Leden 17, 201015 r No uvidime jak to bude ale taky jsi myslim že to bude okolo plus minus těch 15 kaček za chvili....
Leden 17, 201015 r Já bych Vám to přesně vysvětlil jak to je, ale v tu chvíli se do mě naveze zas pár lidí a toto téma se opět otočí někam jinam, ale opravdu o uměle vytvářenou cenu nejde....
Leden 17, 201015 r karel: ja bych si to od tebe rad precetl, takze jestli muzu poprosit, tak klidne do SZ...opravdu me to zajima.
Leden 17, 201015 r Já bych Vám to přesně vysvětlil jak to je, ale v tu chvíli se do mě naveze zas pár lidí a toto téma se opět otočí někam jinam, ale opravdu o uměle vytvářenou cenu nejde.... Nebuďte jak malé dítě. Já se do nikoho nenavážel, jen jsem reagoval na Vaše zhodnocení kvality plynu dle ceny. A jestli jste na mě naštvaný, tak ostatním snad můžete dál odpovídat né? Jinak nejsem žádný chudák( jak píšete o několik řádků výše), který nemá na drahý LPG. Prostě tankuju kde to znám a jsem s němi spokojený. V jiném tématu tu někdo píše o plynu ze Shelky ( cena min. 14,00 korun) a má s ním problém. Ale nic, seru už na to. Přeji Všem krátký a pohodový pracovní týden. Upraveno Leden 17, 201015 r od montas
Leden 17, 201015 r Já mohu pouze spekulovat, ale nikdo mě nevymluví, že to není pouze obchodní politika, prostě benzin za 30 Kč a plyn za 10,50 Kč (naposledy jsem ho bral za tuto cenu v list.), to ani náhodou, kšeft je prostě kšeft. Pro svůj názor mám přeci jenom jeden argument a to zkušenost s cenou plynu v německu, kde žádné zimní zdražování prostě není. Leda, že by v ČR "vyráběli" plyn jako letní sračk... a zimní superplyn (jezdím teď v zimě jako štika, teda když zrovna nejsou závěje )
Leden 22, 201015 r tak Lipůvka včera ráno se ještě statečně držela na 12,90, ovšem až jsem jel večer z práce, už bylo 13,90 .
Leden 25, 201015 r Sudetak má pravdu, víc propanu, k tomu cena nafty, zvýšené DPH atd, výsledek je vzrůstající cena, zjednodušeně řečeno. Teď případ o cenách- celý čtvrtek a pátek si hraju s Ladou Nivou- nejede, takže prnvě mechanika-filtr, rorborka, seřízení, sborka reduktoru, krok. motor, NIC, tak druhý den elektrika, vše ok a auto nejede, tak jsem je strčil do rána do vyhřáté dílny, v sobotu odpoledne přijdu a cvak, auto frčí jak oheň, seřízení , jízdní zkouška a pak jsem to nechal zase stát venku a dnes ráno opět nejede, takže je je to jasné, opravdu kvalitní plyn, samý butan, když jsem volal majitel, tak mi říkal, že si nedávno natankoval a auto mu stojí venku, ještě před opravou měl takové řeči, jak jsme drazí a jak si natankoval lacino, takže přesně jak to je, i dnes vozí některé společnosti plyn s letním složením, takže mohou mít pěknou cenu...
Leden 26, 201015 r Tak už i na slovácko dorazila zima. V Kunovicích zdražili na 13,40:( No nic tak budu holt jezdit za 1,10kč/km:)
Leden 30, 201015 r Ve Frýdku Místku do dneška držela slušnou cenu Shelka 12,50, ale ted už to neplati skok rovnou o korunu na 13,50 :feve:
Únor 8, 201015 r Tak sem minulý týden trošku pocestoval a můžu oznámit, že lpg je u nás levné zima nezima:) Na Slovensku sem bral 0,54Eur/l, v Rakousku cca 110km od Vídně směrem na Graz 0,76Eur/l pro mně byla novinka, že tam mají lpg ,ale aspon sem nemusel jet moc km na benzin, v Itálii všude kolem dálnice cca 0,63Eur/l což je docela slušná cena při ceně benzinu cca 1,15Eur/l:) No nejvíc mně dostala čerpapačka hned za hranicí v Mikulově kde byla cena 15,90kč nicméně o 3 km dál už bylo slušných 14,50kč Jinak itálie mi opět učarovala obsluhou a umístěním stojanů mezi ostatníma pěkně pod střechou:) V rakokousku je to pěkně bokem jak u nás ani stříška nad stojanem nebyla:( jinak díky rakouským horám sem se dostal na této cestě na nezvykle nízkou spotřebu 9,65l/km oproti běžné cca 10l/km 90% cesty sem jel 4000-4250 otáček při rychlosti podle gps 136-144km/h:) Upraveno Únor 8, 201015 r od WLK111
Únor 8, 201015 r Prosím Tě, jen tak pro info, ta čerpačka 110km za Vídní směrem na Graz se nachází kde přesně? Je to na dálnici v rámci nějaké "normální" čerpačky nebo musíš sjíždět z dálnici někam do pryč? A co značení této čerpačky, je to nějak dobře značeno už z dálnice nebo nalezení této čerpačky je na plnění bobříka zdatnosti? Díky za info.
Únor 8, 201015 r Je to normálě na dálnici, na ceduli je nalepený velký žlutý obdélník lpg jinak by sem si ji nevšiml:)
Únor 9, 201015 r V itálii ti vždycky čerpá pumpař, mají tam dva druhy pump- obsluhované- benzin, naftu, plyn ti čerpá pumpař, neobsluhované- benzin, naftu si čerpáš sám, plyn ti čerpá punpař, tam prostě nemají lenošné obsluhy jako u nás....myslím co se týče plynu
Únor 9, 201015 r tak mam zasebou první tankování LPG - napsorsto bez problémů na OMV Chraštice - cena 13,90,- a navíc jsem dostal slevovou kartu a odečítají mi 0,30,- z každého litru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.