Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Slatina nevím, ale pozoruji, že 17,90,-/l lpg je v Brně už standard všude a je to rekord, tak drahý plyn tady ještě nikdy nebyl... :feve:

A do konce zimy daleko, tak kdo ví, kam se to ještě hejbne...

no kez by to nebyla pravda, ja jen rikam, co me cerpadlar rekl... nicmene, po Brne je v soucasnedobe N95 za 34 Kc (Benzina Agip OMW dokonce misty az 34,70), coz neni daleko od predpovidane hranice 38 Kc behem zimy a pokud by se dodrzel pomer ceny N95/LPG tak jak bylo dosud zvykem, tak se opet bavime o cene +/- 20 kc za LPG

Po Brne a okoli se da uplne normalne natankovat BA95 od 30.90 do 31.90. Kvalita benzinu prakticky nehraje roli, narozdil od kvality plynu a to hlavne v zime. Nicmene budou li PHM pres 40kc, tak to uz bych pomalu zvazoval se prestehovat, nez sponzorovat nejaky sejky, kteri urcite nemaji co do huby.

Malta:ale nene...ani trošku alkoholu jsem neměl..jen mě to tady nějak blblo to posílání:-)

Krásne nám zdraželo LPG na Slovensku. Tri týždne som netankoval a po návšteve pumpy som bol nemilo prekvapený, keď LPG zdraželo o 7 centov, také zdraženie som nezažil za celý rok a nie počas troch týźdňov. Keď sa k tomu pridá 12 centové zdraźenie od 01.01.2011 tak LPG bude stáť 0,7 EURO to sú už cený ako v Nemecku.

Upraveno od inskeu

Bohužel je to tak, průměrná cena litru LPG je v Německu k dnešnímu dni 0,755 Euro.

Jen pro zajímavost, před pár lety 10 čerpaček po celém Německu, dnes 6214.

Mame nemecky platy, mame nemecky ceny... :smich:

čau klucí..takže aktual asi nejlevnější LPG co jsem včera bral bylo v Hradci Králové na výpadovce na Pardubice u Shelky za bratru 15.9....:-)jinak po okolí 16.5-17.9....no je to tragédie....

radost zit na tomto svete a hlavne ked tomu u nas sefuju zlodejske kurvy :aggressive:

rano som tankoval 0,57 a poobede na tej istej pumpe 0,69 a to je zaroven najnizsia cena na okoli :help:

ja milujem tento svet a najviac tie skorumpovane nenazrate kurvy vo vlade ktore nam ukazuju ako trba setrit

ale ja ich :prc: a posetrim na nich koncom marca ked pojde papier na financny urad lol

a ceny benzinu isli dnes o 7 centov a nafty o 6 centov. nadhera

A bude hůř......včera mi došel dopis od dodavatele plynu, že se ceny nákupu zvyšují o dalších 1.60 Kč na litr...

no bohužel Karel má pravdu, dnes jsem jel vedle do dědiny (ERGO Chornice) do Fábuli pro plyn i beneli a doslova mi spadla brada :o, vidím na ceduli cenu 18,50 fuck, nezměnil na tom nic ani fakt že o víkendu mají slevu 0,50Kč. V životě jsem nebral v ČR za těch 14 let co už v kuse jezdím na plyn tak drahý plyn.

hnus velebnosti

Upraveno od headquest

Tak jsem si ted letmo prepocital dobu navratnosti, pri soucasnych cenach N95 a LPG a je to brutalbni. pri najezdu 1350 km/mesic kdybych ted prestavoval tak se dostanu s navratnosti na 28 mesicu z puvodnich 19 mesicu, no vypada to na dalsi ranu pro alternativni paliva :(

njn, v zimě to vždy bývalo horší, ale co je letos :aggressive: . Ideální to bývalo přes léto, kdy beneli šel před prázdninama nahoru a naopak LPG šel dolů, ale tohle už ja také minulost, loni v létě to tak rozhodně nebylo

Tak hlásím dosavadní smutný rekord - ČS Benzina, Brno, ul. Hněvkovského: 18,60/l LPG!!! :feve:

... furt je to pod 15, ale kolega (neplynař) dnes jen tak pro zajímavost študoval ceny a mrkl jsem se přes rameno a Brno Slatina Benzina na Hviezdoslavově 18,90 (aktualizace 21.12.) ... to je jako fakt?!?!?! :o

a můžete někdo potvrdit tu Slatinu?

no hlavně že beneli se furt drží 32-33 Kč fuck

No jak kde, tady v Brně je standard za N95 v poho 34,50 ;)

Do 33 se dá koupit leda na čerpačkách u obchodních center... :feve:

a můžete někdo potvrdit tu Slatinu?

V dobe, kdy ten prispevek vzniknul, tak to pravda nebyla. Bylo tam 17,90 ale ted uz tam tech 18,90 dost mozna je a co vic, nebude to konecna.

Waserman: v Brne bezne tankuju N95 za 31,40 az 32,50

Tak to seš dobrej, já s firemním musím tankovat pouze na OMV kvuli Routexu a ať beru na OMV na Opuštěné nebo na Heršpické, což mám nejblíž, tak 34,50 za N95 :feve: A to mi přijde darda :aggressive:

2 head: a kde tankujes tak lacino v Brne? Ja jsem v nedelu bral u Globusu za 32,40 :( .... a ted ceny LPG: Rano Hunsgas v Kurimi 17.30 ted vecer kdyz jsem jel z prace 18.30 :( ... nejak se snizuje pomer N95/LPG ... o rozdilu 55% si muzeme nechat asi na dlouhou dobu zdat :(

eki: Prim na Vinohradech...dlouhodobe nejnizsi cena benzinu a diky ni i cerpacky v okoli drzi podobny ceny

kua to je zivot ja neviem co s peniazmi este ze zdrazeli plyn a benzin inak by ma bolo celkom jeblo lol

au nas tie kurvy nenazrane o,70 EVRI

MILUJEM TENTO SVET :help:

bratru nějakých 18,20 takže jak na některých místech u nás ;)

Tim Brno-Slatina mas na mysli BENZINU nebo RobiOil? Osobne tipuju na RobinOil :)

heh, pry benzinu :smich: jasne, ze mysli robin oil a sem zvedav jak dlouho tuhle cenu jeste budou drzet :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.