Listopad 2, 200915 r a nebylo by lepší tankovat buď v Malackách ještě před Blavou (je tam čerpačka hned po sjezdu z dálnice), nebo v Blavě na Lamači u OMV za nějakých 13 kaček na naše? V Maďarsku kvůli jejich cenám zásadně netankuji, teda pokud nemusím.
Listopad 2, 200915 r Kua o čabajkách mě kluci ani nemluvte Jsem se letos rozhoupal v září na poslední chvíli a jel jsem prohřát svoje staré kosti do Chorvy. Cestu jsem si jako vloni volil Brno-Vídeň-dálnice na Graz, před Grazem exit na Furstenfeld a přes něj do Maďarska přes Kormend, Lenti, Letenye-Goričan (abych se vyhnul slovinským vyděračům, co nevědí, co si říct za dálniční známku) a dále už po HR dálnicích.... Cesta supr, vloni jsem objevil neznačenou supr gut čerpačku rovnou na HU/HR přechodu. Na normální benzince tam z HR strany mají LPG za v chorvě normální ceny (vloni 3,35HRK/litr). No a letos se ja vůl nějak pomátl a splašil a místo na HR/HU přechodu jsem se rozradostněně vrhnul tankovat na A/HU přechodu z HU strany... A můžu Vám říct, větší koninu jsem udělat nemohl. Cena po přepočtu v akt.kurzu cca 17,-Kč/litr při platbě kartou, při platbě hotově v eurech to čabajáci kolegovi, co jel na lpg za mnou, napočítali v "dobrém" kurzu na cca 21,-Kč/litr. Fuj Hnus velebnosti, chce se mi blejt ještě teď, když si na to vzpomenu A tak mi jen nezbývá než souhlasit s Maltou - u čabajáků NETANKOVAT!!! Upraveno Listopad 2, 200915 r od Wassermann
Listopad 2, 200915 r taktak, když jedu do BG tak hungáry používám pouze k tranzitu, tedy plyn ala bratia a pak až v Srbsku. U čabajkářů jsem bral plyn naposled někdy před třemi roky, když jsme byli s Evčou v lázních Harkány, což je asi 10km od HR hranic, tedy až na jihu a vzhledem k tomu, že tam byly výlety po okolí, tak jsem byl nucen brát plyn na cestu nazpět a tehdy to bylo v přepočtu kolem 18 kaček
Listopad 2, 200915 r Autor Wassermann : za to drahe tankovanie u cabajkarov ti mozem udelit 33% varovanie, ako rozhresenie samozrejme, ale asi sa ti neulavi ani potom, vsak ? kedysi sme na ceste do HR (1992-95) tak obchadzali Rakusanov, ale casy sa zmenili. dnes je rakusky benzin lacnejsi ako nas, ale kto by uz dnes tankoval benzin, vsak ???
Listopad 3, 200915 r JJ kdo by jezdil na benzin:) A když aj v rakusku u dálnice narazíš na lpg tak je dražší než u nás benál tak asi nemá smysl zastavovat. Jinak jel sem před týdnem do hr a lpg není problém už ani v slovinsku a ještě tam mají novou dálnici radost jet:)
Listopad 4, 200915 r Děkuji za velkorysost El Presidento Ale jinak máš pravdu, neulevilo by se mě Jinak ale ta cesta do HR co jsem popisoval, byla super, tedy vloni, kdy jsem to nezvojtil s tankováním Dalo se tak bez problémů dojet do HR komplet na lpg a to se přece cení, no ne?
Listopad 6, 200915 r Tak u nás v rybníčku ze dne na den zdražily z 11,20 na 12,90 . Takže musím tankovat skoro za barákem, kde mají LPG za 11,40
Listopad 7, 200915 r kuci já tam tankovat musel...:-(nějak jsm neodhadl...benzín skoro žádnej a plyn taky ne...:-)takjsem se samo rozhodl pro plyn:-)))a 16kč není tolik:-)
Listopad 7, 200915 r Tak u nás drží cenu 10,50 a doufám, že s tím nebudou ještě nějakou chvíli hýbat.
Listopad 13, 200915 r Začíná zima, konečně se trh srovná, bude se muset dávat zase kvalitní plyn o správném složení, konečně se ty polské "sr...y" přestanou prodávat...
Listopad 13, 200915 r u nás beru na čerpačkách shell, tomegas a lukoil cena všude 10,50, teď mimo shelky 13,50, jestli berou polskej shit nevím, ale problém s plynem nemám P.S. holt velký firmy = jiná vyjednávací pozice pro nákup
Listopad 27, 200915 r Tak sem se včera a dnes díval po cestě do Brna po cenách lpg a všude kolem 13kč a ve většině i mírně nad, tak sem si liboval, že 12,30 co beru normálně není až tak moc (i když jak sa dívám na ceny v čechách nebo na severu zdá se mi, že trošku jo:( ) No a ráno beru lpg a nějak mi na peníze stoupla spotřeba. Tak sa podívu na stojan a 12,70:(((
Listopad 27, 200915 r jojo středa a čtvrtek byly zlomové i pro obě čerpačky v Lipůvce u Brna, zvedly na 12,90 . Jinak Moravská Třebová, tak ta zvedla z 12,40 na 13,60 . Holt zima je tady
Listopad 28, 200915 r Frydek Místek cena na 6 čerpačkach shodně 12.50.Ted je jedno ke ktere jedete.Snad už to moc navch nepoleze
Listopad 28, 200915 r Tak už i u nás všude min. 12,40 a na dálnici do Prahy už jsem viděl i 14,50 . To začíná být pěknej hnus velebnosti I levné benzinky ONO zdražily na 11,90 . Upraveno Listopad 28, 200915 r od montas
Prosinec 9, 200915 r Tak sem včera odpoledne zažil menší šok:( Byl sem u nás na plyn a při placení se mi nějka nezdála částka tak říkám že mi tam natlačil nějak moc a on, že nee, že ráno zdražili o 1,20 na 13,90! Asi sem vypadal zaskočeně tak mně uklidnil a prohlásil, že se mám nachystat, že po novém roce bude tak za 15!!! no nic ráno sem bral ve Veletinách za 12,90...
Prosinec 9, 200915 r Tak v Brně na ČS Benzina, ulice Hněvkovského (výpadovka na Blavu) už hezky dlouho 13,80,-Kč AGW Brno-Líšeň aktuálně 13,30,-Kč, po zákaznické slevě, na kterou vzniká nárok montáží lpg u nich nebo absolvováním revize v jejich firmě, je cena lpg 13,00,-Kč
Prosinec 9, 200915 r Tak sem včera odpoledne zažil menší šok:( Byl sem u nás na plyn a při placení se mi nějka nezdála částka tak říkám že mi tam natlačil nějak moc a on, že nee, že ráno zdražili o 1,20 na 13,90! Asi sem vypadal zaskočeně tak mně uklidnil a prohlásil, že se mám nachystat, že po novém roce bude tak za 15!!! no nic ráno sem bral ve Veletinách za 12,90... A duvod? Spotrebni dan se zvysuje u kde ceho, ale lpg se to netyka.
Prosinec 9, 200915 r No to sem se nedozvěděl. I když.... právě se vrátil z egypta tak možná i na lyže bude chtít :smich:
Prosinec 15, 200915 r zdar majstri kratke spravy zo slovenska. v Trencine tankujeme za 0,40 euro Prievidza 0,42 Handlova 0,44 A co je zaujmave tak vsetky cerpacky SLOVNAFT maju 0,52 a to je pane rozdiel 3 koruny na liter takze mozme ich
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.