Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak ne, Lukoil Lipůvka už od pondělí zpět na 18,50 , opět se jednalo o nějaký víkendový výkřik :kol-46:  ... ale naproti Zerogas drží statečně 17,90 i dnes ráno

tak dnes ráno opět zapracovala kartelová dohoda a Lipůvka Zerogas stejně jako naproti u Lukoilu 18,50 fuck

Cadek uz je  na 15,99 korunach... tak mam pocit, ze nas ti nasi prodejci pekne ojebavaj... praha je 15,90, Hodoninsko je na 16ti korunach +- jen to posrane Brno a okoli je skoro na 18cti... a blansko ani nevzpominam, tam byli zlodeji vzdycky... :kol-126:

Upraveno od JirkaBrno

V ostravě beru na LukOilu za 16,90kč.

Jih Moravy a konkretne Brno ma tu smulu, ze tu neni zadna velka benzinka typu TanOno.. lepsi benzinky shell, benzina atd drzi v brne cenu 18.90, momentalne 18.50.. i to je proste hodne.. levnejsi benzinky typu nadrz a a stojan jsou na 17.70-17.40.. shellka u hodonina mela plyn pred mesicem za 17.20,benzinka ve Veseli mela 16.10 uz pred mesicem a pul , shellka na dalnici!! pred Rosicema mela vcera 17.90..a to berou karty,takze o cca 1 korunu jsou tratni za poplatek bance.. coz male stojanovky jsou jen cash, a to nemluvim o Boskovicich, Blansku, tam je kartel jako prase 18.40-18.50.. zlodeji... to same Breclav.. kolem 18ti korun.. proste nakopat je do....

Upraveno od JirkaBrno

Domažlice

AGIP:     18.20

FLAGA:  18.50

Klatovy

Petra (plyn nevim): 18.50

Robin Oil (prý LukOil): 18.50

Sušice

Orima (LukOil): 18.40

Už se těšim v neděli do Milevska na Tomegas: 17.50

Jinak pro Android je pěkná aplikace Pumpdroid-mapa čerpaček ČR, ale není offline :(

Upraveno od pc_marena

ty jo... chtelo by se rici... zlate Brno...

TANK ONO 14,90 Kč/l. Pěkné :palec2:

kůůůůrňa, ještě v sobotu jsem u nich (Vys.Mýto) bral za 15,90 ale i to bylo bezva. Pak jsem se díval při průjezdu Rakovníkem, že tam měli krásných 16,40

veseli nad moravou ma 15.70.. jinak Brno slo do sebe a uz je na 16.90ti... takze dobre.. uvidime jak to pujde dal..

Poděbrady za kruháčem směr na Chlumec a Hradec u Šafránka 1 litr za bratru 15.90kčs:-)))

a ano Tank Ono všude zlevnilo na 14.90 kč...bral jsme minulý týden v Milovicí u Hořic....

Upraveno od mira

To jsou pro mě ceny jak z pohádky. Benzina České Budějovice 17,90,- Kč a v Těšovicích u Prachatic 17,80,- Kč. Jinde jsem levnější ještě neviděl.

KaJe, nic si z toho nedělej, u nás je to nemlich to samé, 17,50 (nejnižší), jinak 17,90 a Lipůvka u Brna drží stále celoročních 18,50 (pouze na víkend mají s velkou slávou, označeno velkým billboardem "Víkendové super ceny" --> 17,90 :kol-46:

holasice u Rajhradu 16.90, motorest u Toma smer na Pohorelice 17.30.. brno je holt s cenama vys..

Tak je to už i u nás v JČ! 16,90,- Kč + moje slevička 0,30,- Kč a to je hned jiný pocit při tankování. 

Klucí vůbec se neděste, u nás nejlevněji 18.30, jinak všichni 18,50-18.90 a to už po přechodu na letní směs. syčáci vyděračský, ale furt lepší než Natural 36.60,-Kč.

tak šťastné úterky u Lukoil, min.týden 17,90, ovšem tento týden už 16,90. Škoda jen, že se opravdu jedná jen o úterkové výkřiky :kol-32:

Malto  ten Lukoil má zase slevy v uterky všude,nebo jen u Vás.Jinak Havířov 17,40,ale v Polském těšíně 14.9 a to už potěší.Jen mám malou nádrž,tak tam toho moc za tu super cenu nenarvu.

brno 16.90 zerogas... řekl bych, že lpg se začíná masivně rozrůstat a prodejci si chtějí namazat kapsu, jinak si nedokážu vysvětlit jak je možný že tank ono má 14.90 a ostatní 17, 18 korun, zloději.. škoda že na jihu moravy chybí podobná konkurence jako tank ono.. třeba se někdy dočkáme..

Dušane, to je celorepubliková akce, ovšem ty ceny se budou lišit kraj od kraje, ono se to liší i úterek od úterka na stejné pumpě, jak jsem už popisoval

Nemate niekto odkaz na cerpacie stanice LPG v Srbsku?? Dik

Dušane, to je celorepubliková akce, ovšem ty ceny se budou lišit kraj od kraje, ono se to liší i úterek od úterka na stejné pumpě, jak jsem už popisoval

Budu se muset podívat jaká je cena v uterý v Ostravě.Díky Malto.

V Ově na LukOil je v úterky cena 16.20,-, bez akce je za 16,90,-  pokud se s tím nehýbalo :-)

tak dnes jsem bral s víkendovou slevou za pěkných 16,40 v dědině Chornice, vedle nás. Mimo víkend 16,90 ... ať se jde Lipůvka zahrabat fuck

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.