Leden 13, 201114 r ..dnes Benzina u Kutne Hory /na ceste z Kolina smer Kutna Hora/ cena LPG 16.10....
Leden 13, 201114 r ... ....i do kapes.....jinak na vyjezdu z Kolina /smer Kutna Hora,Caslav/ na predposledni benzince napravo, mam pocit ze to je LUKOIL, maji stejnou cenu LPG - 16.10........ ja vsak beru prave na uvedene Benzine pred odbockou na Kutnou Horu....super obsluha Upraveno Leden 13, 201114 r od Misubaro
Leden 14, 201114 r Ta svina " Nicota " prisla aj k nam, na zaciatku decembra 0.49e, vernostna cena 0.43 eura. len za to, ze si ma pumpar pamatal ze som tam chodil tankovat 2 krat do tyzdna. vcera som tankoval za 0.673, a to som si ten zlavovy kupit musel este kupit za 7 eur. nezlavnena cena by bola 0.7. je to pobocka 1. SPS. slovnaft o 50 metrov vedla ma cenu 0.71. to je fakt rana do vypoctov navratnosti prestavby. mimochodom, nie je tu niekto kto potrebuje cestovat rano z Banoviec do Trencina o pol6 , poobede naspat 14:30 z TN? mozme sa obden striedat, alebo sa dohodneme na cene
Leden 14, 201114 r Misubaro:to máme levně víííď....jinak tě asi opravím...není to benzina ale šelka...:-)před Kutnou Horou napravo?je to tak???Jinak šelka v Hradci Králové směr Pardubice poslední benzinka napravo tatéž cena..vlastně ještě levnější...15.90kč:-))) jinak k té obsluze...myslíš Vlastičku???:-)))obsluha tam je super..baby pokecaj rádi...a když jde ke mě chlap hned si tankuju rychle sám:-))) Upraveno Leden 14, 201114 r od mira
Leden 14, 201114 r slant skusal si niekedy natankovat v turnej alebo za mostami tam tankuju flagu-plyn. cena je 0,7 alebo 0,689 ono je to maly rozdiel ale myslim ze flaga je kvalitnejsia ako psp. ak to skusis rad by som vedel ci citis rozdiel vo vykone a hlavne na spotrebe. ja tankujem vecsinou tam a poviem pravdu ze psp nedoverujem ale neviem preco asi mam zle skusenosti. radsej o trosku drahsie ale podla mna kvalitnejsie a to tankujem denne plnu nadrz okolo 33 az 36 litrov podla toho kolko sa vozim. a preco neberies stoparky ked mas cestou do trencina a z trencina prazdne auto
Leden 14, 201114 r Misubaro:to máme levně víííď....jinak tě asi opravím...není to benzina ale šelka...:-)před Kutnou Horou napravo?je to tak???Jinak šelka v Hradci Králové směr Pardubice poslední benzinka napravo tatéž cena..vlastně ještě levnější...15.90kč:-))) jinak k té obsluze...myslíš Vlastičku???:-)))obsluha tam je super..baby pokecaj rádi...a když jde ke mě chlap hned si tankuju rychle sám:-))) ....mas pravdu!! Myslel jsem Shell a psal jsem Benzina ....oni vsechny baby jsou na teto cerpacce fajn ....
Leden 14, 201114 r Se bojí, že by ho stopařky Tak chce radši stopaře ale prd. bral by som, ale stoparky nie su. a nechcem stopara, ale platiaceho zakaznika. stoparov by bolo ako maku, len si skus dat za okno cedulu " zveziem vas a nemusite mi platit". raz sa mi ochomejtol typek, vyklulo sa z neho ze chodi denne tym istym smerom ako ja. ked som mu povedal ze by som ho braval pravidelne, ze sa dohodneme na cene, tak sa stiahol. povedal ze mu to nevyhovuje. na druhy den som ho videl stat na mieste kde som ho bral den predtym. prsalo, myslim si - seriem na teba. mohol si uz byt v suchu a teple keby si nebol kon a hnup.
Leden 14, 201114 r slant skusal si niekedy natankovat v turnej alebo za mostami tam tankuju flagu-plyn. cena je 0,7 alebo 0,689 ono je to maly rozdiel ale myslim ze flaga je kvalitnejsia ako psp. ak to skusis rad by som vedel ci citis rozdiel vo vykone a hlavne na spotrebe. ja tankujem vecsinou tam a poviem pravdu ze psp nedoverujem ale neviem preco asi mam zle skusenosti. radsej o trosku drahsie ale podla mna kvalitnejsie a to tankujem denne plnu nadrz okolo 33 az 36 litrov podla toho kolko sa vozim. a preco neberies stoparky ked mas cestou do trencina a z trencina prazdne auto ja som doteraz veeeeelkou vacsinou tankoval na Zeleznicnej vedla Euronics, mam to cestou, chodim denne okolo. slapem s tym bez problemov 14800 km ale cez sviatky som bol odstaveny od zdroja lacneho paliva, lebo som nesiel do TN. sprcol som do nadrze asi 3 krat v BN slovnaft ecoautoplyn. neviem ci som sa preratal, ale zda sa mi, ako keby s nim bol vacsi dojazd. proste viem aky mam dojazd na nadrz na standardny SPS plyn. idem potom na ten treti raz tankovat ECO a zmestilo sa tam menej , nez som predpokladal ze sa zmesti. musim to poriadne otestovat, dam si na tom zalezat. za mosty chodim len zriedka. na natankuj.sk som zistil ze je tam niekde pumpa, ale este som tam netankoval. kde v turnej myslis, na hlavnej, Agip? alebo niekde v dedine je pumpa? o tej na hlavnej som od niekoho pocul ze tam tankuju bordel, radsej to neskusam. opakujem, stoparky nie su, prisahambohu.
Leden 15, 201114 r no a presne o tom som pisal je sice drahsi ale mas vecsi dojazd a podla mna aj lepsi vykon na aute. a na koniec zistis ze si pri drahsom plyne usetril a nehovorim o tom ako to jazdi a prepina pri teplote hlboko pod nulou. a k tym pumpam v turnej je na hlavnej ceste na agipke a tankuje tam flagu a je to original rano o sedem nula pet mu chodi flaga cisterna. a za mostami je hned za pumpuo sheel a je to to iste ako v turnej flaga akurat iny majitel. a stoparky budu vlete teraz su len stary dedovia poprdovia ak chces ja ta zoberiem do trencina ale neviem cas lebo ja chodim kedy chcem a nie o pol siestej to nemam este ani erekciu nie to este chut ist do prace
Leden 15, 201114 r Dnes 12.1 11 Brno-Slatina, cca 18 hod cena lpg 16,90 Tak dnes 15/1/2011 v cca 10.00 jsem tam tankoval, a cena 17.50... ale porad je to lepsi nez 18.50
Leden 15, 201114 r Včera jsem jel po delší době u nás(Dobruška) okolo LPG pumpy-18,90 Tato pumpa byla vždy nejdražší v okolí,plyn jsem vždy raději bral třeba v HK.
Leden 16, 201114 r benzínka Orall Moravská Třebová (naproti OMV) na státovce ze Svitav do Olmika 17,90
Leden 18, 201114 r tak včera jsem bral na čerpačce ZEROGAS v Lipůvce (naproti Lukoilce) a měli cca hodinu novou cenu a to 16,90. Lukoil zatím i dnes ráno drží 16,30. Jinak Boskovice OMV u nemocnice zvedli na 17,90.
Leden 19, 201114 r ....mas pravdu!! Myslel jsem Shell a psal jsem Benzina ....oni vsechny baby jsou na teto cerpacce fajn .... Koukám, že jezdíš taky z Kolína... Zkoušel jsi brát LPG u Lukoilu? Je to Flaga a dokonce pořád za zajímavou cenu, teď kolem 16.10. Párkrát jsem tankoval na té Shell, kde je myslím Vitogaz, ale nejelo mi to pocitově tak dobře. Na Vitogaz u Benziny dokonce má motor větší hlučnost. Ale mám 1.3MPI s větším předstihem a obyč podtlak STAG 100, takže záleží asi taky jak je seřízený LPG... Občas když byl Lukoil dražší, tak jsem tankoval v Galonu, motor je na to stejně hlučný, ale jede to pocitově taky hůř. Skrátka na tu Flagu mi to jede nejlíp, hlavně mezi 2500-3500 tisícema ot, kde to asi mám nastavený správně, všude jinde to mám asi bohatší Jinak jsem o víkendu koukal, že v Opavě mají u Lukoilu LPG za 18Kč ! To je rozdíl.. Upraveno Leden 19, 201114 r od 1Radar
Leden 19, 201114 r Já beru v Bělé p.B tam mají vitogas za (17,30),auto jede vcelku dobře,naposledy jsem bral v Mimoni(17,40)tam mají flagu nebo český plyn to nevím určitě a auto je živější, říká to i moje žena.
Leden 19, 201114 r tak včera jsem bral na čerpačce ZEROGAS v Lipůvce (naproti Lukoilce) a měli cca hodinu novou cenu a to 16,90. Lukoil zatím i dnes ráno drží 16,30. Jinak Boskovice OMV u nemocnice zvedli na 17,90. tak i dnes Lukoil Lipůvka ráno ještě 16,30 ale večer už mají nově 16,90
Leden 19, 201114 r Koukám, že jezdíš taky z Kolína... Zkoušel jsi brát LPG u Lukoilu? Je to Flaga a dokonce pořád za zajímavou cenu, teď kolem 16.10. Párkrát jsem tankoval na té Shell, kde je myslím Vitogaz, ale nejelo mi to pocitově tak dobře. Na Vitogaz u Benziny dokonce má motor větší hlučnost. Ale mám 1.3MPI s větším předstihem a obyč podtlak STAG 100, takže záleží asi taky jak je seřízený LPG... Občas když byl Lukoil dražší, tak jsem tankoval v Galonu, motor je na to stejně hlučný, ale jede to pocitově taky hůř. Skrátka na tu Flagu mi to jede nejlíp, hlavně mezi 2500-3500 tisícema ot, kde to asi mám nastavený správně, všude jinde to mám asi bohatší Jinak jsem o víkendu koukal, že v Opavě mají u Lukoilu LPG za 18Kč ! To je rozdíl.. ...zmena......LUKOIL ma uz za 17.10.....Shellka stale za 16.10, vcera jsem tam opet bral.....devcata mi rikala, ze kdybych mel jejich slevovou kartu, tak bych mel 2,-Kc slevu na 1l/LPG takze za 14.10. To uz neni spatna cena,co?
Leden 20, 201114 r Hmm, tak to odbočím do Galonu.. Slevovou kartou myslej tu na Smart body? Smart kartu mam. Nebo jaka je podminka te slevove karty? Upraveno Leden 20, 201114 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Leden 20, 201114 r za 10 smart bodů sleva 2kc na litr paliva, mají to na ofic stránkách... http://www.shell.cz/home/content/cze/products_services/on_the_road/promotions/fr_promo.html Upraveno Leden 20, 201114 r od Haniss
Leden 20, 201114 r tak začínám podezřívat Lipůvku že hrají poker a dorovnávají a přihazují a zase dorovnávají a zas přihazují .... takže pro změnu dnes večer Zerogas (naproti Lukoilu) 17,90 .... tak teď čekám, kdy Lukoil dorovná
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.