Květen 27, 201213 r čo by sa ti v Mariankách nepáčilo jukni sem http://lpg.cernosice.cz/index.php?page=hledej.php a najdi si čerpačku která ti bude vyhovovat
Květen 28, 201213 r Nazdar plynaři, potřeboval bych radu. Jedeme na dovču do Itálie, tam vím, že není problém s LPG (GPL), horší je to v Rakousku, kde bych pro klid v duši potřeboval natanokovat. Našel jsem BP v Griffenu, ale nevím, jaký jsou zdejší zvyklosti. Tankuji si plyn sám nebo je to s obsluhou, dá se tam plyn platit kartou? Dík za rady.
Květen 28, 201213 r Ahoj, nevím jak aktuální, ale nějaký seznam čerpaček v Rakousku jsem našel zde: http://www.fluessiggas.net/tankstellen.php Osobně ale nikdy nepoužil. Při cestě do HR jsem projel Rakousko bez tankování.
Květen 28, 201213 r V Rakousku nic moc, v Itálii je to bez problémů, na všech stanicích natankují obsluhy, nejsou tam takové lenošné obsluhy jak u nás, když je předpis, že musí obsluha tankovat, tak tankuje obsluha.....byli jsme tam před 6 lety, bylo tam cca 1700 ČS, dnes to bude víc, až dolů do Kalábrie bez problémů, i na ostrovech..
Červen 13, 201213 r Ahojte chcem sa spytat ktore odpocivadlo mi odprucite na dialnici Brno- Plzen kde sa da dobre najest prijemne posedenie dat si kavicku ,Dik
Červenec 9, 201213 r Ahoj, takže jedna zajimavost - dnes jsem byl v Jihlavě, kde jsem natankoval Shell V-Power za 31Kč/litr. Pravda, bylo to "štestí v akci" - chtěl jsem normální Natural 95 + použít slevový kupon z lidlu (1,50/litr), ale neměli normální N95, tak prodávali V-Power za cenu normálního, ale sleva z Lidlu byla jako pro V-Power (2,50Kč/litr). Jinak cena Shell Naturalu bez slev bylo 33,50 Kč a nejlevnější LPG po cestě - Tišnov - Flaga 18,20 Kč.... No cena LPG v JMK by už mohla jít dolů...
Červenec 9, 201213 r No u nás - Ústecko, šlo LPG na 15,50, takže konečně po delším čase rozumná cena.
Červenec 9, 201213 r no právě také mě to už pěkně , prostějovsko 15,90 (40km daleko), V.Mýto 15,50 (65km daleko), jen kurňa ten jihomoravský ne a ne jít dolů ... sakra práce
Červenec 10, 201213 r Včera jsem bral ve Frýdku na Shelce LPG za 18.50, u práce v Ostravě na LukOil je LPG za 16,70, docela rozdíl no, mohlo by to jít níž nebo se to aspoň srovnat na tu nižší cenu :-)
Červenec 10, 201213 r Shell ve Frýdku ma nejdrahši LPG v okoli kdyby jsi zajel o o necely 1 km dal směrem na Dobrou tak tam je za 17,40 Upraveno Červenec 10, 201213 r od bitttpower
Červenec 10, 201213 r No Benzina v Brne ( u OBI a i ve Slatine) maji 17.90 Kc Hunsgas v Kurimi ma 18.20 Kc ... Ale proti zbytku republiky je to porad hodne
Červenec 13, 201213 r Musíte vědět, kam jezdit.... Brno, AGW Podruhova ul., Líšeň, už asi před týdnem spadli s cenou na 16,90,-Kč/l, se zákaznickou kartičkou sleva dalších 0,30,-Kč na 16,60,-Kč/l. Při kvalitě, kterou mají, tak super a konečně rozumná cena http://www.agw.cz/ I když netvrdím, že je to cenová hitparáda, tak na Brno dobrý... Upraveno Červenec 13, 201213 r od Wassermann
Červenec 14, 201213 r Jinak si dovolím přidat trochu aktuálních informací o ČS LPG v zahraničí.... Absolvoval jsem cestu Brno-Wien-Graz-Klagenfurt-Loiblpas-Radovljica-Bohinjské jezero a zpět. Celou cestu na LPG no problém, využil jsem za hranicemi následujících čerpaček: Rakousko: 1) dálnice A2 mezi Vídní a Grazem, 105.km, Loipersdorf: 0,839Euro/l, ČS Eni, na čerpačku se dá najet z obou stran dálnice, na velkoplošných značkách informujících o benzince je i označení LPG a to z obou stran (od Vídně i od Grazu), takže minout nelze. Čerpat lze samoobslužně nebo s obsluhou na požádání (v případě fronty více aut je obsluha většinou na místě a urychluje čerpání). Nevýhodou je, že široko daleko žádná jiná LPG pumpa není, takže v dovolenkové sezóně člověk bez problémů před LPG stojanem potká i 10 aut poláků, kdy každý tam tlačí těch svých 60-70l... Takže je klidně na půl hoďky vystaráno... 2) dálnice A2, kousek před Klagenfurtem, Griffen (přesná adresa: A-9112 Griffen, Gewerbestrasse 8), 0,899Euro/l, čerpačka z dálnice z obou směrů značena je, ale na velkoplošných značkách není uvedeno, že má LPG. Přitom čerpání LPG je zde luxusní, při příjezdu na čerpačku jsou pro LPG zařízeny dva krajní stojany po pravé straně v normální řadě stojanů tak, jako pro ostatní paliva, tedy žádný stojánek krčící se někde v koutu čerpačky, tak jak je tomu na drtivé většině ostatních benzinek Fronty žádné, čerpačka na krásném místě pod Alpami s krásným panoramatem... Ale taky nejdražší za celou cestu Slovinsko: - po přejezdu Loiblpasu a najetí na slovinskou dálnici do Radovljice, je na dálnici první čerpačka OMV s LPG (přesná adresa ČS: Radovljica sever, Ljubljanska cesta 71). Značení o LPG z dálnice je, zřejmě se dá po brýlích a s trochou kilometrů navíc "pomotat" a natankovat zde, ikdyž jedete z opačného směru, byť z opačného směru není čerpačka značena. Cena 0,766Euro/l byla příjemná Tak šťastnou cestu a pěknou dovolenou všem, ať už jedete kamkoliv
Říjen 7, 201212 r Jazdím hodne do rakús ale z plynom som nemal problém hlavne sa motám po viedni a tankujem na jednej pumpe ale na slovensku som minule natankoval taký humus na R1 smer nirta čs Báb auto mi po 20 km išlo do núdzaku a ranné prepnutia skrátka hroza inak tankujem tomegas bez problémov(Vráble smer zlaté moravce)
Říjen 8, 201212 r tak na tej pumpe by som nenafúkal ani len kolesá na bicykli ja bývam 5km odtial a na ten humus mi ani stará škoda 105 nechcela chodiť
Říjen 8, 201212 r Odkial si? nie si náhodou zo zálužia? ked 5 km od jurki? ja od tial pochádzam práve preto som tam vždy tankoval doteraz som mal všetky autá na LPG škoda 120, ford fiesta, škoda 1,2 htp 47 kw tiež 2005 ako máš ty to poteší Upraveno Říjen 8, 201212 r od Malta citace předchozího příspěvku
Říjen 8, 201212 r tuttinko, při odpovědích používej až to okno dole "přidat odpověď" a ne tlačítko v příspěvku "Odpovědět s citací", přečti si pravidla ať to nemusím pořád mazat nebo nedej bože abych ti musel dát varování, to bych docela nerad
Říjen 8, 201212 r to malta prepáč ešte sa len zabehávam po pár príspevkoch to určite už zvládnem pre sgar1 servus rodák dalej cezsúkromnú poštu lebo nás tu
Říjen 8, 201212 r tuttinko v poho , jinak ano správně děláte, kde kdo bývá apod. si řeště přes SZ, toto je téma o čerpačkách
Říjen 8, 201212 r co se týká cen- beru v Brně, směr na Bosonohy, Zerogas, maj otevřeno celý den, aktualni cena 16.90. Pak je čerpačka na dálnicic na Pohořelice, motorest U Toma, cena 17.50, Holasice, areal JZD, cena 16.90. Jinak Brno je aktualne na cca 18 korunách, plus minus.. smerem na Boskovice je Lipuvka, LUKOIL 18.50, naproti čerpačka 18.50, Boskovice OMV 18.50. Upraveno Říjen 9, 201212 r od JirkaBrno
Říjen 8, 201212 r Doplním aktuálně Brno: - AGW Líšeň, Podruhova 17,90, s jejich slevou 17,60 - Benzina Hněvkovského i Benzina Komín: 18,50
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.