Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

OK mozno v Cesku cena klesla. Prikladam graf vyvoja cien LPG na Slovensku...

post-20969-0-28885000-1301742889_thumb.p

vcera som si vsimol novu cenovku Slovnaft Banovce n/B 0,68 eura, cene predtym 0,7.

zlacnenie 60 halierov

1.SPS cez cestu oproti sa vzdy snazi drzat cenu o korunu nizsiu, ale este som nepreveril ci uz stihli na zlacnenie slovnaftu zareagovat.

edit: tak zareagovali, cena je tam 0.68, so zakaznicka zlavou 0.647

Upraveno od slant

Italové a plyn je hodně rozšířen, ale ty jejich siesty, kdy mají zavřeno mě hodně potrápily. Používám v navi poi lpg, v Itálii GPL, ale stává se, že kde má mít tak není a kde nemá tam je. Takže hlavně nečekat až bude plyn fakt docházet a raději když ho uvidíš tak natankuj dřív. Já jsem věřil navi a jel jsem přes 200 km na benzín a bral jsem až v rakousku a tam stál 0,9 euro. :feve:

tak z výletu jsem zpátky. Měl jsem opačný problém, v Itálii jsem našel po cestě benzínek dost, dvkrát jsem tankoval v Mezzolombardo za 0,778€ ale v Rakousku jsem zaboha žádnou nenašel. Po cestě tam jsem tankoval v Německu za 0,891€ a zpátky jsem raději jel cca 100km na benzín až do Vimeprka kde jsem nabral plnou (RobinOil 16,90) ;)

do akych zaostalych krajin to jazdis ze tam neni plyn lol

no a cena LPG u nas celkom pomalicky klesa uroven 0,67-az 0,71 ale kurva kde su zlate casy pred rokom 0,35 :help:

To Rakousko je na plyn fakt nic moc. Já když frčím na dovču, tak jediná pumpa lpg v Rakousku je u Vilachu a to OMV, kde stál litr plynu v létě v přepočtu asi 25,- Kč a benzín asi 33,- Kč.

tak z výletu jsem zpátky. Měl jsem opačný problém, v Itálii jsem našel po cestě benzínek dost, dvkrát jsem tankoval v Mezzolombardo za 0,778€ ale v Rakousku jsem zaboha žádnou nenašel. Po cestě tam jsem tankoval v Německu za 0,891€ a zpátky jsem raději jel cca 100km na benzín až do Vimeprka kde jsem nabral plnou (RobinOil 16,90) ;)

Tim směrem je jedina benzinka s LPG v rakousku těsne pred Insbruckem.Da se na ni tankovat ale jen do 20 hod.Já to dělám tak,že v Salzburku sjedu asi 5km do Freilasingu,to je v Německu a tam tankuji.Jsou tam 3 benzinky s rozmezim od 0.73 do 0.78 e za litr.V Itálii je první Lpg na dálnici až asi 30km pod Bolzánem.Jinak v Bolzánu je též,ale musíš hledat.Ta pumpa co jsi bral ty je taky v Německu,leží sice přímo na dálnici,ale je předražená!

Ahoj.Pojedu v pátek z Rakouska přes Dolní dvořište směrem na Prahu.Bude to ale v noci tak se chci zeptat jestli nevíte o nějaké benzince s Lpg po cestě,která je non stop? Nejlépe i s adresou,at to najdu podle Gps,nebo aspon přibližně kde.Diky.

díval jsem se zde a po trase asi bude nejblíž v Budějicích. Jsou tam dvě které mají NONSTOP a to Benzina na Strakonické/Nádražní (48°59'19.28"N, 14°28'41.998"E) nebo OMV ČB-Litvínovice (48°58'21.741"N, 14°27'57.96"E).

Upraveno od Malta

Diky Malto.Ty dvě jsem taky našel.Asi půjdu na tu Benzinu.Našel jsem někde ještě jednu přímo v Dolním dvořišti,ale ta už asi nejede.Jedu do Prahy pro motor na vrakáč,pak dávám auto do škodovky u nás na výměnu a po velikonocích ke Karlovi do M.budějovic na zapojení,tak snad už bude auto lepší.

no však uvidíš, třeba v tom D.Dvořišti pojede. Jojo ta Benzina je více po trase než ta OMV, tam by sis musel zajet. Co máš s motorem, co máš vlastně za motorizaci?

Mám 1.2 51 kw kod BZG. Stale dolívám olej a už mě to nebaví.Před rokem oprava hlavy ve škodovce 13 tis,nemám tlak na válcich a dolívám tak 4 litry oleje mezi výměnou a jezdím stále ze strachem že auto někde zadřu.Ve škodovce chcou za motor 66 tis,na vrakáči 13.Snad to bude ok.

Dnes Shell ve Frýdku Místku zdražil LPG ze 16.60 na 17.10 :angry2:

Tak Benzina v Brne se pohnula... bohuzel opet nahoru z 17.90 na 18.50

Tak doufám jen, že je to poslední záchvěv na konci zimy... :feve:

tak dnes som bol na vylete v Luhacovicich a ve Zline prohnal sem volvo takze som netankoval lpg ale videl som stary hrozenkov 17,90 a inak dal som si u vas obedik kralika na smetane s knedlikem a lazenske oplatky a bilo dost dobry :palec2:

si tam celkem fajn zijete kdys jsou penize lol

a to jsem tak jak se patri nezaplatil 40kc za parkovani :p protoze cizinci platit nemusiiii :)

Tak doufám jen, že je to poslední záchvěv na konci zimy... :feve:

to jako cekas, ze to pujde dolu, jo?

to čekám i já, že to půjde dolů, ale že to bude na 15, tak tomu už moc nevěřím :feve:

většinou se ceny drží dle statistik tak, že je cena LPG 47-51% z ceny naturalu......takže to tak zhruba odpovídá

tak v tom případě, můžeme naopak čekat na léto ještě zdražení, když vyhrožují 40 kačkama za Natural??? No doufám že tomu tak nebude

Benzina v Č.Budejovicích cena 17.20kč.Motor je doma,tak snad pojede.Cena byla 13 tis.

Chomutov Shell na silnici č. 13 směr Teplice: 16,40 Kč,-/litr

Tak dnes šli na TANK ONO z 16,50 na 16,90 což nevěští nic dobrého. Na trend snižování ceny to zatím nevypadá ...

svina doba. co nas to len caka :feve:

Tak dnes šli na TANK ONO z 16,50 na 16,90 což nevěští nic dobrého. Na trend snižování ceny to zatím nevypadá ...

V Chomutově aktuálně na 2 čerpačkách klesly s cenou o 20 haléřů na 16,20 Kč,-/km. (Shell a jedna menší čerpačka nad Baumaxem)

Upraveno od Tudy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.