Květen 23, 201114 r Karle, tady v lampárni s tím zas takové tajnosti neděláme , tak to můžeš hodit sem klidně do pléna ... co kdybychom měli i my tak "hodného" souseda
Květen 23, 201114 r No takovy Colins by se mi tu hodil...klido si to s nim vymenim...i tu vzduchovku at si vezme s sebou...s tou kunou se spise domluvim :-D
Květen 24, 201114 r Karle, tady v lampárni s tím zas takové tajnosti neděláme , tak to můžeš hodit sem klidně do pléna ... co kdybychom měli i my tak "hodného" souseda Fajn - jednoduše jsem navrhnul jako první opatření instalaci atrapy kamery, mají i motorek na otáčení a červenou LEDku aby vypadaly realisticky - mnohdy to na odrazení pachatele bohatě stačí. Když to nepomůže, tak si vybrat kameru skutečnou - a těch je plný net, například jsem Mánka88 poslal na www.flajzar.cz kde je kamer 6 půlek. No a jako doplnění na jeho odpověď, že by rád měl techniku co nejlíp schovanou před případným vandalským zásahem jsem mu navrhnul, ať si koupí PANORAMATICKÝ kukátko, který má venku zorný úhel skoro 180° a není šance se před ním na chodbě schovat - a kameru dát do bytu na to kukátko. Tím by měl jak záznam, tak i zabezpečenou techniku před vandalem - bohužel, zase se naráží na nepřípustnost dělání záznamu na veřejnosti přístupným místě, kde musíš mít ceduli, že tam je kamera atd... Ale když tu kameru nikdo neuvidí, snad by to mohlo projít - bohužel, zase je tady problém s cajtama, kteří takhle udělanej záznam nemusejí vzít jako důkaz, protože nebyl udělanej podle zákona blablabla - ty čuráky, co žijou ve střeženejch rezidencích s rotwailerama a rotou goril kolem bych nechal žít na ulici, aby viděli, čeho jsou třeba Kofolopithecusové zapětiprstý schopný...
Květen 28, 201114 r Proč jsi tak veselý a vysmátý?" „Áále, měli jsme svatbu v rodině.“ „Jóó? A kdo si koho bral?“ „Pán Bůh si vzal tchýni.“
Květen 28, 201114 r včera jsem si psal na Skypu s Montym ... sondoval jsem jestli letos jedou zase BG a oni jo . Kua já snad budu muset udělat nějakou banku abych mohl jet taky . S Pažoutem že je maximálně spokojen, jen klima mu teď zazlobila, nájezd 30t km za rok a průměrná (a to se neomezuje) 5,1 nafty a zdraví vás
Květen 28, 201114 r Baví se dva. Jeden říká: " Moje tchýně, to je anděl!" A druhej na to: "Tak to máš kliku, ta moje pořád ještě žije...!"
Květen 28, 201114 r včera jsem si psal na Skypu s Montym ... sondoval jsem jestli letos jedou zase BG a oni jo . Kua já snad budu muset udělat nějakou banku abych mohl jet taky . S Pažoutem že je maximálně spokojen, jen klima mu teď zazlobila, nájezd 30t km za rok a průměrná (a to se neomezuje) 5,1 nafty a zdraví vás No to je od něj moc hezké, že se má tak fajn, jen už není pěkné, že se tady, od té doby, co se stal žabožroutem, už neobjeví.... Taky ho pozdravuj, kluka jednoho ušatýho A propos Martine, pls jednu radu, jestli můžeš: kdy se Ti v minulosti rozsvěcel check motoru, co dělalo auto a co bylo příčinou??? Já měl furt vše ok, jak vypadá check jsem leta letoucí nevěděl (vyjma situace v zimě 2007, kdy bylo -20 několik dní a nestačil mi zplynovat plyn), ale teď se se mnou chce check nějak moc kamarádit a mě se to nelíbí Auti mám po prohlídce a seřízení lpg i roční prohlídce ve škodovce, svíčky 30t km, vyčištěná škrtící klapka, otestovány obě lambdasondy, vše ok, cívky mají najeto 15t km a zdají se od pohledu taky ok, jen na volnoběh je to někdy jakoby přidušené a vibruje motor do zbytku auta, tak nevím, jestli ještě reklamovat seřízení lpg, pokud se tam dá třeba ta směs na volnoběh nějak obohatit...? Právě většinou při tom volnoběhu nebo nízkých otáčkách začne pomalu problikávat check a auto pak netáhne Zatím jsem to vždycky zvládl "odstranit" vypnutím motoru a opětovným nastartováním, ale rád bych to vyřešil pořádně... Tak by mi byla každá Tvoje rada dobrá, protože vím, že s checkem máš bohaté zkušenosti...
Květen 29, 201114 r no asi tak Honzo, pokud se mi rozsvěcela dříve, tak to bylo chudou směsí, ale co jsme tak před dvěma roky ještě lehce doladili, tak už je klid. Jen v zimě občas blikne při přepínání,a le to vím že musím vyčistit vstřiky. Jinak projev i při čeku byl nerozeznatelný od ostatního provozu, takže to mělo jen ten nasírací efekt že tam furt něco svítí. Asi bych prověřil VAGem co to píše a podle toho pak řešil.
Květen 29, 201114 r Ach tak, díky. No chudou směsí by ten divný volnoběh taky mohl být, jen nevím, jestli se dá u volnoběhu trochu oroštovat bohatost směsi... Uvidím, poptám se. U mě bohužel kromě nasíracího efektu z rozsvíceného checku je i efekt ten, že v tuchvíli to z prd***e jede, zkrátka netáhne, takže problém tam je. Paměť závad však stále čistá, jen při napíchlé řj během testovacé jízdy s lpg servisákem problikla chyba zapalování na 3.válci, jenže cívky se zdají všechny ok. svíčky taky a ani ve škodovce se na to netváří, že by tam měl být problém V každém případě díky za info, ta chudá směs mě zajímá a asi po ní půjdu...
Květen 31, 201114 r Tak, damy a panove, je to tady! Zitra mne cekaji statnice z matiky, statistiky a ekonomie, tak pokud si na mne nekdo vzpomene mezi 10. a 12. hodinou a bude mi drzet pesti, ma u mne plus ;-)
Červen 1, 201114 r Fakt, chutný. To se takhle baví v soukromí matfyzák a matfyzačka: "Na co myslíš?" "Na to samý co ty..." "A kolik ti to vyšlo...?" !!!!!!!!!!!!
Červen 1, 201114 r No ono to má ještě jednu variantu, opět on a ona v soukromí, tentokrát už nikoliv nutně matematici: "Na co myslíš, Boženko?" "Na to samý co ty, Fanoušku..." "Fajn, tak mi vem v ledničce taky jedno...!"
Červen 1, 201114 r Akce v lekarne: "Kdo u nas nakoupi 3 baleni cinskych prezervativu dostane ZDARMA jako darek 2 baleni detskych plen a jedno baleni sunaru"
Červen 1, 201114 r Tak dikes, mam to celkove na vybornou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nakonec to nebyla zase takova hruza....az na to, ze z ekonomie byl v komisi komous!!! chapete to, po 22 letech uci ekonomii komunista...no proste fekal, taky jsme ho potom s ostatnim profesorama poradne zkritizovali...
Červen 2, 201114 r hošani, potřebuji poradit , chystám Feli na STK, měnili jsme s kamošem čepy a projel mi hever prahem. Potřebuji tu díru něčím "přelátat". Návrhy jako vyvařit prahy rovnou zamítám, jednak málo času do STK a dále nehodlám zvyšovat již tak nízkou hodnotu auta (prostě poslední STK a na doježdění-moje vize ). Mám představu něco jako laminátovací souprava, znáte někdo něco konkrétního? Každý nápad se cení, tak se nebojte a sem s něma
Červen 2, 201114 r Na tohle asi moc laminát nepomůže, na díry v prahu bývají na STK obzvlášť vysazení - kolega takhle už před několika lety neprošel, přestože prahy vypadaly jako z fabriky - akorát že to byla skelná tkanina a pryskyřice. Technik na ně poklepal, vzal detektor síly laku (obsahuje čidlo přiblížení k feromagnetickým kovům = zjistí silnější vrstvu tmelu nebo jakéhokoliv jiného materiálu) a po prahu mu přejel, načež se s nikým víc nebavil - feli neprošla...
Červen 2, 201114 r Kus plechu, vrtačka, nýtovací kleště, nějaká barva - gumoplast nebo něco takového a je to.
Červen 2, 201114 r Nic proti tobě KAJE, ale těmito slovy mě připomínáš nějakou kurvu, od které sem koupil přes bazar auto s popisou "nebouraná". Samozřejmě říkám, že jsi mě tím připoměl někoho...neříkám, že jsi to ty... Jinak jsem od té doby silně citlivý na větu, nějak mi udělejte emise, já to stejně budu prodávat. Tímpádem si onen zákazník vlastně na sebe ušil 2x ostřejší bič . Nesnáším je....(teď by následovalo pár sprostých vyjmenovaných slov, ale krotím se...)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.