Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak snad to bude z těch obrázků jasné co dotáhnout . Vyznačil jsem šrouby k dotažení červenou šipkou . Na dotažení šroubu s číslem 2 na prvním obrázku je nutné demontovat boční plast . Po odšroubování se boční plast musí zatáhnout směr motorový prostor pro vyjetí držáků z palubní desky. Na jednom obrázku je to vyznačeno černou tlustou přerušovanou šipkou .

Tak snad to bude z těch obrázků jasné co dotáhnout . Vyznačil jsem šrouby k dotažení červenou šipkou . Na dotažení šroubu s číslem 2 na obrázku (bez názvu)je nutné demontovat boční plast . Po odšroubování se boční plast musí zatáhnout směr motorový prostor pro vyjetí držáků z palubní desky. Na jednom obrázku je to vyznačeno černou tlustou přerušovanou šipkou .

Bez_n_zvu.bmp

Palubka_2.bmp

palubka_4.bmp

• 2 roky později...

Ty jo super panove, zitra se na to vrhnu koupil sem auto ojety a kdyz sem to uslysel tak sem myslel ze me jebne, a jeste mi kamos rekl ze je to normalni a prej to neodstranim tak to me naprdlo uz uplne. Takze dik moc pak poreferuju jak to dopadlo.

Tak referuji, rozebrano a podlepeno gumovym tesnenim z liedlu prisroubovano a tunel nevrze takze super, jeste mi vrze asi lista pod oknem to je ste vyzkousim ze ji oddelam a hodim test. Kazdopadne tunel dole je bez problemu takze diky.

Upraveno od Cizap

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.