Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a jaka bola lyzovacka ? trencin furt 10,80 teda 0,359

• Autor

....jel sem 230km na benzin ....

WLK111: tak to je na dutku, cece !!!!

Lyžování výborné sjezdovky skoro prázdné většinů slunečno sněhu cca 1,5-3 m prostě paráda. V podstatě skoro jak dnes ráno u nás jen vše pěkně upravené:)))

Colins opravdu sem uvažoval, že bud spomalym aby mi plyn vydržel či sa překonám a vemu ho za ty nekřestanské peníze, ale pak sem si vzpomněl na tebe a na to žes říkal, že z rakušákama nemáme nic mět a tak sem radši projel na český benzin ;)lol

ja tiez slubujem ze budem rakusanov ignorovat a ziadny plyn ani benzin si tento rok u nich nekupim :aggressive: mozno sa spamataju a zacnu sa k nam chovat ako k ludom :help: ale vlastne su mi lahostajny teda ebem na nich lol

inak trencin furt 0,359 :palec2:

Tak pánové - u nás LPG za nídherných 12,00 Kč. :palec2:;)kol5

Dnes jsem bral 33,40 litrů LPG za 401,- Kč . To je levnější než když jsem ho montoval do auta :smich:

Kurna ty ted musisi jezdit tak za 0,9kč na kilometr:) 12kč paráda :palec2:

Musíš připočítat kapku beneli, takže to vychází 1,10 kč :smich::palec2: Navíc je to plyn Tomegas, nemám s ním žádný problém a i nájezd na tento plyn je dost dobrý :palec2:

Upraveno od montas

dnes poobede som bol na morave a na hraniciach v hrozenkove stal plyn 14,50 ceskych penazi.kurva až som sa lakol a ani som radsej nespomaloval :help:

jj některé čerpačky slevnili na 14,50-13,90 a drží to tak už 4měsíce. Ráno mi říkal u nás že neví jak 12,50 vydrží. Tak sem mu řekl , že na okolí( Olomouc, Val. Mez, Zlín) před 14ti dnama slevnovali tak čekám až taky slevní:))) No netvářil sa úplně že sem to trefil:)

Tak u nás pořád za 12,00 a 12,10 a nechcou ty kurw... slevnit ;)

Tak u nás pořád za 12,00 a 12,10 a nechcou ty kurw... slevnit ;)

Monty neprovokuj :aggressive: , u nás furt 13,50 a taky jezdím, nehledě, že mi stoupla spotřeba s tím zaslepeným EGR. Ale beneli jde nahoru, dokonce už dohání naftu na rozdíl dvacetníku :feve: , což je také s podivem

Je to paráda - vezmeš plnou 33 litříků LPG, zaplatíš 400,- Kč a najedeš 430 km (+ pár kapek beneli )

a u nas kurva furt sa drzi na 10,80 .

monty je to sila pol dna sa vozis spravis hafo kilometrov natankujes do plna a pumpar povie 10 euro :palec2:

benzin tiez u nas o niece zdrazel a stoji 0,89 -1,024 ale nastastie to mne staci za 300 korun na cely mesiac.

• 3 týdny později...

a je to v prdeli a nic co FICO slubil neplati :aggressive:

kurvy zdrazeli nam plyn a teraz musime platit tazkych 11,40 sk so je 0,379 eura za liter :help: vyzivam na obciansku neposlusnost a protesty aj za drahsi benziiin. lol

drozdi vyzyvam malo byt :p

• 4 týdny později...

pánové u nás v Kolíně mají za 12.50 u jedný benzínky...dál nevím....zatím jsem se nezajímal...a pamatujete když stál plyn po 10kč???tak před 6rokama...měl jsem favo na plyn...náááádhera....

Jóó, to byly časy kol11

Ale třeba vloni v Chorvatsku vycházel plyn díky dobrému kurzu CZK/HRK na 12,-Kč/litr, kdežto v ČR to bylo okolo 16,.Kč/litr.... To jsem v Chorvě projezdil celou nádrž na výlety a připadal si jak na Hawaii... :p:w00t1:

pánové u nás v Kolíně mají za 12.50 u jedný benzínky...dál nevím....zatím jsem se nezajímal...a pamatujete když stál plyn po 10kč???tak před 6rokama...měl jsem favo na plyn...náááádhera....

tak to já už jezdil když byl plyn za 8Kč ;):palec2:

U nás na ústecku je cena 11,60 Kč, takže si nestěžuji, ale za 8 to bylo terno. :palec2:

U nás pořád 12,00. Prostě paráda :palec2:

jojo za 8kč taky pamatuju :palec2: doufám že půjde tak zase na deset kč:-)co myslíte?jaký tak ceny do budoucna??

Já si myslím že pod těch 12 už to nepůjde. Začne sezóna a bude pomalinku šplhat nahoru :feve:

v našich končinách pod 13,40 nic nešlo. Zítra jedem do Adršpachů, tak budu brát v ONO Vys.Mýto, tak jsem zvědav na zdejší cenu

ONO?jako tank ONo???ty co mývají ten nejlevnější benzin??tak pak napiš:-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.