Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo pánové i čerpadláři chtějí mít Vánoce a pokuď možno bohatý :angry:

U nás zatím 13,90, ale každým dnem čekám, že to vyletí do nebeských výšek.

Tak Shellka ve Frýdku Místku jsi "polepšila" na 16.30. :aggressive: Zdražit během tydne o 2kč už je celkem mazec :o

Tak Nový Jičín_Shell od února do dneška stále 14,20 :clap:

doufám, že to bude "natrvalo".

nechci ti kazit radost, ale moc tomu nevěř, těch 14,20 tam dlouho už nebude.

Dnes jsem jel na Moravsko Třebovsko a všude v rozmezí 16,80 - 16,90

Bohužel situace je taková, že nákupní ceny se v minulém týdnu pohybují o 2-2.5 výš než byly,benzín, nafta taky, takže se to vše promítá do cen, takže jestli si myslíte, že je to jenom o tom, že chceme mít hezké vánoce tak se pletete, mě to možná štve víc jak vás, zase se přestanou předělávat aut, jo, jedině jezdit tankovat k p.Čadkovi do Brna, ten má 13.95, vykládá jaký má super plyn, já osobně jenom nákup mám o 2 Kč vyšší, takže to má jistě kvalitu...

Nevim jak se ten pan jmenuje, ale zrejme myslis toho stejnyho co ja. Tam jsem jednu chvilu vloni v zime tankoval, ale jenom do doby, nez jsem zjistil, ze pak mam spotrebu o 2l vyssi a nechce se tomu vubec jet. Ani prepnuti na plyn nebylo vzdycky 100%...navic si k nemu 10km jen zajizdim z moji trasy. Takze uz jsem tam pak prestal jezdit.

Nicmene pres zimu tam miva primo frontu zakazniku. A verim, ze do mixeru se to klidne pouzivat da a snad se to i vyplati pres tu zvysenou spotrebu.

toz kua ale si vy v cechoch zijete vcera som bol v Brode-Vlcnove na STK a v Starom Hrozenkove maju plyn za 17,10 a to je kua dost nastastie som bol na toyote takze som natankoval len benzin ale aj ten bol o 2 koruny drahsi ako v brode. to je teda lol ale nevadi ked treba tak sa kupuje a ked netreba tak sa pumpa obide :palec2:

dnes Boskovice, obě pumpy jak OMV, tak i PentaCo shodně 16,90

dnes Jihlava 16.70 Kolín 16.10 Bělá p B. 15.90

Bohužel situace je taková, že nákupní ceny se v minulém týdnu pohybují o 2-2.5 výš než byly,benzín, nafta taky, takže se to vše promítá do cen, takže jestli si myslíte, že je to jenom o tom, že chceme mít hezké vánoce tak se pletete, mě to možná štve víc jak vás, zase se přestanou předělávat aut, jo, jedině jezdit tankovat k p.Čadkovi do Brna, ten má 13.95, vykládá jaký má super plyn, já osobně jenom nákup mám o 2 Kč vyšší, takže to má jistě kvalitu...

Karle,

to neni nic proti "legitimnimu" zdrazeni, ktere vychazi ze situace na trhu, ale .... jestlize

1. v pondeli je cena 14.90; ve stredu 16.90 - zdrazeni beru, dojela mu nova cisterna, a holt zaplatil vice, a promitl to do cen. A proste se neda nic jineho nez cenu respektovat, protoze je to dano trhem/situaci na trhu

2. ve ctvrtek uz je cena 17.40 - tak toto je uz jen a jen o vyuziti prilezitosti a vylepseni zisku. Protoze nepredpokladam, ze opravdu vytocil za 24 hodin tech x tisic litru LPG

Uprimne rikam, ze mit cerpacku, tak asi udelam to stejne, protoze je to jen a jen business a nejde o nic jineho nez o prachy. Kdyby cenu zvedl za dalsi 2-3 dny, tak si clovek rekne, OK vytocil to, byl hlad po LPG, ale za 24h, to je proste k zanadavani.

Osobne tankuju tak u 4 cerpacek ktere mam v akcnim radiusu :) A nastesti Cadek je pro me uz hoooooooodne daleko :)

BTW, v sobotu jsem jel na Valassko, a sledoval trochu ceny: benzina Brno-Slatina 17.90; Cerpacka pod Buchlovskyma kopcama 15.30 Na zpatecni ceste jsem to pak uz vzal po dalnici, a svete div se Shell D1 u Ostrovacic 15.30

nebudu se k tomu složitě vyjadřovat, když ti v pondělí dodavatel oznámí, že od dalšího závozu ve čtvrtek máš cenu o 2 kč vyšší, tak od čtvrtku začínáš prodávat za draho se stejnou cenou, pak to podle okolí zvedneš o 1.40, protože okolí čeká co bude nebo prd prodávají a mají zbytky tak je to zatím netrápí a další pondělí ti zas oznámí, že je pplyn zase o 0.80 hal. dražší, tak už to prostě otočíš a kašleš na to, protože jsi za ten týden prodělal tolik, že se snažíš urcvat co se dá za pár haléřů.....pak když koukneš, za co prodává p.čadek jeho splašky u makra, tak se nestačíš divit, protože nakupuji řádově o několik korun víc, než on prodává....akorát, že mám plyn podle normy a odparek mám na _38 st, zimní směs, jen kdyby prásklo alespoň 20 pod nulou, schválně kolik čerpaček by bylo mimo provoz....

jj vloni jim to zamrzlo pri nejakych zhruba -15°C

to je právě ono, butan se odpařuje při -0.5 st., propan při -43 st, pokud má v zimě, butan je lacinější, propan strašně drahý...sice když má řidič pocit, že hodně najíždí, jezdí víc na butan, protože propan má vysokou spalnou rychlost, takže je spotřeba vyšší, takže ty společnosti co chtějí ušetřit, vozí i v zimě "letní" plyn, tzn. málo propanua víc butanu.....prozo to zamrzání a nízké prodejní ceny...

no dnes som tankoval pri trencine 0,51 a pumpar nahlasil ze od zajtra ide o 5 centov hore takze bude 0.56 kua sa tesim :help: ale co som si vsimol v meste lukoil bol O,54 a slovnaft 0.50 tak uvidime co bude zajtra.

no ale co by sme kurva nespravili pre stabilizaciu nasej ekonomiky lol

čau kluci:-)takže..už mě začínají srrrát....do minulého týdne jsem si spokojeně tankoval na sheelce v kutný hoře....za krásných 13.40....a včera šok...16.50:-(je pravda že to pumpa držela dost dlouho,ostatní byli nad 15kč a ona ne....zatím nejlevnější LPG u nás na Kolínsku je 15.50...co jsme viděl....jinak katastrofa....no jo musej si namastit kapsu...

ty Miro, na čem jedeš ;):smich: ... nějak jsem nepochopil ty dva další příspěvky se smajlem co jsem smáznul ... že ty sis byl před spaním čichnout plynu co ;)

LPG forever... :p

Já sem tankoval v nedělu na dálnici směr praha-brno, někde v půlce na vycočině asi u Jihlavy asi na OMW za 17,90kč.

Vím, že těch asi je nějak moc, ale když já si to už moc nepamatuju....

Brno, ul. Hněvkovského (výpadovka na Blavu), ČS Benzina na straně z města i do města (jsou 2 naproti sobě), obě shodných 17,90,-Kč/l. Docela soda, snad nejdražší plyn, co jsem kdy v Brně tankoval... :feve:

Brno, AGW, Podruhova ul. (Líšeň, mezi paneláky), relativně sympatických 16,60,-Kč/l se slevou 0,30,-Kč/l pro stálé zákazníky :palec2:

tak kua ako bolo planovane tak v trencine 0,56 a v prievidzi 0,57 ale kolko je to ceskych bez kalkulacky neviem.

a to este dnes ohlasili aj zdrazenie eletriky o 5percent . ale jebat ich este ze si to palene vieme dorobit aj sami :palec2:

... furt je to pod 15, ale kolega (neplynař) dnes jen tak pro zajímavost študoval ceny a mrkl jsem se přes rameno a Brno Slatina Benzina na Hviezdoslavově 18,90 (aktualizace 21.12.) ... to je jako fakt?!?!?! :o

ahoj v pátek jsem byl v Rokytnici n.Jiz, trasa Turnov 17,50 ,Železný Brod,17,50 dnes Bělá p.B. 16,30

Malto, zitra to ceknu jak na tom slatina je. V nedeli jsem bral u Shellky na D1 u Ostrovacic,a cena 15.30 - na dotaz jak to, me chlapek rika, ze uz to nebude na dlouho, ze Shell ceka na 31/12 a pak ze se uvazuje o zdrazeni o 5-7 Kc/l ... tak me polilo horko, a su zvedavy jestli to bude pravda. Jestli to bude pravda, tak akorat budu nadavat, ale to je vse :) pac jezdit se musi.

22kc za plyn? No tak to asi tezko, to uz by se absolutne nevyplatilo. BA95 je od 31 po 32 docela casty...

no kez by to nebyla pravda, ja jen rikam, co me cerpadlar rekl... nicmene, po Brne je v soucasnedobe N95 za 34 Kc (Benzina Agip OMW dokonce misty az 34,70), coz neni daleko od predpovidane hranice 38 Kc behem zimy a pokud by se dodrzel pomer ceny N95/LPG tak jak bylo dosud zvykem, tak se opet bavime o cene +/- 20 kc za LPG

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.