Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no tak v tom případě ,,moje,, lpg plynovka má marži jako kráva, pokud je tam plyn do dneska za 16,90, s věrnostní slevou 16,40, zajímalobymě kolik na tom mají... dneska Břeclav, čsad, flaga, cena 17,90 s věrnostní kartou a platbou hotově 17.10.. agip břeclav, cena 18,50

• 2 týdny později...

brno slatina, vjezd na dalnici, robin oil, plyn kralupol, 16.90.. lehky pokec se slecnou, prej maji obrovskou vytoc...

Lipůvka Lukoil, v pondělí ráno 16,90, odpoledne 17,90. Tkaže jsem v úterý tankoval ráno u nás za 16,90 v domnění že úterky u Lukoilu už zkončili, nicméně včera 16,90, ovšem dnes ráno zpět na 17,90 :kol-29: .

Hlavně že prý benzín dolů..........:-(

psal tu Karel.lpg ze sly nahoru ceny lpg .. jezdi na to cim dal vic aut, tak zdrazujou.. ale co jezdim na LPG-3 roky-tak je cena +- stejna..

Ahoj všem, napište někdo tip na čerpačku s kvalitním LPG a Non-Stop provozem někde mezi Jihlavou a Mikulovem, nejlépe i Slovinsko-stará cesta přes Maribor a v Chorvatsku na dálnici od Macejl směr Zadar. Dík

Upraveno od 1Radar

muzu ti doporucit cerpacku u Mikulova-hned za aqualandem Moravia, tak cca po 1km smer na Mikulov, uvidis tam ukazatele LPG a pod tim cena, zajedes na takove parkovistatko, ma tam udajne fakt kvalitni plyn a tusim je tam otevreno dlouho do noci.. a pokud ti to tam nevyjde tak kousek za touto plynovkou je po leve strane Benzina. No a v Mikulove na shellce je taky plyn, ovsem priserne predrazeny.... v chorvatsku a i vsude jinde najdes LPG snadno, napis proste do guuglu LPG chorvatsko a hledej...

treba tady http://www.mylpg.eu/stations/croatia/map    

http://www.mylpg.eu/stations/slovenia/map     http://www.mylpg.eu/stations/austria/map

snad ti to bude stacit..

Upraveno od JirkaBrno

Jj, benzín prý dolů...a nám zvedli nákupky od pondělí o 0.60 Kč nahoru....

njn, blizi se zima.. uvidime.. jedna cerpacka v brne drzi 15.90...

dnes jsem zrovna jel služebně okolo ní :kol-28: , akorát že naftou, takže nic :kol-32:

No ceny plynu letos nějaké divné. Včera Češňovice 18,90,- Kč, Pumpa u Vodňan a Obora u Netolic 16,90,- Kč. Takové velké rozpětí nepamatuji, vždy to bylo tak o jednu korunu.

ano.. brno 15.90 bohunice - u tesca kr. pole 16.30 - u vjezdu na dalnici 16.90 - Holasice 17.40 - Rajhrad 17.90 - Velke Nemcice 17.90 - Rakvice 18.60 - Breclav17.20- 17.90 -18.90.. Veseli nad Moravou 15.90-16.20-16.40..

Zerogas v Lipůvce naproti Lukoil, zatím finálních 17,50 tedy překvapivě 40 háků pod Lukoilem

fakt?? to js snad poprve co jsou proti sobe.. ale z principu bych bral asi na LUKOILu,. zerogas -aspon ten brnensky-nema moc kvalitni plyn..ovsem KDO ma dneska kvalitni plyn...

taky už jsem na Zerogasu nebral ani nepamatuji, Valteky fe fábuli jsou na ně háklivé, roomovi to nevadí, ale i tak jsem tam do něj snad ještě nikdy nebral

V Ráječku mají už mají cenu na 2 desetinná místa :) 17,99Kč/ litr

vcera jsem si udelal houbo vylet na vsetinsko.. toz 16.40 csad Veseli potesi....

Na lukoilu naproti zerogasu cepuji primagas. I kdyby zerogas byl - 5 kc, nema u me sanci :)

už se v ZEROGASu statečně srovnali na úterních 16,90 jak Lukoil, uvidíme zítra, zda půjdou souběžně i na 17,90 :kol-28:

.. je nejakej rozumnej duvod proc s tim tak sachuji????

tak dnes se ustálili na 17,50 (Zerogas), Lukoil na 17,90. A jinak je to proto, že Lukoil má šťastné úterky a Zarogas nechce být v ten den za hlupáka :kol-28:

Tak Zerogas by mohl mit pro změnu štastnou středu... ;)

Poděbrady(pneu černý-šafránek-výjezd na Chlumec) a okolí Kolína stálých od16.20 do 17,20........taky nechápu ty ceny.....v Pardubicích není benzínka pod 17.2.........

aut na LPG valem pribyva a kazdej se chce napakovat no... a nebo ti poctivi co plati dane, odvody dph atd atd proste prodavaj za 18.80 a ti skaredi za 16.40 kazdopadne nam jako spotrebitelum to muze byt sumak jestli prodejce LPG plati vse tak jak ma...

Poděbrady(pneu černý-šafránek-výjezd na Chlumec) a okolí Kolína stálých od16.20 do 17,20........taky nechápu ty ceny.....v Pardubicích není benzínka pod 17.2.........

Miro, sice nám ostatní mohou závidět ceny o ca 1Kč levnější, jenže to taky není výhra. Já tankuji v 99% právě v Kolíně a v minulosti už jsem údajně (samozřejmně nevědomky) tankoval nějaky srajdy... Tu čerpačku na kterou jsem měl největší podezření už nenavštívím, přestože s Felicii (s mixerem)jsem tam jezdil pravidelně a 70000km bez problému. Ale to je právě ten problém! Čím novější a technicky vyspělejší systémy, tím větší choulostivost na kvalitu plynu. A mám bohužel špatný pocit, že se mi ani po roce a cca 15tkm ježdění k jiným pumpám ten zbytek srač.. nedostal ještě všechen z nádrže.

Takže raději bych tankoval o 1Kč dražší plyn, ale měl jistotu a čistý filtry, žádný hnědý olefínový olejovitý zbytky a podobně... než řešit několikrát do roka opravu LPG zařízení... Jenže co je jisté tankování u LPG? Ani ta nejvyšší cena mi nezaručí, že tam přeprava neprdne nějaký težký topný plyn, který způsobí takové problémy, o kterých spousta lidí ví a další spousta lidí prozatím neví. Vždyť si spousta lidí ještě ani nevyžádala u čerpačky Atest dle ČSN EN589.

Zatímco u benzinu a nafty se řada těch lepších pump přihlásila do projektu "DOBRÁ PUMPA", u LPG nevím ještě ani o jedné. Proč asi?

Uvidíme, jak se s tím vyrovná Škoda s jejími podobnými problémy a odcházejícími vstřiky po 20-50tkm u Octavia LPG originál zástaveb.

Je mi z toho zle...

Upraveno od 1Radar

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.