Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Beru tedka v Kunovicách na Agip za příjemných 12,20 a ještě mi načítají body tak snad to ještě chvilku vydrží:)

tak tak teď jsem jel minulý pátek okolo, na zimu good :palec2: cena

Tak Robin oil v Brne-Slatine porad drzi 11,90 a mohli by to tak nechat celou zimu :)

Beru tedka v Kunovicách na Agip za příjemných 12,20 a ještě mi načítají body tak snad to ještě chvilku vydrží:)

Tak u nás v Brně nevydrželo, dnes ráno Shell Brno - Heršpická: 14,30,- :help:

Asi s teplotou venku budou přituhovat i ceny... ;)

A eště pěknější bude s nádržů na lpg:)

lol

kuna patří do lampárny

Upraveno od WLK111

Tak uz i Robin oil v Brne Slatine zdrazil na 12.90 :aggressive: Ale aspon jim dovezli novy plyn, ten stary byl nejaky nic moc.

Ceny rostou protože se musí dávat větší množství propanu, aby byl schopen se odpařovat a vytvářet alespoň nějaký tlak v nádrži, bohužel stejně budou pumpy, které vozí letní směsi i v zimě, aby měly super cenu...

Bral jsem u Robin oil, cena byla jeste pred par dny 11.90 a musim rict, ze v tech mrazech auto nejelo nejak dobre a docela skubalo, mozna byl na vine prave letni plyn... :feve: Ted uz zdrazili a videl jsem, ze jim dovezli novy plyn, tak doufam, ze aspon ten zimni.

Tak ceny rostou i u nás v Jižních čechách, nejčastěji tankuji v Těšovicích a tam stojí teď 13,50,- Kč. Za stejnou cenu jsem tankoval o svátcích i na Benzině v Kostelci nad Černými lesy, jen Češňovice u Č.B. drží snad už 3 měcíce pořád 12,90,- Kč.

Tak u nás stále 12,20-12,40 Kč. Doufám že to vydrží do jara a pak už to půjde jen dolů ;);)

Upraveno od montas

Tak to je hodně dobra cena,takova u nas snad nebyla ani v letě :palec2:

No podle takoveho toho ceníku lpg stanic někde v okélí u vás bylo snad i 8,90 si pamatuju, že sem chtěl sebrat mladou na výlet do těch končin jen abych zažil ten pocit napnit nádrž za 200:)

No to bylo,ale nebylo to přimo ve Frýdku Místku ale někde v Jablunkově a okolnich končinach,a navic v někde ve skladu uhli tak nevim no... :)

Hmm.....

jestli to nebyl spíš svítiplyn:))

No to ja nevim,ale jednou kolem toho jel kamoš a řikal že by jsi tam nekoupil ani to uhli natož plyn do auta :smich: :smich: :smich:

Kámoš bydlí v Jablu a jezdí tam tankovat a říkal že v poho, i když už teď jsou taky myslím na nějakejch 12 kačkách ;)

Jo to ja nevim,ja jen napsal co jsem slyšel,jinak ta cena okolo 12 jestli je tam ted tak to je paradička,to ja tady ve F-M asi nezažiju,natož ted v zimě :)

Tak robin oil v brně dvakrát po sobě zdražil a už je na 13.50kč :-( na druhou stranu, snad mají aspoň teď zimní plyn a ne jen zimní cenu. A to beztak ještě zdraží na nový rok. prorokuju 14kč

tak v sobotu jsem vyvezl rodinu na Moritzburg u Drážďan (natáčela se tam Popelka), tankování ve Vysokém Mýtě Tank Ono 12,50 a pak nazpět na D8 mezi Ustí nad L. a Roudnicí n.L. u Benziny za 13,20. Jinak na něm dálnici před Drážďanama jsem viděl LPG za 0,695 Euro, což je fakt mazec :kuk: .

No pořád lepší než benál:)

Hlavne to porovnej s cenama benzinu u nich a jejich kupni silou....maji to za pusu

no je fakt že po ceně za beneli jsem se nedíval.

Ale jen takový malý poznatek ... dnes ráno jsem měl malinko delší prodlevu mezi přepnutím z beneli na plyn, že mi i zablikal check motoru (ale nesvítí). Takže asi jsem natankoval nějaký bordel buď u Tank Ono nebo u Benziny. Ale spíše bych se přikláněl k tomu Tank Ono. Dokud beru pravidelně u nás, tak byli před Vánoci i větší mrazy a vše OK, přepnutí bez prodlevy a teď prostě zůstaly vstřikovače chvíli slepené asi. Uvidíme až přijedu domu, napíchnu to na VAG co tam je zapsané.

Já jsem dneska bral v Německu ve Freilasingu,je to asi 7 km od Salzburku za 0.60E. Cena se mi zdá přijatelná,vzhledem k tomu že v Německu stojí benzín asi 1.3 eura a v Rakousku to taky Nejde pod 1.1 eura.Každý si asi zpočítá co je lepší.

Robin oil Brno - 13,90 nehezky to stoupa :-(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.