JarinEsco Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) Zdarec chlapi, mám na vás všechny dotaz. Jak je to s kočárkem ve Fabii hatchback? Mám v plánu odkoupit od strýce Fabii Classic 1,4 16V 55kW rok 2003, najeto poctivých 19500 km , ale řeším, jak dám do kufru kočárek, páč se plánuje přírustek do rodiny .....Kufr se mi zdá být hodně malý.....Děkuji za jakékoliv reakce jak ke kočárku, tak k vybrané motorizaci - 1,4 16V 55kW. Editováno: 16. Prosinec 2007, autor: JarinEsco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Klasický velký kočár sotva vejdeš do combi, takže v krátké na to rovnou zapomeň Motor 16v 55kW prakticky nejlepší benzínová volba pro Fabku a výbavě Classic není co dodat - holátko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Vzhledem k tomu, že taky plánuju koipi fábie RS, je toto pro mne taky nepříjemná informace, ale tak trochu jsem s tím, že kočárek se do fábie nedostane počítal.. Je to ale blbé... Na OII ale nejsou finance.., respektive když porovnám OII a fabii RS, je FRS rozhodně po většině stránek výhodnější koupě..., jediné mínus je podle mě právě prostor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Ovšm mínus dost nepřehlédnutelně podstatné, nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Zalezi na kocaru, kup treba Quinny Buzz a das ho tam v pohode, kdyz sundas horni dekl, co je haknutej na 5. dverich. Kazdopadne ale pocitej, ze korbu od kocarku musis dat vedle malyho. Jinak ten kocar je pecka v mnoha ohledech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Ahoj, také jsem přemýšlel o koupi auta, aby se mi tam vešel kočárek. Měl jsem Feldu a tam jsem ho dostal z těžka, teda dostal, ale už se tam nic nevešlo. Krátká Fábie něco podobného kočárek tam jakž takž dostaneš, ale už není k hnutí na zadních sedačkách páč tam musíš odložit spoustu věcí z kočárku. Takže krátká Fábie nevyhovuje. Mám Fábii Combi 1.4 MPI 50 kW a jsem a jsem s ní naprosto spokojen. Kočárek značky ARO ZIPPER trojkobinace se mi tam vejde nádherně, ještě tam zbyde místo na přenosnou postýlku, na věci pro mimi a pro nás. Takže pohoda s cestováním. Jdi raději do kombi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Combi jedině a bez diskuzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 jedine COMBI - aj tak COMBI vo FABII I nieje COMBI ale ma taky ten normalne bezny kufor a normalne pristupny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 jedine COMBI - aj tak COMBI vo FABII I nieje COMBI ale ma taky ten normalne bezny kufor a normalne pristupny. Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinEsco Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Mno jo, ale copak byste pustili Fabii rok 2003, 1,4 16V 55kW s najetýma 20.000 km za 70 - 80 litrů? Nevím co dělat, chtěli jsme kupovat Astru G....ale Fába...zaručené km...motorizace taky dobrá, ale ten kufr..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Mno jo, ale copak byste pustili Fabii rok 2003, 1,4 16V 55kW s najetýma 20.000 km za 70 - 80 litrů? Nevím co dělat, chtěli jsme kupovat Astru G....ale Fába...zaručené km...motorizace taky dobrá, ale ten kufr..... no tak záleží jak dlouho a jak často budeš s kočárkem jezdit, ale píšeš, že je to clasik, což je výbava nic moc a spousty věcí dodělat, pokud chtít trochu vylepšit výbavu pro své ježdění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Kočárek se bez problémů vejde klidně i na řidičovu sedačku - nemám s tím žádný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 tak už víš jak na to, jen Martinův Kočárek více papá, více čůrá, ale umí mluvit a na nočník už taky nechodí, a vlásky .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinEsco Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 nejlepší bude asi otestovat velikost kufru s nějakm kočárkem live...než se pustím do koupi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Ta cena je samozřejmě víc než zajímavá, ale Classic....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinEsco Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Mno já vím, ale momentálně pro mě bude priorita stavba baráku, takže potřebuju auto, do kterýho budu aspoň tak 2 - 3 roky jen lít benzín a tím to hasne....Jinak představa o autě je úpně jiná..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Mno já vím, ale momentálně pro mě bude priorita stavba baráku, takže potřebuju auto, do kterýho budu aspoň tak 2 - 3 roky jen lít benzín a tím to hasne....Jinak představa o autě je úpně jiná..... Tak jestli potřebuješ auto, do kterého budeš lít jen benzín, tak si nekupuj Fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 S kočárem do krátké Fabie nemám žádný problém. Klasickej 3kombinaci Dorjan cross country a malé je 16 měsíců a vezl jsem ho 3x . Musí se sundat 2x kolečko na jedné straně, vyndat plato a je to v pohodě, ještě se tam vejde nějaká taška. Jinak golfky v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 S kočárem do krátké Fabie nemám žádný problém. Klasickej 3kombinaci Dorjan cross country a malé je 16 měsíců a vezl jsem ho 3x . Musí se sundat 2x kolečko na jedné straně, vyndat plato a je to v pohodě, ještě se tam vejde nějaká taška. Jinak golfky v pohodě. To mě pobavilo...musí se sundat 2x kolečko a plato dolů - mě by se s tím teda nechtělo zdržovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Tak jestli potřebuješ auto, do kterého budeš lít jen benzín, tak si nekupuj Fabku tak nám porad do jakýho auta nedame ani korunu .Do novýho nebo do 120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Takové auto neexistuje....vlastně ano....na operativní leasing.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezmar Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 To mě pobavilo...musí se sundat 2x kolečko a plato dolů - mě by se s tím teda nechtělo zdržovat.. To se na mě nezlob, ale sundat z kočárku dvě kolečka, obrovskej problem co. O platu už vůbec nemluvím.Sestavenej kočárek nedáš do žádného auta (pokud nemáš dodávku) takže ho stejně musíš složit i do combi. Ale k věci. 99% kočárků se do krátké Fabky krásně vleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 To se na mě nezlob, ale sundat z kočárku dvě kolečka, obrovskej problem co. O platu už vůbec nemluvím.Sestavenej kočárek nedáš do žádného auta (pokud nemáš dodávku) takže ho stejně musíš složit i do combi. Ale k věci. 99% kočárků se do krátké Fabky krásně vleze. To se mi líbí, jak tu někdo může tvrdit že 99% kočárků se vejde do krátké Fábule aniž by to zkusil. Jelikož konstrukční řešení kočárků se různí tak bych zde takový blábol ani nepouštěl. Jsou druhy kočárků které do krátké Fábule opravdu dostaneš, ale komfort cestování se velice sníží. HAWK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 No mam kombika a kocarek Quinny Buzz. Musim rict, ze ho dam pod roletu a jeste neco malo se tam vejde, ale nevim nevim jak byste to delali s kratkou ... Mozna golfovy hole tam clovek da, ale podvozek s korbou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dann Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 My sme v kratkej fabii vozili kočiar dost dlhu dobu. Bol sice "blsakova" 3kombinacia znacky ADBOR ale nemusel som dole davat ziadne kolieska, ked som ho daval do auta. Vosiel tak tak a na neho este nejake veci(tasky, deky.....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.