Listopad 1, 201410 r pro pana Karla LPG.. mu otec ma autoskolu v Breclavi, jezdi kratkou fabii 1.4, ma system Lovato, jezdi za cca 7.5-8l plynu, LPG bere na CSAD Breclav -Flaga - kde ma 75haleru slevu, benzin bere Benzina Verva.. co se tyka cen, tak zalezi na tom jake opravneni si chcete udelat... Pokud jde o to, kolik mu z toho zbude za nehty tak dekuju za optani, mame se dobre.. Jesli by jeste nekoho neco zajimalo rad doplnim informace.. Jo a co se tyka me tak momentalne beru LPG v Holasicich za 16.40... No a jelikoz moudrejsi ustoupi tak ja se k tomu dal nebudu vyjadrovat, kazdy kdo zna pana LPG si jiste udela obrazek sam... Upraveno Listopad 1, 201410 r od JirkaBrno
Listopad 1, 201410 r Jistě - i Karel (lpg) Barták jako majitel firmy montující a prodávající LPG sady + služby má svou pravdu a svůj přístup k zákošům. Při svojí pověsti si myslím obojí může dovolit - a kdo nechce, nemusí k němu jezdit. Máme (snad) demokracii a možnost volby.
Listopad 1, 201410 r tak já se ktomuto pánovi a jeho výlevům nehodlám dále vyjadřovat, maminka mě před takovými lidmi varovala...
Listopad 2, 201410 r co znamena status varovani - v mem profilu..? Nic, to je viditelný jen tobě (každej má svůj status, kterej vidí jen on sám) - kdybys vyváděl nějaký nepřístojnosti, má moderátor právo ti udělit varování - a tím se ti tam zobrazí na určitou dobu něco jako bargraf - čím víckrát jseš varovanej, tím je delší, až to přeroste do BANu... A pokud se nemejlím (já to sám ještě nezažil), tak pokud po varování sekáš latinu, tak se ten štráfek zase po nějaký době začne zmenšovat. Netuším jestli to je automaticky po určitý době "beztrestu", nebo jestli to zas musí aktivovat modi - místní systém zdrojáku fóra neznám. Ekkar ti odpověděl za Mody. Jinak samo to nemizne, Buď to smázne ten kdo to udělil (p nápravě hříšníka) nebo když je ten člověk co ti dal varování fuč, tak musíš po žádat vo výmaz jinýho moda nebo admina. Pokud na to klepneš uvidíš kdy, za co a od koho si dostal varování a kdo a kdy ti ho smáznul. To samý vidí všichni A/M
Listopad 3, 201410 r Dnes jsem musel narychlo přezout zimní papuče u Rooma, neb jsi nejsem jist, ale z největší pravděpodobností je v Buchlovkách značka s vločkou a benga rozhodně nechci sponzorovat, jakože velmi často stávají (směr od Brna) na zastávce za odbočkou na hrad Buchlov a často tam měří tu sedmdesátku z toho kopce dolů . Nó, tak na té sedmdesátce jsem měl v sobotu co dělat, abych to zbrzdil. Bylo to na poslední chvíli, tak se to snad povedlo - policajt mě nezastavil, ale měli tam odstaveno pět aut.
Listopad 3, 201410 r kluci, vy si nedáte pokoj , přestaňte se furt popichovat Upraveno Listopad 3, 201410 r od JirkaBrno
Listopad 3, 201410 r S tou sedmdesátkou v klesání na "jedničce" to tady opodál máme podobný - cesta po I/14 od Vamberka směr Ústí nad Orlicí. Kousek za odbočkou z kruháče je vesnice Záměl, před ní je cesta hezky z kopečka, auto se tam rozkutálí na kilčo ani nestačíte zjistit jak - a na konci pod kopcem je zastávka busu, přechod - a k němu "rycjlostní sešup" na 50 - za přechodem je křižovatka rušící omezení a následuje rovinka kolem zámělskýho rybníka a další omezení, tentokrát na 70 a 50 k zámělský pumpě. A na tý rovince stávají benga snad víkend co víkend - ono to tam svádí prosmahnout jak přechod u autobusu, tak kolem pumpy, žádná "uzavřená obec" to tam není, takže "proč se stresovat" - ale známí už tam mockrát přispívali do rozpočtu... Já si dávám bacha, ale letos v dubnu mě tam zastavili taky - jen na rutinní kontrolu, i když radárek tam stál taky - prostě přede mnou asi dlouho nikdo nejel a tak se hoši nudili...
Listopad 3, 201410 r malto -je tam ta znacka? prijde mi to nesmysl nazouvat zimaky kdyz je venku 15 stupnu.. edit-tak ne, tato znacka je primarne umisten na horskych cestach a na vysocine na D1... lze najit mapku... ja teda se zimaka pockam az to klesne niz... http://www.novinky.cz/domaci/352357-mlhy-se-rozplynou-bude-az-16-stupnu.html podstatnejsi je upravit zahonek na cesnek... Upraveno Listopad 3, 201410 r od JirkaBrno
Listopad 3, 201410 r ale ty Buchlovky mě překvapily , jako chápu že je to jižní Morava, nicméně v zimě to tam bývá někdy zajímavé a koneckonců ve Stupavě (cca v půli Buchlovek) je i sjezdovka Jo to je tady za kopcem.
Listopad 3, 201410 r Ale kluci vi se pletete!!! Kde je značka s vločkou (zimní výbava) můžeš jet i na LETNÍCH kolech když maj 1,6 mm, ikdyž je celá silnice pokrytá vrstvou sněhu a policajt ti jen zasalutuje. Podmínka je mět zimní výbavu = letní kola + SNĚHOVÝ ŘETĚZY . Ty stačí v kufru a když uvidíš, že to nejde, tak je nasadíš.
Listopad 3, 201410 r myslím, že se pleteš.. Značka "Zimní výbava":Dne 1.7.2008 vešla v platnost vyhláška, která zavádí dopravní značku "Zimní výbava". Dopravní značka platí od 1.listopadu do 30. dubna, pokud není pod značkou umístěna dodatková tabulka, vyznačující odlišnou dobu platnosti. Konec úseku, kde je nutná zimní výbava je označen značkou "Zimní výbava - konec". Dopravní značka přikazuje řidiči motorového vozidla použití zimních pneumatik (označení:M+S, M.S., MS nebo M/ S, případně terénní pneumatiky), a to u vozidel do 3,5t na všech kolech a u vozidel nad 3,5t pouze na hnaných kolech.Sankce za nedodržení této povinnosti je pokuta až 2000Kč a 1 trestný bod.Zimní pneumatiky:Zimní pneumatiky jsou v ČR povinné od 1.11 do 31.3 pokud na silnici leží souvislá vrstva sněhu, ledu nebo námrazy. Dále pokud lze vzhledem k povětrnostním podmínkám předpokládat, že se na silnici během jízdy může souvislá vrstva sněhu, ledu nebo námrazy objevit. U vozidel do 3,5t musí být pneumatiky na všech 4 kolech, hloubka vzorku nejméně 4mm. Vyjímka je jen pro nouzový dojezd s rezervou. Za nedodržení hrozí pokuta na místě až 2000Kč, ve správním řízení až 2500Kč. Zímní pneu by měla mít označení M+S, nejlépe se symbolem sněhové vločky. Staří gumy zákon nepředepisuje. (podle zákona o provozu na pozemních komunikacích č. 133/2011 Sb. § 40a, původně zákon č. 361/2000 Sb.
Listopad 3, 201410 r Nó, tak na té sedmdesátce jsem měl v sobotu co dělat, abych to zbrzdil. Bylo to na poslední chvíli, tak se to snad povedlo - policajt mě nezastavil, ale měli tam odstaveno pět aut. jj, číhali tam potvory , v otevřených pátých dveřích měli narychtovaný radar , též jsem proklouzl, ale ač vím že tam stávají, nějak jsem se zasnil a musel jsem taky dobržďovat
Listopad 3, 201410 r tak co se týka tech zimních gum, je tam skutečně klička, tak jako v každém zákoně Je možné zimní pneumatiky nahradit sněhovými řetězy?Ano, v případě, že vozovka je dostatečně pokryta sněhovou nebo ledovou vrstvou. a Lze zimní pneumatiky nahradit řetězy?Ano, pokud je vozovka pokryta souvislou vrstvou sněhu nebo ledu. Řetězy musí být nasazeny na hnané nápravě a s vozidlem se nesmí jet rachleji než 50Km/hod. S řetězi se nesmí jezdit na dálnici. no, ovšem kdy je silnice pokryta souvislou vrstvou.... pokud ji přd tebou pluhař odhrne, nebo bude častečně nasoleno, roztáto.. hádej se s policajtem že... Upraveno Listopad 3, 201410 r od JirkaBrno
Listopad 3, 201410 r Jirko, chtěl bych vidět, co tam bylo před tou tvou editací malto -je tam ta znacka? prijde mi to nesmysl nazouvat zimaky kdyz je venku 15 stupnu.. edit-tak ne, tato znacka je primarne umisten na horskych cestach a na vysocine na D1... lze najit mapku... ja teda se zimaka pockam az to klesne niz... http://www.novinky.cz/domaci/352357-mlhy-se-rozplynou-bude-az-16-stupnu.html podstatnejsi je upravit zahonek na cesnek... nene, značka tam není, nicméně jak už jsem říkal, značku má polovic po cestě do práce na úseku 1km nad letovicemi, takže teplo neteplo, benga sponzorovat nehodlám. To bych mohl i říci o loňské zimě, že nebyly zimáky potřeba, páč nebyl sníh a mnohdy bylo fakt teplo a přesto jsem je tam měl
Listopad 3, 201410 r jj, číhali tam potvory , v otevřených pátých dveřích měli narychtovaný radar , též jsem proklouzl, ale ač vím že tam stávají, nějak jsem se zasnil a musel jsem taky dobržďovat Jo, taky jsem na to čuměl, že se policajt dívá do kufru a on tam měl radar. Ale zase mi povedlo tam vydrbat na prvním hřebeni s výkonnějším autem, minule to byl nějaký MB, tentokrát A4, co se snažili nandat to Octávce. Některé zatáčky tam jsou záludné, holt s tím borci nepočítají a neznají to tam.
Listopad 3, 201410 r jj, nejhorší je ta první takřka vracečka směr od Brna před motorestem Samota ... to si pamatuju, když jsem ještě jezdil za mojou busem, tak jsme jeli Karosou (dálkař narvaný až po přední dveře), stál jsem na předních schůdkách a ten šofér jí řezal tak, že mu hvízdala přední guma . Takže když chce někdo tam předjíždět a vjede do levého, sakra to tam vynáší a ještě jede vnější okraj, takže je pak dost zaskočen, ikdyž ty koně tam má
Listopad 3, 201410 r Yes, a tam si je vždy vychutnám. Boreček v audině asi netušil, co ho čeká a pak něvěděl, co má dělat dřív, aby ho to nevyhodilo do protisměru, ale to už jsem byl dávno pryč.
Listopad 3, 201410 r Kluci vy jste čísla... Ale takovejm "borečkům namachrovanejm" to přesně patří, já jim dělám něco podobnýho už léta třeba na Suchým Vrchu, když se sjíždí serpentýnama dolů do Červený Vody, tam vybrzdit před vracečkou klidně i 3x silnější káru není vůbec problém...
Listopad 4, 201410 r jeikože ne každého zajímá téma Výdrž motoru 1,2HTP a chodí tam, hodím to i sem, ... z dnešního rána
Listopad 4, 201410 r Kluci vy jste čísla... Ale takovejm "borečkům namachrovanejm" to přesně patří, já jim dělám něco podobnýho už léta třeba na Suchým Vrchu, když se sjíždí serpentýnama dolů do Červený Vody, tam vybrzdit před vracečkou klidně i 3x silnější káru není vůbec problém... Já si jedu svoje, no a když má někdo pocit, že ani těch mých zhruba 110 km/h v tom kopci nedostačuje, tak se potom nemůže divit.
Listopad 4, 201410 r Martine, zrovna Tebe jsem dával včera na Bastlírně jako jeden z příkladů, jak si lidi jsou schopní "(vy)užívat svou LPG Hatátitlu".... Měl tam boreček z Šalingradu dotaz na "zplynování" audiny 4,2 litru a měl strach, jestli to ten motor vydrží - tak jsem ho nakonec poslal do Moravskejch Budějek za Karlem...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.