Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak dnes mi krvácelo srdce i peněženka ... u nás vedle v dědině opět zvedli cenu ze 17,80 na 18,90 :kol-29: . No nic budu muset vyzkoušet Lipůvku Lukoil za 17,50, Zerogas jsme vyzkoušel před 14 dny a tam nee, lepí mi to vstřiky, takže tam už dlouho zase brát nebudu :kol-32:

tak dnes mi krvácelo srdce i peněženka ... u nás vedle v dědině opět zvedli cenu ze 17,80 na 18,90 :kol-29: . No nic budu muset vyzkoušet Lipůvku Lukoil za 17,50, Zerogas jsme vyzkoušel před 14 dny a tam nee, lepí mi to vstřiky, takže tam už dlouho zase brát nebudu :kol-32:

Lepí se vstřiky? Udělejte to jako já a vyžádejte si přepravní list, ať se čerpačky PHM zamyslí! Napište sem koho mají jako dopravce a nejlépe i kde ten dopravce nabírá LPG. Všechny paliva by měly odpovídat normě EN589. Ale mám takové tušení, že se často vozí k některým čerpačkám topný propan obsahující více síry a jiných sajrajtů! Nenechme si ničit auta a pomáhejme si!

Beru jen Eurooil, Benzina a Shell, filtr po otevření vypadal takto http://antibanka.cz/zkusebni-stranka/  , takže je otázkou kde brát..... od doby, co vše řídí Orlen, mám hrůzu u nás tankovat

včera jsem zavítal krapánek na sever Moravy, Šumperk - Lukoil 17,30 Kč

• 3 týdny později...

Chystam sa do BG a potrebujem natankovat v  srbsku Malta ty mas v tom prehlad kde sa da najlepsie tankovat  na dialnici alebo niekde zist z dialnice najlepsie pri vstupe do srbska prechod Horgos .Dik

hned za Horgošem cca 12-15km máš první benzínku po pravé straně, tuším se jmenuje Green něco a asi na 34km dál jsou na dálnici naproti sobě další dvě červenobílé EKO, tam též mají plyn, jinak můžeš, pokud by jsi to chtěl spojit s nějakou přestávkou, sjet z dálnice do Subotice a tam je jich několik, OMV, Lukoil...

btw ideš tam na lyže???

Ano uhadol si cakam este na nejaku ponuku lebo u nas to su neskutocne ceny ..a co sa tyka ceny nie je tam velky rozdiel medzi dalnicou a v meste??

tak samo v Subotici, nebo i na předměstí Subotice v Paliči, kde je také tuším OMV je to o něco levnější. Ta Green ... je nejdražší, páč je první za hranicema, na těch EKO to bylo vždy o nějaké drobné levnější a pak blíž k Novému Sadu ještě levnější

jedeš na Vitošu k Sofii, nebo někam jinam?

Dik pozrem to ..idem do Borovets alebo skor planujem tam ist..... vacsinou som chodil do BG cez rumunsko cez srbsko idem prvy krat.... kolko zhruba vyjde cela dialnica srbskom

na Euro je to tuším 12,5 E, já ale už tři roky platím kartou, takže je to v kurzu z jejich srbských Dinárů a vychází to na 300 CZK plus mínus nějaká kačka (jeden průjezd)

lpg byl ještě v pulce listopadu  v brne za 15.90, nyní je 17.40, jinak co vím, tak od cca dubna do listopadu15.90-. zim je prostě dražší, ale na zimních a taky opatrnější jízdou se dostanu o 0.5 litru na 100km nižší spotřebu..

to si teda v Brně žijete, tady v Karlových Varech je lpg za 19,50,-Kč  :wallbash:

Praha 16,90 Eurooil na Poděbradské, Nehvizdy 17,90

Lovčice /Chlumec nad Cidlinou/ 16,80.......

to si teda v Brně žijete, tady v Karlových Varech je lpg za 19,50,-Kč  :wallbash:

:kol-131: :kol-131: :kol-131: :kol-131: :kol-131: :kol-131: :kol-131: :kol-131: :kol-131: :kol-131: :kol-131: :kol-131: :kol-147:

Tady je ale někdo škodoliby :kol-48:

Hele, třeba v těch Varech mají ten plyn kvalitnější a ta cena kdesi ve vnitrozemí jen vyjadřuje jeho (ne)kvalitu....

Holasice u Rajhradu 17.20, včera tankováno. a berou i karty.. mazeeeec...

Jděte do háje. Mýto v Čechách 18,90, pap oil, kralupol.

• 3 týdny později...

Tak Vlašim nám zdražili na 17.90, ale furt to jde. Jinak pro cestovatele směr východ, jsem koukal, že Jurki v Malackách už má nonstop, takže už žádné drahé LPG v OMV na Lamači. Jinak, my když jeli loni z Bulharska, tak už na kraji Malacek stavěli další pumpu a měli na stojanu i LPG, třeba už bude v provozu.

brno bohunice 17.40...

o víkendu TankOno Vys.Mýto a Plzeň 16,90, dálnice D5 Plzeň-Praha, někde poblíž Berouna na SHELLce 19,70 ... to mi fakt krvácelo srdce, ale nechtělo se mi někde po tmě večer v sobotu shánět po Praze čerpačku na LPG

• 2 týdny později...

Dnes vyrazam do Bansko podam info ohladom lpg  Madarsko Srbsko Bulharsko

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.