Květen 6, 201114 r Doletlo do meho mailu. Čehůnov rozbijeme 5-1, Fínom naložíme 8-0 a Dáni ani nenastupia. Vo štvrťfinále dáme Švajčiarov a v semifinále vrátime Nemcom prehru. Vo finále dáme Kanadu tesne 9-5. Nakoniec vypneme PlayStation,nastavíme obtiažnosť z "Beginer"; na "Normal" a skúsime to znova....
Květen 6, 201114 r pridavam jeste jeden: Českí hokejisti sa posmievali našim, že nevedia hrať hokej. "Když postavíme jenom Jágra proti vaši pětce a do brány místo brankáře dáme sud, i tak vás porazíme!" Slovo dalo slovo, dohodol sa zápas. Zvyšní českí hokejisti zašli do krčmy na pivo. Prvú tretinu vyhral Jágr 1:0, v druhej gól nepadol a pár sekúnd pred koncom zápasu Bartečko vyrovnal na 1:1. "Ty vole, to si nemohl těch pár vteřin vydržet?" telefonoval z krčmy Rolínek. "Nemohl vole, ta pruhovaná svině mně ve druhé třetině vyloučila na 5 + DKZ." Upraveno Květen 6, 201114 r od ekimcz
Květen 6, 201114 r staci mysliet len na kokotiny a vazne veci pustit z hlavy a hned je dovod byt vysmiaty dokial je zdravie tak je vsetko a u mna a na okolo zatial klop klop je. paulo a preco sa nechces ozenit ? bud sa bojis bab alebo ti este zenidlo nedorastlo taky velky chlapec a taky nesmely aby potom nebolo neskoro ktora by si vzala stareho 26 rocneho paprdu a ozaj ked ste chlapci z juznej moravy aj vy mate nejake druzstvo na majstrovstvach alebo sa kometa brno neprebojovala nechce sa mi hladat odkial ste ak to neni tajne tak napiste mam rodinu v mikulove a okrem toho ja som vsude doma Éééééj, južná morava, vínéčko bílé i červené.... Jsem na dědině, 40 km od Mikulova a 20 od Brna, ale Mikulov klidně berem, hej? Je tam Pálava, vodička (Nové Mlýny), vínéčko a když Pán Bůh dá, tak i teploučko jak někde v letovisku u moře, tak můžeme dát srazík tam Jak to tady ale tak pozoruju, tak napětí a nervozita u všech stoupá a dnešní zápas bude pro obě země náročný, tak jen doufám, že zítra se s námi budou bratia slováci ještě vůbec bavit Tedy za předpokladu, že od nich nedostaneme na prdel a nepřestaneme se s nimi bavit my...
Květen 6, 201114 r dufajme ze to neskonci uzavretim hranic drzim druzstvu ceskoslovenska palce a moj typ 2=5
Květen 6, 201114 r prisiel som domov uz ked to ficalo. vonku ticho, mrtvo, len okolo krcmy to zilo. inac vsetko cuci doma a kuka na hokej. aj vtaci prestali spievat. no, boha, uz zas prehravame
Květen 6, 201114 r Ano ano, taky bych prosil tyhle tipovky drive at na tom taky neco trhnu :-D No tak jsem si postal u hymny a ted zpatky k uceni :-/
Květen 6, 201114 r Nevím co se děje, ale tady slováci začínají na bývalé hranice navážet pletivo s ostnatýma drátama......
Květen 6, 201114 r PaulLofWoc: Asi nechteji pustit nase hokejisty pryc....chteji si je nechat a ucit se od nich...
Květen 8, 201114 r kůůůůůrňa to zas byl adrenalín jsou fakt dobří , škoda jen vás, kluci slovenští , tak jsem vám to přál, ty Finy udolat
Květen 8, 201114 r A před chvílí to schytala i "železná sborná" - taky 2:3 - a já už vím, proč babička mojí ženy vždycky fandívala "Bijte Ivany! Bijte je - nic jinýho si nezasloužej!" - Arťjuchin dneska prokázal, že opravdu na ruský svině nic jinýho než zašlapat do ledu neplatí...
Květen 9, 201114 r Bratri Slovaci snad odpusti, ale tohle neslo nenapsat "Slovensky tym je ako kvalitný DVD prehrávač - Prehraje všetko."
Květen 9, 201114 r Víte jakej je rozdíl mezi Titanikem a slovenským hokejovým týmem? Když najedou na led tak je to průšvih! lol lol lol lol lol
Květen 9, 201114 r no ještě nekřičte, hokejová historie hovoří tak, že pokud bezproblémově proplouváme základní skupinou, tak pak vždy končíme ve čtvrtfinále a naopak po neslaných nemastných výsledcích za zákl.skupiny a projitím s odřenýma ušima z toho pak bývá titul (viz loni a jiné roky před tím)
Květen 9, 201114 r Bratri Slovaci snad odpusti, ale tohle neslo nenapsat "Slovensky tym je ako kvalitný DVD prehrávač - Prehraje všetko." Palec nahoru
Květen 9, 201114 r kluci vtipy su a pravdive aj ked mi je hokej putna vasim drzim palce hlavne dojebat rusov co sa vasim uz podarilo a teraz vtipek na vecer Prečo sa žena a muž nikdy spolu nedohovoria? - Žena hovorí:Tu to vyzerá ako v chlieve.nedá sa nič robiť,ideme na to,toto musíme dať spolu do poriadku.Špina sa vála všade,kam sa pozriem,zajtra by si bol bez spodného prádla,ak to nedáme hneď teraz vyprať. - Muž počuje : Bla,bla,bla ...ideme na to...bla,bla,bla ...bez spodného prádla...bla,bla,bla ...hneď teraz!...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.