Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a nebylo by lepší tankovat buď v Malackách ještě před Blavou (je tam čerpačka hned po sjezdu z dálnice), nebo v Blavě na Lamači u OMV za nějakých 13 kaček na naše? V Maďarsku kvůli jejich cenám zásadně netankuji, teda pokud nemusím.

Kua o čabajkách mě kluci ani nemluvte :feve: Jsem se letos rozhoupal v září na poslední chvíli a jel jsem prohřát svoje staré kosti do Chorvy. Cestu jsem si jako vloni volil Brno-Vídeň-dálnice na Graz, před Grazem exit na Furstenfeld a přes něj do Maďarska přes Kormend, Lenti, Letenye-Goričan (abych se vyhnul slovinským vyděračům, co nevědí, co si říct za dálniční známku) a dále už po HR dálnicích....

Cesta supr, vloni jsem objevil neznačenou supr gut čerpačku rovnou na HU/HR přechodu. Na normální benzince tam z HR strany mají LPG za v chorvě normální ceny (vloni 3,35HRK/litr).

No a letos se ja vůl nějak pomátl a splašil a místo na HR/HU přechodu jsem se rozradostněně vrhnul tankovat na A/HU přechodu z HU strany... :feve::help: A můžu Vám říct, větší koninu jsem udělat nemohl. Cena po přepočtu v akt.kurzu cca 17,-Kč/litr při platbě kartou, při platbě hotově v eurech to čabajáci kolegovi, co jel na lpg za mnou, napočítali v "dobrém" kurzu na cca 21,-Kč/litr. :help:

Fuj :aggressive: Hnus velebnosti, chce se mi blejt ještě teď, když si na to vzpomenu :ble:aggressive::076

A tak mi jen nezbývá než souhlasit s Maltou - u čabajáků NETANKOVAT!!! :076

Upraveno od Wassermann

taktak, když jedu do BG tak hungáry používám pouze k tranzitu, tedy plyn ala bratia a pak až v Srbsku. U čabajkářů jsem bral plyn naposled někdy před třemi roky, když jsme byli s Evčou v lázních Harkány, což je asi 10km od HR hranic, tedy až na jihu a vzhledem k tomu, že tam byly výlety po okolí, tak jsem byl nucen brát plyn na cestu nazpět a tehdy to bylo v přepočtu kolem 18 kaček fuck

• Autor

Wassermann : za to drahe tankovanie u cabajkarov ti mozem udelit 33% varovanie,

ako rozhresenie samozrejme, ale asi sa ti neulavi ani potom, vsak ?

:smich:

kedysi sme na ceste do HR (1992-95) tak obchadzali Rakusanov, ale casy sa zmenili.

dnes je rakusky benzin lacnejsi ako nas, ale kto by uz dnes tankoval benzin, vsak ???

lol

JJ kdo by jezdil na benzin:) A když aj v rakusku u dálnice narazíš na lpg tak je dražší než u nás benál tak asi nemá smysl zastavovat. Jinak jel sem před týdnem do hr a lpg není problém už ani v slovinsku a ještě tam mají novou dálnici radost jet:)

Děkuji za velkorysost El Presidento :worthy Ale jinak máš pravdu, neulevilo by se mě :D

Jinak ale ta cesta do HR co jsem popisoval, byla super, tedy vloni, kdy jsem to nezvojtil s tankováním ;) Dalo se tak bez problémů dojet do HR komplet na lpg :scooter: a to se přece cení, no ne? kol5

Tak u nás v rybníčku ze dne na den zdražily z 11,20 na 12,90 :kuk: . Takže musím tankovat skoro za barákem, kde mají LPG za 11,40 :smich:

kuci já tam tankovat musel...:-(nějak jsm neodhadl...benzín skoro žádnej a plyn taky ne...:-)takjsem se samo rozhodl pro plyn:-)))a 16kč není tolik:-)

Tak u nás drží cenu 10,50 a doufám, že s tím nebudou ještě nějakou chvíli hýbat.

Tak z 10,50 rovnou na 13,50, konec legrace. :(

Začíná zima, konečně se trh srovná, bude se muset dávat zase kvalitní plyn o správném složení, konečně se ty polské "sr...y" přestanou prodávat...

u nás beru na čerpačkách shell, tomegas a lukoil cena všude 10,50, teď mimo shelky 13,50,

jestli berou polskej shit nevím, ale problém s plynem nemám

P.S. holt velký firmy = jiná vyjednávací pozice pro nákup

A je to tady i v okoli Frydku Místku jse už zdražuje,nenapadně ale přece.... :help:

• 2 týdny později...

Tak sem se včera a dnes díval po cestě do Brna po cenách lpg a všude kolem 13kč a ve většině i mírně nad, tak sem si liboval, že 12,30 co beru normálně není až tak moc (i když jak sa dívám na ceny v čechách nebo na severu zdá se mi, že trošku jo:( )

No a ráno beru lpg a nějak mi na peníze stoupla spotřeba. :kuk: Tak sa podívu na stojan a 12,70:((( :feve:

jojo středa a čtvrtek byly zlomové i pro obě čerpačky v Lipůvce u Brna, zvedly na 12,90 :feve: . Jinak Moravská Třebová, tak ta zvedla z 12,40 na 13,60 :aggressive: . Holt zima je tady

Frydek Místek cena na 6 čerpačkach shodně 12.50.Ted je jedno ke ktere jedete.Snad už to moc navch nepoleze :palec2:

Tak už i u nás všude min. 12,40 a na dálnici do Prahy už jsem viděl i 14,50 :kuk::kuk::kuk: . To začíná být pěknej hnus velebnosti :smich:

I levné benzinky ONO zdražily na 11,90 . :aggressive:

Upraveno od montas

• 2 týdny později...

Tak sem včera odpoledne zažil menší šok:( Byl sem u nás na plyn a při placení se mi nějka nezdála částka tak říkám že mi tam natlačil nějak moc a on, že nee, že ráno zdražili o 1,20 na 13,90! Asi sem vypadal zaskočeně tak mně uklidnil a prohlásil, že se mám nachystat, že po novém roce bude tak za 15!!! no nic ráno sem bral ve Veletinách za 12,90...

Tak v Brně na ČS Benzina, ulice Hněvkovského (výpadovka na Blavu) už hezky dlouho 13,80,-Kč :help:

AGW Brno-Líšeň aktuálně 13,30,-Kč, po zákaznické slevě, na kterou vzniká nárok montáží lpg u nich nebo absolvováním revize v jejich firmě, je cena lpg 13,00,-Kč ;)

Tak sem včera odpoledne zažil menší šok:( Byl sem u nás na plyn a při placení se mi nějka nezdála částka tak říkám že mi tam natlačil nějak moc a on, že nee, že ráno zdražili o 1,20 na 13,90! Asi sem vypadal zaskočeně tak mně uklidnil a prohlásil, že se mám nachystat, že po novém roce bude tak za 15!!! no nic ráno sem bral ve Veletinách za 12,90...

A duvod? Spotrebni dan se zvysuje u kde ceho, ale lpg se to netyka.

No to sem se nedozvěděl. I když.... právě se vrátil z egypta tak možná i na lyže bude chtít :smich: :smich:

Spotřební daň bude na benzín a naftu......LPG se to tentokrát netýká...

Tak dnes ve Frydku Mistku skok z 12.50 na 13.90 :feve:

Tak u nás pořád 12,40 . ;) Doufám že to vydrží :palec2:

zdar majstri kratke spravy zo slovenska.

v Trencine tankujeme za 0,40 euro

Prievidza 0,42

Handlova 0,44

A co je zaujmave tak vsetky cerpacky SLOVNAFT maju 0,52 a to je pane rozdiel 3 koruny na liter takze mozme ich :prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.