Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

pokud to budes brat prosim o foto.. jako raritu... :kol-31:  benzin dneska taky 28.90.. ovsem ropa sla o 4dolary nahoru tuz uvidime..

kůůůůůrňa, že bych v to pondělí jel Prahu a Plzeň nakonec přes Kolín???

...na 50tým sjeď na Ovčáry. V Kolíně jsi za chvíli. Vem to pak po starý až do Prahy  a tam najeď na první nájezd 62 na Štěrboholskou v Běchovicích

Kolikrát takto jedu do Prahy a paradoxně jsem na sjezdu v Běchovicích rychlejší než po D11. Dost často se to na Černým Mostě hromadí a pak nájezd na Pražský okruh s připojením od Mladé Boleslavi tě dosti zdrží. Vždy když spěchám a je to ve všední den, tak většinou to beru po staré a zatím jsem toho nelitoval. Samozřejmě je to však na štěstí, den ode dne různý. Jinak přejí šťastnou cestu bez nehod........

teď jsem se díval, kde ta Benzina v tom Kolíně vlastně je a z obchvatu se k ní sjet nedá (teda aspoň podle mapy) a přes město se k ní bloudit nehodlám ... asi to odsere Tank Ono, přece jenom. Ale dík za tip, jak sjet :kol-47:

Nebyl jsem tam...zítra ráno tam jedu..ještě mě nepípnul plyn:-)koukal jsme ale na ceny a měla by být cena pořád 15.3Kč tak nevím kde to kolega sehnal tu cenu:-(

Holasice, Rajhrad -16.90, Novotny Modrice 17.90, Shell naproti mPalace 18.40, Malinka rakvice 18.60... jeste ze mame tu Slatinu.. 15.30 :kol-27:

Slatina super, Čadek tvrdohlavě drží pro svoje montáže o 1 kačku víc. Připadne mě, že to po něm ze zdravotních důvodů přebírá manželka a ta honí love jak se dá. No, asi jako běžná ženská.

tak mne se na tom libi jak argumentuje tim, ze ,,oni maj plyn lepsi a proto je i drazsi,,

Tak rekl bych ,ze se jim ted ksefty moc nehrnou, pokud je BA kolem 30ti korun...

A kdyz uz jsme u toho- pokud by svoje LPGcerpacky otevrel za svoje nizsi ceny vsem a ne jen ,,na nase montaze,, vydelal by ve skutecnosti daleko vic, je pravda, ze pres leto jsou jeho ceny nejnizsi v Brne..

dneska šlo Tank-Ono na 14,90,-Kč  :kol-47:

ale podle téhle staré fotky by mohla jít cena LPG klidně i na 11,90,-Kč, když Natural 95 stojí 28.50,-Kč/1,04€... tak šup, šup

PlzStu.jpg

http://www.tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik〈=cz

No třeba se dočkáme ještě cen jako před 12lety.No ale,že bych tankoval jak v roce 2002 na tehdejším JET za 8.10kč to už asi ne.

Ale na 13kč by to mohlo padnout.Tipoval jsem si že ONO půjde do vánoc na 28.50kč za BA a je to tady ještě dřív.

Ach ten pokrok,kde se to zastavííí. :kol-21:

...Kolin Benzina 15,30....bral jsem tam dnes dopoledne

Upraveno od Misubaro

saltina robin oil 15,30-- ale borci.... shell brno 18.40--- rakvice 18,70----a jinak brno a okoli hrubě přes 16 vočí--- budme radi za slatinu..

Tak to mate inu kavu u nas najlacnejsi 0,614€ A nie a nie zlacniet

njn jste na tom holt dobře, si můžete dražší LPG dovolit.. :kol-28:

...Kolin Benzina 15,30....bral jsem tam dnes dopoledne

takže je to jasné úplně, kdyby bylo 15,50 u T-Ono, tak se kvůli 20 hákům nebudu vůbec obtěžovat, ale vzhledem k aktuálnímu infu, na Kolín z vysoka :kol-46: . Zítra vemu u nás jen za stovku, abych dojel do Mýta (mám sucho), dnes jsem doklouzal z garančky jen na výpary :kol-28: a pak plnáááááá až po hrdlo :kol-31:

Tak to mate inu kavu u nas najlacnejsi 0,614€ A nie a nie zlacniet

A kde beres za taku cenu? U nas Nitra a okolie 0.66

hoši, dneska sila.. Rakvice Malinka 17,60 a Břeclav čsad 17,90... už z principu sem tam nevzal, fakt mě to se**e že někdo muže prodavat plyn kolem 16ti korun, ale nenažranci si to prostě drží.. dokonce i shell brno šel z 18,40na 17,90.. nioc v pondělí jedu do Slatiny, tak vemu za 15,30---

tuttinko dalioil velke bierovce vsetko najdes na natankuj sk

Upraveno od stukator

Ak by niekto hladal cerpacky lpg vo svete dobra stranka je My lpg  je tam vela statov a pumpy aj s GPS suradnicami :kol-27:  keby nieco. Jirka ticha zavist pri tej cene :kol-47:

Upraveno od stukator

tank ono 14,90...

Skoda ze take  cerpacky ako Tank ONO nie su aj u nas

Mám pocit že na Zlínsku je stále Robinoil Tlumacov najlacnejší i keď má 15:30. Ale inde majú stále o 2Kč drahšie.

Inak tankujú Kralupol.

co vim tak byvalo levne veseli nad moravou... u čsad jsem tankoval vždy nejlevněji na trase brno-břeclav-luhačovice...

EDIT-tak dneska brano ve slatině--- 3auta předemnou, 3zamnou... plná nádrž 600kč, najeto 505km po odečtení benzínu...

Upraveno od JirkaBrno

tak v pondělí 2x plná za 700 u Tank Ono a za dvěstěpáďo Naturalu za krásných 28,50 :kol-47:

ty jezdíš jak ďas... :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.