Pepa007 Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 TIGeRZ já se ti divím. Pořád hledáš nějaké závady . V jiném vlákně se ptáš na špatně startující Xenon . Tam ti Cosby radí ať si skusíš půjčit od někoho akumulátor. Závada z tohoto vlákna by taky mohla být způsobena akumulátorem. Ty jsis nedokázal tyto závady spojit? Tak proč nezkusíš jinou aku a hledáš jakési další komplikace. Vždyť je to to nejjednodušší co můžeš udělat. Pak bych ještě změřil dobíjení jestli je OK. Jak máš starý akumulátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 30. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 TIGeRZ já se ti divím. Pořád hledáš nějaké závady . V jiném vlákně se ptáš na špatně startující Xenon . Tam ti Cosby radí ať si skusíš půjčit od někoho akumulátor. Závada z tohoto vlákna by taky mohla být způsobena akumulátorem. Ty jsis nedokázal tyto závady spojit? Tak proč nezkusíš jinou aku a hledáš jakési další komplikace. Vždyť je to to nejjednodušší co můžeš udělat. Pak bych ještě změřil dobíjení jestli je OK. Jak máš starý akumulátor? Na jednej strane mas pravdu, s tym akumulatorom. To bude prva vec ktoru asi poriesim, len ma odradza fakt ze startovanie vzdy vsetko OK....akumulator ma vysse 2 rokov.... a imho ta chyba 01336 je asi o niecom inom ako naznacoval profor..... Tak riesim zaroven v tomto vlakne aj to(ja som myslel ze to ma s tym suvislost ale asi nie)....inak kazdopadne dakujem za reakcie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 preboha to kto ti tam dal 6Q0???? tá je značená ako HE teda HighEnd výbava a používa sa len s automatickou prevodovkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 30. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) skor mi napis co vsetko dokaze a samozrejme co je na skodu Bola uz v aute preboha to kto ti tam dal 6Q0???? tá je značená ako HE teda HighEnd výbava a používa sa len s automatickou prevodovkou... Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 nikto mi nepovie plusy a minusy tejto mojej BSG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 jaj no ja som neodpisal. Plus, môžeš si namontovať automatickú prevodovku lol a mínusy nemá žiadne teda ak pominiem tú chybu v Gatewayi ale s tým nič nenarobíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 kua Automat na HTP......mnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.