůře vždy, ne ? No je fakt že tankuju různě, ale zase ne patoky........
Prosinec 16, 200717 r vikino1 vsetko ide otvara zatvara len ten tah je niekedy na ....... No tak ja už neviem,no myslím,že to má niečo s počasím možno vlhkosť alebo teplota skús vysledovať kedy to robí! A nie je to náhodou iba tvoj subjektívny dojem? Upraveno Prosinec 16, 200717 r od vikino1
Prosinec 16, 200717 r jj uz sledujem to ale vyzera to tak ze ked je vlhko auto slabota ked je sucho(vzduch) ok ale este nic nepotvrdzujem Upraveno Prosinec 16, 200717 r od Reso
Prosinec 16, 200717 r jj uz sledujem to ale vyzera to tak ze ked je vlhko auto slabota ked je sucho(vzduch) ok ale este nic nepotvrdzujem jak už jsem psal na první stránce vlhkost vzduchu a počasí vubec má u slabších motoru dost velky vliv,papírovej vzduchovej filtr saje vlhkost a muže se stát huře propustným,možná že pomuže bavlněnej ale nemám vyskoušeno.
Prosinec 16, 200717 r stenly: nene od oleje nebyly, prisel mi vysledek z brisku a stanovisko zni mokre vodive usazeniny...a pokud by u nej bylo to co u me tak proste a jednoduse nenastartuje vubec
Prosinec 17, 200717 r jj uz sledujem to ale vyzera to tak ze ked je vlhko auto slabota ked je sucho(vzduch) ok ale este nic nepotvrdzujem Skús si s niekym vymeniť vzduch filter ked bude vlhko a uvidíš či sa to zmení. Možno je ten tvoj z nejakého materialu čo zmení priepustnosť s vlhkosťou,
Prosinec 17, 200717 r stenly: nene od oleje nebyly, prisel mi vysledek z brisku a stanovisko zni mokre vodive usazeniny...a pokud by u nej bylo to co u me tak proste a jednoduse nenastartuje vubec tak to mas štesti... tešim se z tebou..
Prosinec 17, 200717 r diky,svicky mam doma nove na auto pujdou na jaro, jsou pekne modre takze ladi k barve skoda jen ze to nikdo neuvidi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.