Prosinec 29, 200717 r TIGeRZ já se ti divím. Pořád hledáš nějaké závady . V jiném vlákně se ptáš na špatně startující Xenon . Tam ti Cosby radí ať si skusíš půjčit od někoho akumulátor. Závada z tohoto vlákna by taky mohla být způsobena akumulátorem. Ty jsis nedokázal tyto závady spojit? Tak proč nezkusíš jinou aku a hledáš jakési další komplikace. Vždyť je to to nejjednodušší co můžeš udělat. Pak bych ještě změřil dobíjení jestli je OK. Jak máš starý akumulátor?
Prosinec 30, 200717 r Autor TIGeRZ já se ti divím. Pořád hledáš nějaké závady . V jiném vlákně se ptáš na špatně startující Xenon . Tam ti Cosby radí ať si skusíš půjčit od někoho akumulátor. Závada z tohoto vlákna by taky mohla být způsobena akumulátorem. Ty jsis nedokázal tyto závady spojit? Tak proč nezkusíš jinou aku a hledáš jakési další komplikace. Vždyť je to to nejjednodušší co můžeš udělat. Pak bych ještě změřil dobíjení jestli je OK. Jak máš starý akumulátor? Na jednej strane mas pravdu, s tym akumulatorom. To bude prva vec ktoru asi poriesim, len ma odradza fakt ze startovanie vzdy vsetko OK....akumulator ma vysse 2 rokov.... a imho ta chyba 01336 je asi o niecom inom ako naznacoval profor..... Tak riesim zaroven v tomto vlakne aj to(ja som myslel ze to ma s tym suvislost ale asi nie)....inak kazdopadne dakujem za reakcie
Prosinec 30, 200717 r preboha to kto ti tam dal 6Q0???? tá je značená ako HE teda HighEnd výbava a používa sa len s automatickou prevodovkou...
Prosinec 30, 200717 r Autor skor mi napis co vsetko dokaze a samozrejme co je na skodu Bola uz v aute preboha to kto ti tam dal 6Q0???? tá je značená ako HE teda HighEnd výbava a používa sa len s automatickou prevodovkou... Upraveno Prosinec 30, 200717 r od TiGeRZ
Leden 1, 200817 r jaj no ja som neodpisal. Plus, môžeš si namontovať automatickú prevodovku lol a mínusy nemá žiadne teda ak pominiem tú chybu v Gatewayi ale s tým nič nenarobíš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.