Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V poradku..  :kol-35:

Já obhájím svá slova:

SQ24 MY10 - systém s řídící jednotkou MY10, kterou tuším měli vyrábět v USA - na rozdíl od jednotky MY07 uměla softwareově přívstřik. A kabeláž MY07 je označována jako kabeláž pro teplotní čidlo reduktoru (resp. teplotu vody v reduktoru).

Jak to cenově dopadlo nevím. Hyundai si auto odvezl s tím, že si to už zařídí sám.

Ty novější vstřiky BRC čistit prej dou. Bohužel stolici na čištění a test ve firmě nemáme. Zkoušeli sme nechat kdysi čistit Keihiny u 2 místních firem - u obou to dopadlo špatně. Zatím nejlepší výsledky mám při čištění s Fedorem.

Bohužel krize Slovensko má další oběti a nabírá zatím pro mě nevídaných problémů.

BMW 318CI - BRC - přilepený 1 vstřikovač, další 2 polopoškozené (auto dotaženo z DE)

Citroen X.Picasso - AG SGI 2 - všechny 4 vstřiky poškozená dávka (auto dotaženo z DE)

Ono to není v systému. Ono je to v palivu. Z mých montáží si nepamatuju, že by někdo řešil u BRC problém se vstřikama do 80 000km. Pamatuju si jedno Subaru v originálu na LPG. V životě sem neviděl tak bordelem naplněný filtr. Filtr sem vyměnil z prevence a auto jelo dál. Bohužel jednotka byla zablokována a nešlo v ní provádět úpravy. Nakonec mi "Frenky z BRC" jednotku odblokoval přes internet a já mohl systém doseřídit.

Upraveno od PauLofWoCC

lpg Slatina, Benzina 13.30

LPG Skalica - k nezaplacení :kol-29:

Upraveno od Malta
necituj předchozí příspěvek, navíc když to není ani reakce na něj

• 2 týdny později...

LPG Benzina Komarov Brno 13.90, Slatina 13.30m Rakvice 14.50, Zastavka 12.50

u nás Chornice drží pořád 13,80 (víkend 13,30)

Malá aktualizace - Benziny Komárov (směr z Brna) a Slatina shodně zdražili na 14,30 

..da se to predpokladat.. ropa jde mirne nahoru, dolar sel o 1.50 nahoru za 14 dni... robin slatina drzi 12.80 a Holasice 12.90.. uviidme jak dlouho jim to vydrzi..

a čemu se divíte...začíná zima, poctiví dodavatelé mění směsi na zimu, takže více propanu, tím pádem vyšší nákupní ceny...takže nakupujeme dráž, zdražit nemůžeme, protože by všichni odjeli k těm laciným, bohužel, taková je opět situace...

divné (ve vztahu k ropě, ne k LPG, tam je mi to jasné) a přitom včera jsem si všimnul, že šli na Krhově (státovka Brno-Svitavy u odbočky na Lysice) s BA95 o 1,40 níže, z 28,90 na 27,50

protože je česko rájem pump, to není nikde v Evropě, každý se pak snaží zákazníkovi vlézt až do...nebudu popisovat tu cestu, jen aby prodal o dva litry víc, pak když dojde na to, že se musí dělat měření stojanů, revize elktro, u nás i plynu, další náklady jako nátěry, různé změny technologií, opravy, údržby, platy,splátky úvěrů apod, zjistí se ve výsledku, že čerpačka jede na min.zisk a tím pádem není prakticky na žádný rozvoj...pak se začnou nakupovat paliva(spíš nepaliva), aby to dotyčný přežil, ale to zákazníka nemusí zajímat, toho zajímá jen číslo na totemu...ale to je dlouhatánskou diskusi, to není na tyto stránky... 

karle, kdyz ses na tom tak blbe tak proc tu svoji LPG cerpacku provozujes, kdyz na tom tak tratis... prodej PHM je podnikani jako kazdy jiny, stejne tak provozovani ski arealu, pestovani jablek, nebo brambor.. mozna to je tim, ze velka cerpacka si muze dovolit dat nizsi ceny nez ta, ktera vytoci par aut za den a nemusi to byt tim, ze prodava sracky... nebo taky muze profitovat ze sve polohy, napr Benzina a shell u Mikulova, ktera prodavala v lete LPG za silene ceny, o 3kc vic ne bezna cena v brne a okoli, protoze tam kazde LPG auto bralo plyn nez najelo na Rakousko... o tom se ale nemluvi, jakmile je ale nekdo levnej, tak s tim ma kazdej druhej problem a hned tu zacne vykladat o tom, jak prodava nekvalitni plyn.... Co jsem se ptall, tak Robin oil, mimochodem kralupol doplnuje 2x tydne LPG jak maj velke nadrze nevim, v Bohunicich maj 10000l lpg cisternu a doplnuji tydne.. pak si spocitej vytoc plynu a ceny na ktere se dostanou tak, aby mohli prodavat levneji..

Mne uz tady to breceni o tom, jak je kazdej levnej nekvalitni a prodava srajdy fakt vytaci.. nemas NICIM potvrzene, ze zrovna ta a ta plynovka prodava nekvalitni palivo, protoze je o korunu levnejsi nez ta tvoje furt to tu papouskujes dokola.. Copak benzinky na dalnici , ktere prodavaji PHM o 5 korun drazsi nez na dedine maj kvalitnejsi benzin??

A co se tyka rozvoje, robin oil letos v lete udelal komplet novou prodejni budovu, ma nove stojany, ma usmevavy personal, ma kybliky na umyti skel, dava automaticky ke vsemu paragony coz napr. pulka plynovek kam jezdim paragon nedava jen na vyzadani.. a pritom je nejlevnejsi v brne... cim to asi bude ze..

edit-a nezapomen mi tu napsat ze tomu houbec rozumim, protoze ty mas v oboru 30 let praxi..

Upraveno od JirkaBrno

A víš, že jsem to čekal, že se ozveš zase jen ty???? nevím, proč se do mě vůbec navážíš, když jsem se tě kdysi dávno zeptal, v jakém oboru děláš ty, ani jsi se nevyjádřil, takže se uklidni ty, pokud vím, jenom ty tu pořád vypisuješ, většinou obden, kde a za kolik mají kolem tebe a v jaké ceně palivo, já nejsem taková socka jak ty, že musím řešit +-1 kč za palivo, projedu ho víc jak ty za rok, víš o plynu a souvislosti kolem něj kulový, ty ho akorát spaluješ v autě, tak co pořád řešíš......já jen napsal, že se nákupní ceny tento a příští měsíc budou jak máme potvrzeno zvyšovat, nic víc nic míň, už se na mě prosím tě vyser, jsem ochoten se bavit o ledasčem, ty akorát umíš kritizovat, srovnáváš tu nesrovnatelné jako vždycky... 

toto vlákno je o čerpačkách a cenách, takže ceny ano, zbytek :kol-74:

Karle, prostě někoho baví sledovat ceny plynu a někoho zase baví urážet zde na fóru ostatní. A to jen pro to, že má svůj názor, který není zas tak špatný a tobě se nelíbí. Já si třeba vedu evidenci každýho tankování (kdy, kde, kolik, za kolik, cena za litr, stav tacho) proč ne? Nepřipadám si jako socka, ale když můžu ušetřit a využít peníze jinak, tak proč ne? Přece si většina lidí pořizuje plyn do auta kvůli tomu, aby ušetřila. Ještě jsem nepotkal někoho, kdo si nechal namontovat plyn jen tak z plezíru.

Šafránek za Poděbradami za 12.50,- Zdražili o 30 haléřů z důvodu zimní směsi....

U nás Litovel u Olomouce pořád dlouhodobě 13,90Kč dříve bývalo 14,50Kč a taky žiju.Prý zaváží Flagu ,ale nemůžu to tvrdit na 100 procent.Ale filtry byly docela čištý tak to neřeším jestli pojedu jinde a ušetřím max 10 korun.

robin oil stale 12,80.. denska vemu plnou az po viko.. at se to libi nekomu nebo ne.. mohl bzch vzit ten samy plyn za 14 korun na benzině, ale proč?  :kol-31:

Upraveno od JirkaBrno

Havířov  stále 12.70kč,taky jsem bral dneska plnou,ale podle mě už brzo zdraží.U nás bývá cena vždy trošku vyšší než jinde,tak se ještě divím,že nezdražily.V okolí už je všude dražší.

Tak třeba v Bohumíně je to stále 11.50 až 11.70. Taky se divím, že ještě nezdražují.

Upraveno od Tycoon

robin oil stale 12.80.. holasice 12.90

... Dalnice na Rosice, shell 14.90, Rosice naproti bazaru 12.90, Zastavka na kraji dediny 12.90, Shell Brno u Bauhausu 14.90 taky

včera u nás vedle v dědině pořád pěkných 13,80 (víkend 13,30), TankOno u V.Mýta 12,90 (mimochodem Natural 95 - 25,90)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.