Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

páni a možná dámy:-)tak shelka u Kutné Hory a shelka v Hradci Králové zlevnila z 18.50 na 17.50kčs.....:-)v Kolíně u lučebky na výjezdu na Prahu po pravé straně je lpg za 17.10 totéž u Lukoilu na výjezdu z Kolína na Kutnou Horu:-)

Nevíte kde je nějaké levnější čerpačka v Pardubicích??

Tak u nás taky spadlo o 0,9kč na 17,40 asi už sa blíží jaro:)

tak jestli se řídí podle skřivanů a špačků (ti prý už přiletěli) tak asi ano ;)

pochybuju, ze to nechaji nejak vyrazne klesnout, ropa zdrazuje...nicmene cekal jsem, ze aspon na tech nejdrazsich benzinkach padne 20Kc za litr a nestalo se. Tak az pristi zimu :smich::aggressive:

a na nas vsetci jebu :aggressive: zoderu nas aj z koze cena aj vlada stale nepadli :help:

pochybuju, ze to nechaji nejak vyrazne klesnout, ropa zdrazuje...nicmene cekal jsem, ze aspon na tech nejdrazsich benzinkach padne 20Kc za litr a nestalo se. Tak az pristi zimu :smich::aggressive:

No jestli máš skutečně takový zájem, tak zajeď do Varnsdorfu, tam má čerpačka 19,90 Kč/l lol

na R10 taky mírně levněji - Benzina 17,90 a Lukoil 17,10 :) Dokonce i Shellka na okruhu šla z 18,50 na 17,90...

...tak teď už jen čekat až to bude zase začínat 13,** :D

Brnensky Benziny sly na 17,90

• 2 týdny později...

cerpacka v Lyse nad Labem za Penny /ne penis/ za 16.50..........

Bělá p.Bezdězem 17,30, Mimoň 17,80, Čistá 16,90.

to jsem strašně zvědavej jak jim to dlouho vydrží jít s cenou dolů....

moc dlouho ne, u Plzně bylo chvilku 16,50 a teď mají zpátky 16,90 kok*ti :(

Zlatejch 9.9kč na jaře 2010.....

Ty voe kdes tankoval za 9,9 na jaře 2010? :wacko:

To jsou ceny, za které jsem brával LPG po přestavbě Favorita na lpg v roce 2001. Pak se to přes zimu vyhouplo přes 10, skoro 11 Káčé a další rok na jaře se to už zpátky nevrátilo.. ;) A tak to šlo a jde skoro rok co rok... :angry:

To musí být nějaká mýlka v počtech nebo letopočtech, ne? :blink:

Kdybys bral někde za 9,9, tak si tam pro plnou zajedu, ikdyby to mělo být přes půl republiky... :p Samozřejmě za předpokladu kvality ;)

Upraveno od Wassermann

je to pravda, akorat to myslim nebylo 2010, ale 09 nebo dokonce 08. ale je to tak, na par mistech to fakt byla pravda. jinde stal kolem 12 v te dobe

v Martine 03601 sk najlacnejšie na Probugase vedla byvalej panelárne za eccom cena 0,620€

Ty voe kdes tankoval za 9,9 na jaře 2010? :wacko:

To jsou ceny, za které jsem brával LPG po přestavbě Favorita na lpg v roce 2001. Pak se to přes zimu vyhouplo přes 10, skoro 11 Káčé a další rok na jaře se to už zpátky nevrátilo.. ;) A tak to šlo a jde skoro rok co rok... :angry:

To musí být nějaká mýlka v počtech nebo letopočtech, ne? :blink:

Kdybys bral někde za 9,9, tak si tam pro plnou zajedu, ikdyby to mělo být přes půl republiky... :p Samozřejmě za předpokladu kvality ;)

mira se spletl bylo to jaro 2009, jinak cena sedí , viz zde

Hmmm, tak to čumím, to je velká škoda, že mě to tady v Brně taky nepotkalo lol

Tady fakt od r. 2001 nebo 2002 cena 9,9 tedy ani omylem ;)

mě by stačilo i těch 13,- ;) Týdně takových 70-90litrů natankuju, po osmnáctikoruně to neni nic moc, v tomto množství se "zimní" zražení podepsalo docela dost...

• 2 týdny později...

tak hlasim znizovanie cien lpg na sk

prievidza lukoil 0,66

omw O,68

ostatne pumpy 0,70 az 0,72 mozno sa pridaju ale neviem kedy

vitaj, posol dobrych sprav.

inac, v prievidzi pred tym nadjazdom kusok za lukoil v smere na novaky to mal doteraz vzdy asi najdrahsie z celeho TN kraja. nikde inde som taky drahy plyn nevidel a este tam ma napisane " akcia".

no to je sukromnik a ma probugaz a drahy je ako svina nikdy som tam nebol.

slant este pracujes alebo si uz zdrhol z roboty. ja za 15 min padam do tn tak ta vytrubim :p

este makam, len som si dal poobedny 10 minutovy relax.

onneeee, dnes ma nevytrubis. pojdem cez teplice. v tn je vystava, cez mesto sa mi nechce prepchavat.

v utorok alebo v stredu som ta asi zazrel preletiet popred zemberak cas cca 10:40.moze byt?

chalani, choďte sa vykecávať do Lampárni, kto kedy išiel domov ;) a nezapchávajte to tu SPAMom :spam:

prepac, nechal som sa uniest.

1.SPS, ulica Zelezicna, Trencin .. 0.65 evry :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.