Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj

Mám v umyslu si na mojí Fábce 1.4 MPI 2001 dodělat dálku a kámoš mi doporučil tuto nemáte s ni někdo zkušenosti. Popřípadě jestli by někdo z okolí Olomouce nebyl ochoten mi ho namontovat. Hledal jsem tu 2 hodiny a nic podobnýho nenašel zatim díky :worthy

get_file.pdf

vetsina firem co to prodava tak k tomu dodavaji kompletni navod k zapojeni i barvama dratu (ne vsude sice sedi),funkcni to je ,ale tak pro favorita nebo feldu.nema plovouci kod a lze k naucit cizi ovladac bez tveho vedomi....uvaz jestli hezky klic ti stoji za snizeni bezpecnosti (treba jo )

Upraveno od honzik

• Autor

a mohl by jsi mi poradit jestli je nějaky jiný bezpečnější spúsob kterej bych mohl použít když chcu ty vysřelováky??? popřípadě nějaký šikovny kutil z okolí Olomouce??? -_-

• Autor

Díky to vypadá daleko líp tak do toho asi pujdu pak přehodím jenom znak a jeto Díky :palec2:

první verze dálky je hruza nekvalitní provedení,bez plovoucího kódu,to stačí jenom vidět a už to mluví za sebe ,já bych vyměnil komfortku a koupíl origo vystřelováky,stojí to sice trochu víc,ale nemusíš táhat žádné dráty

Přesně, pokud máš origo centrál, doporučuji taky dodělat origo dálku. Je to jednoduchý a nemusíš tahat ani jeden drátek. :palec2:

taky jedině origo .,bez námahy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.