Leden 8, 201015 r U nás se ta cena drží někdy od začátku prosince co najeli na zimní plyn a podle pumpařky by zdražovat neměli. A to berou TOMEGAZ.
Leden 9, 201015 r Ale stejně je to míň jak půlka proti beneli souhlas, Lipůvka stále 12,90 a beneli 28,40
Leden 11, 201015 r Minulý týden šly nákupní ceny plynu o korunu nahoru, není se čemu divit, kdo vozí a prodává pořádný plyn nemůže se na 12-13 korunách udržet...
Leden 15, 201015 r Jo Karle, pokud to není plyn od tebe a nestojí minimálně 15 korun tak je všechno na hovno. Se divím, že tě to na tom světě ještě baví. Tankuju jak ty říkáš odpad z rafinérky už 3 roky ( teď ten odpad stojí jen 12,40 ) a kromě filtru mám na autě vše původní a auto jede. Já jsem spokojen i s tímto odpadem. Jinak všem přeji krásný víkend.
Leden 16, 201015 r Ne všechno co je "drahši" je lepši.Zaleži na konkretni pumpě,sračka se da natankovat i za 14,90 což se stalo kolegovi....
Leden 16, 201015 r pan Montas se nám zase vyjádřil.... já mám plyn za 13.50,- ale ten je určitě pro tebe moc drahý, na druhou stranu, já na rozdíl od tebe v tomto oboru dělám už dělám 15 let, ale nemám patent na rozum jako možná ty, já se jen denně potýkám s tou kvalitou, já na rozdíl od tebe vidím co takový plyn dělá v systémech, umím si udělat i "odparek", jesli ovšem víš co to je, tím se dá zjistit okamžité složení plynu , takže mě můžeš častovat těma tvýma kecama dál, já o tom vím svoje, ty máš spíš úplně jiný problém....
Leden 16, 201015 r Vážený pane karle, já nemám žádný problém. Bohužel asi nemám patent na rozum jako vy. Já tady každému nenadávám jako někdo. Ale co už. Prostě 15 let praxe je důvod z každého udělat blbce. Omlouvám se, že jsem do tohoto tématu sdělil cenu plynu u nás na čerpací stanici a navíc si dovolil napsat, že už ho tankuju 3 roky a že s ním nemám žádný problém. Byla to chyba a všem se omlouvám a prosím všechny - tento plyn je špatný(protože je levný) a nikdo ho dle doporučení místních odborníků s 15-letou praxí netankujte. Děkuji Všem a některým se omlouvám. Přeji krásný zbytek víkendu některým členům zdejšího fóra.
Leden 16, 201015 r Autor chlapi, kliiiidek. kazdy maju svoju mnozinu poznatkov. trpezlivost s nazormi druhych uzivatelov. ani svokru/tchyni hned nezavrazdite, ked vyslovi iny nazor, ako mate vy ! zhlboka dychat, nohy v teple a pravidelnu stolicu ! to pomaha. LPG forever !! Upraveno Leden 16, 201015 r od colins
Leden 16, 201015 r Colins já jsem klidný, ale jestli do tématu napíšu cenu LPG a napíšu i místo tankování a někdo napíše že je to super cena a někdo jako vždy napíše že je to na hovn... tak mě to mrzí. Já do odborných debat nezacházím, protože vím, že nemám praxi jako karel 15 let. Ale vadí mi jeho reakce na některé dotazy. Prostě všichni nejsou atkový odborníci jako on, ale většinu hned sparžit něčím negativním - to celkem zamrzí. Někteří v pohodě upozorní, že se to tak nemá dělat a je to v pohodě. Někdo ale prostě všechno vidí špatně. Ale už na to seru. Každej jsme nějakej. A jestli jsem se někoho dotkl, tak se omlouvám. Ale jinej už nebudu. Takže kluci mé příspěvky berte na lehkou váhu. Je mi jen 34 let, tudíž nic neznám a neumím. Ale jsem v poho. Mám LPG od firmy, která je na hovno, ale mě to nevadí. . Mám 2 děti, které jsou doufám moje a jsem z nich šťastnej. Mám celkem hodnou ženu a dobrou práci. Co mi chybí víc? Nic . Tak a teď dostanu varování za OT. Colins, sorry - už to nikdy neudělám. Už budu psát jen do lampárny o cestě do práce a možná o cestě na dovolenou. Mějte se krásně a užívejte si sníh. Upraveno Leden 16, 201015 r od montas
Leden 17, 201015 r Tak u nás zase podražili už x-krát podraženej zimní plyn...stál 12.9....a šup na 14.5....serou mě...a ještě na začátku listopadu stál(asi to byl letní plyn)10.50.... Kluci ta daň jak se teď dávala na bezin a na naftu na lpg není viďte??tak mě řekněte proč zdražujou i o skoro 5kč plyn...rozdíl letní a zimní je skoro tolik....
Leden 17, 201015 r Na lpg zustava dan stejna,to zvyšeni je dano jinou"zimni" směsi propanu a butanu nemylim li se.když tak mne opravte.Proto byva lpg vetšinou v zimě drahši.I když jse mi zda že některe čerpačky to s tim zdražovanim přehaněji a začinaji hřešit na to kolik stoji benal... :aggressive:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.