Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jj říkal mi onehdá pumpař u nás, že lpg by mělo být tak na půlce ceny benzinu:(

No uvidime jak to bude ale taky jsi myslim že to bude okolo plus minus těch 15 kaček za chvili....

Ovsem neni to nic jinyho nez umely zdrazeni..

Já bych Vám to přesně vysvětlil jak to je, ale v tu chvíli se do mě naveze zas pár lidí a toto téma se opět otočí někam jinam, ale opravdu o uměle vytvářenou cenu nejde....

karel: ja bych si to od tebe rad precetl, takze jestli muzu poprosit, tak klidne do SZ...opravdu me to zajima.

Taky by mne to celkem zajimalo,a myslim jsi že se nikdo navažet nebude ;)

Jj taky by mě to zajimalo:)

Já bych Vám to přesně vysvětlil jak to je, ale v tu chvíli se do mě naveze zas pár lidí a toto téma se opět otočí někam jinam, ale opravdu o uměle vytvářenou cenu nejde....

Nebuďte jak malé dítě. ;) Já se do nikoho nenavážel, jen jsem reagoval na Vaše zhodnocení kvality plynu dle ceny. A jestli jste na mě naštvaný, tak ostatním snad můžete dál odpovídat né?

Jinak nejsem žádný chudák( jak píšete o několik řádků výše), který nemá na drahý LPG. Prostě tankuju kde to znám a jsem s němi spokojený. V jiném tématu tu někdo píše o plynu ze Shelky ( cena min. 14,00 korun) a má s ním problém. Ale nic, seru už na to. :) Přeji Všem krátký a pohodový pracovní týden.

Upraveno od montas

Já mohu pouze spekulovat, ale nikdo mě nevymluví, že to není pouze obchodní politika,

prostě benzin za 30 Kč a plyn za 10,50 Kč (naposledy jsem ho bral za tuto cenu v list.),

to ani náhodou, kšeft je prostě kšeft.

Pro svůj názor mám přeci jenom jeden argument a to zkušenost s cenou plynu v německu,

kde žádné zimní zdražování prostě není. Leda, že by v ČR "vyráběli" plyn jako letní sračk...

a zimní superplyn :) (jezdím teď v zimě jako štika, teda když zrovna nejsou závěje lol )

Sudetak: dokud mi nekdo nevysvetli logicky opak, tak to vidim stejne :angry:

tak Lipůvka včera ráno se ještě statečně držela na 12,90, ovšem až jsem jel večer z práce, už bylo 13,90 :feve: .

I u nás zdražení shit plynu ze 12,40 na 12,90 kč. :feve:

Hajzl propan vyhrává nad butanem, chtělo byto rozbít mu držku lol

Aneb někdo hřeši na ceny benalu.... :aggressive: :aggressive:

Sudetak má pravdu, víc propanu, k tomu cena nafty, zvýšené DPH atd, výsledek je vzrůstající cena, zjednodušeně řečeno.

Teď případ o cenách- celý čtvrtek a pátek si hraju s Ladou Nivou- nejede, takže prnvě mechanika-filtr, rorborka, seřízení, sborka reduktoru, krok. motor, NIC, tak druhý den elektrika, vše ok a auto nejede, tak jsem je strčil do rána do vyhřáté dílny, v sobotu odpoledne přijdu a cvak, auto frčí jak oheň, seřízení , jízdní zkouška a pak jsem to nechal zase stát venku a dnes ráno opět nejede, takže je je to jasné, opravdu kvalitní plyn, samý butan, když jsem volal majitel, tak mi říkal, že si nedávno natankoval a auto mu stojí venku, ještě před opravou měl takové řeči, jak jsme drazí a jak si natankoval lacino, takže přesně jak to je, i dnes vozí některé společnosti plyn s letním složením, takže mohou mít pěknou cenu...

Tak už i na slovácko dorazila zima. V Kunovicích zdražili na 13,40:(

No nic tak budu holt jezdit za 1,10kč/km:)

Tak u nás opět zdražení z 12,90 na 13,20 Kč. Doufám že už je to konečné zdražení ;)

Ve Frýdku Místku do dneška držela slušnou cenu Shelka 12,50, ale ted už to neplati skok rovnou o korunu na 13,50 :feve: :feve:

• 2 týdny později...

Tak sem minulý týden trošku pocestoval a můžu oznámit, že lpg je u nás levné zima nezima:) Na Slovensku sem bral 0,54Eur/l, v Rakousku cca 110km od Vídně směrem na Graz 0,76Eur/l pro mně byla novinka, že tam mají lpg ,ale aspon sem nemusel jet moc km na benzin, v Itálii všude kolem dálnice cca 0,63Eur/l což je docela slušná cena při ceně benzinu cca 1,15Eur/l:) No nejvíc mně dostala čerpapačka hned za hranicí v Mikulově kde byla cena 15,90kč:( nicméně o 3 km dál už bylo slušných 14,50kč:) Jinak itálie mi opět učarovala obsluhou a umístěním stojanů mezi ostatníma pěkně pod střechou:) V rakokousku je to pěkně bokem jak u nás ani stříška nad stojanem nebyla:( jinak díky rakouským horám sem se dostal na této cestě na nezvykle nízkou spotřebu 9,65l/km oproti běžné cca 10l/km 90% cesty sem jel 4000-4250 otáček při rychlosti podle gps 136-144km/h:)

Upraveno od WLK111

Prosím Tě, jen tak pro info, ta čerpačka 110km za Vídní směrem na Graz se nachází kde přesně?

Je to na dálnici v rámci nějaké "normální" čerpačky nebo musíš sjíždět z dálnici někam do pryč?

A co značení této čerpačky, je to nějak dobře značeno už z dálnice nebo nalezení této čerpačky je na plnění bobříka zdatnosti? ;)

Díky za info. :palec2:

Je to normálě na dálnici, na ceduli je nalepený velký žlutý obdélník lpg jinak by sem si ji nevšiml:)

Díky :palec2: To já jen kdybych náhodou jel kolem a byl v nouzi nejvyšší... ;)

A co se týče té Itálie, čerpáš si sám či to musí plnit obsluha jako u nás ?

V itálii ti vždycky čerpá pumpař, mají tam dva druhy pump- obsluhované- benzin, naftu, plyn ti čerpá pumpař, neobsluhované- benzin, naftu si čerpáš sám, plyn ti čerpá punpař, tam prostě nemají lenošné obsluhy jako u nás....myslím co se týče plynu

tak mam zasebou první tankování LPG - napsorsto bez problémů na OMV Chraštice - cena 13,90,- a navíc jsem dostal slevovou kartu a odečítají mi 0,30,- z každého litru ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.