Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Rajhrad sel dneska dolu z 13,30 na 12,90..

Robin Oil Chotoviny 10,80,- Kč. To jsem tedy dnes čučel, chtěl jsem tam doplnit, ale LPG jen od 6 do 18 hodin.

Tak to je pecka, končí topná sezóna.

asi je to tak, i na Robin Oilu Vysočany u Hrušovan je cena 10,80,-Kč a LPG mají do 22:00

Rakvice LPG 13,20.. :kol-29:  shell brno 13,70 :kol-44:

To rozpětí cen je dost veliký. Dnes Obora u Prachatic 11,90,- Kč a Češňovice a 20 km dál 13,90,- Kč.

Doufám, že zase zažiju cenu pod 10,- Kč.

• 2 týdny později...

Holasice jdou proti smeru zdrazovani ropy.. dneska z 12.50 na 11.90.. uvidime, jak jim to dlouho vydrzi

hlasim ceny z bulharska 0,37 -0.45€  Srbsko - 0,42 - 055€ klasika dialnice najdrahsie ale opravene useky uz to nie je take rozbite ako minuly rok . Uz spusteny prijazd od hranic pri vstupe do Sofie pekne vsetko znacene navigacia nic nevie :kol-27:  .tak isto aj dialnica A3 je spustena v celom profile az po grecke hranice Kulata paradicka . Aby som nezabudol na srbsko makaju o sto sest cochvilka bude dialnica z Bela palanka ku hraniciam

hoď prosím ceny v lokální měně, abych si dokázal udělat porovnání s létem. Byli jste na lyžích?

Jasnacka ako kazdy rok ...  Bulharsko 0,66- 0,88 bgn    srbsko 50-80 dinarov. Stretli sme tam aj cechov tento rok ale prisli letecky a mali pozicane auto .

..copak Malto.. že by další expedicek malta to Bulgaria?? :kol-27:

o tom vůbec nepochybuj, jen cestou tam plánuji málé změny a zpestření ... hlavně, kam jinam v současné světové situaci

• 4 týdny později...

tak hoši.. mol na dalnici u vyškova 13,90, pak trasa olmik-ostrava vše kolem 13ti kč, v opačném směru benzina ostrava u výjezdu na dálnici na Olmik 11,90 a pak OMV  na dálnici mezi ovou a olmikem 12,90..

Kdyby jste náhodou někdo jel k nám na jih, tak Pohořelice 11,90.

ja beru standartne ve Slatine na robinu.. 11.80.. nevite nekdo jak jsou na tom na Benzine-Slatina u Lidlu? Tata mi rikal, Breclav 11.20.. ua

Tak u nás v Litovli je za 11,90 kč ,až sem se divil že za tak málo.V Olomouci u Globusu na výjezdu na Mohelnici mají za 12,10 kč.

ja beru standartne ve Slatine na robinu.. 11.80.. nevite nekdo jak jsou na tom na Benzine-Slatina u Lidlu? Tata mi rikal, Breclav 11.20.. ua

já tam taky beru, na Benzině je 12,90

Jirko, změna na Benzině - 11,90

jj dikec.. přece jen, robina mam po cestě... ale i tak dik.. ceny by měly jit všude dolu, ropa je pod 40 dolary a dolar slevnil pod 24 korun..

Chlumec nad Cidlinou pod Benzinou za 12.90,-

Lovčice za 10.80,-

Šafránek před Poděbrady za 11.30,-

včera jsem se díval na stojan v maďarské Šoproni, tak ikdyž na maďarské poměry levněji, pro nás stále drahý, 204,90 hufnáglů, tedy něco kolem 18 Kč

Malto my byli taky v Madarsku o víkendu si vyhřát kosti v termálech ,dobral jsem v Bratislavě do plna,jeli di Sarváru a pak az domu do Havířova .Z Bratislavy najeto asi 580km a doma jsem nabral plnou a vešlo se tam jen za 510kč.Tomu říkám parádní cestování.Člověk projede kus a zaplatí tak málo.

já tam také nebral, chraň bůh :kol-46: , v Brně za 11,50 plná 45,91l/528Kč a frčelo se. Cestou domů jsem jen dotankoval opět do plna 40,01l za 460,20Kč, bo v sobotu jedeme do Polska a moja přes týden teď jezdit nebude. My zehřívali kosti v Hegyko (asi 15km od Šoproně, tam jsme byli na hotelu) v březnu se nám to tak zalíbilo, že jsme si to včíl zopakovali. Je to nějakých 260 kiláků, takže kousek :kol-31: ... takže jsme byli kousíček od sebe, pouhých 60 kiláků :kol-47:

• 3 týdny později...

U nás na Shell v Havířově ted mají cenu 10.90kč.Ptal jsem se na slevovou akci tak tu klasickou ted nemají,ale že prý se dá za 15 bodu odečíst ještě koruna.

..benzin zdražuje ale plyn se pořád drží...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.