oct Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Me zase byly zamitnuty zabicky. Hrasek OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 tak celer tam patří A petržel aby dlouho vydržel taky já piju hodně mlíčka, aby stála svíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Bobik : v pátek sem tě potkal v bolce..frčel si do centra po jičínský mám dojem že se ta ulice jmenuje..ale každopádně si byl nejakej vysmátej..to si se tak těšil na tu weekendovou kalbu?? lol Jinak u nás bola vinná klobáska, houbovník, a rybí filetky ale z jaké ryby to netuším..máti prostě něco kúpila a samozřejmostí salátek ale neuhádnete jaký.. je to možný, že to bylo tam, ale nevím nevšimnul jsem si tě ale asi jsem byl vychechtanej ze čtvrtečního Vánočního večírku (byl Golf, ruleta, Děda Mládek ilegal Band, strašnýho žrádla a ohňostroj) a v pátek byl večírek na Mělníku, kde jsme málem dostali přes držku, ale taky jsme parádně popili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 tak to je v klidu..nekdy tam je frmol a zírat co kde lítá taky furt nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 sláva je to za mnou!!!! Na dnešek a zítřek jsem se radši uklidil do práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 U nás tiež klasika - kapustová polievka s hríbami, haláslé z min. 3 druhov rýb, šalát, vyprážané "podkovy" z kapra a lososa, tento rok novinka - filety z mečúňa na grile (mňam). Trocha vínka, nejaké to mojito a kopec sladkého... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 (editace) já už nemůžu, už je mi zle. Permanentní pálení žáhy, šoufl od žaludku, žrádlo už ani nemůžu vidět. To že sem se s tonye36 u nás doma zlil jako hovádko má za následek, že dneska asi nedám ani kapičku. Manželky s děckama večer zapadly chrápat do pokoje a my jsme se vyvalili na sedačku, čučeli na dývka, kecali a udolali jsme 2 flašky výborného vína, pak už lahvinku nižší třídy, pak 0,5litru rakie a ve finále 0,7 litru vodky. Prostě pak už bylo jedno co, hlavně aby to teklo K mé nevelké radosti ty naše baby vymyslely druhej den, že po obědě pojedem na zámek na prohlídku. A to jsem byl schopen tak akorát chrápat ještě A za vánoce 2kg nahoru Sem ráno se zmohl akorát na prohlášení o resetu ŘJ. Editováno: 31. Prosinec 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 tak co? co budete večeřet? Jý uvařil štičí polévku a žena peče v troubě štiku. Salátek už je od poledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 u me klasika jako kazdy rok, cinzano, losos tri dny nalozeny v soli a cesneku v trojobalu,bramborovy salat aby by zlehka stiplavy tak udelany z zeleniny moravanka domaci cukrovi,chlebicky a mini zakusky od zname cukrarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Bramborový salát,kapr smažený na mrkvové vynikajicí nádivce,mraky zeleniny a nechyběla ani Plzen.P.S na fotce je pouze usmažený kapr s mrkvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 jsem minulej tejden od sládka nafasoval vánoční karton v Budvaru, tak jsem si po večeři jeden načepoval a ten náš satan shodil půllitr ze stolu, nejen pivko, ale i jedna z posledních pivních sklenic v prdeli. Jsem měl tak cca 20 půllitrů a už mám jen jeden. Vidíš, kdyby jsi se se mnou vydal k vodě, tak jste mohli dlabat třeba štiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 My tradičně pečeného kapra a salát Dnes krůtí řízečky, už je cítím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 My tradičně pečeného kapra a salát Dnes krůtí řízečky, už je cítím :-) zvláštní, takového kapra jako je na salátu jsem ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Mám Ti to psát jako Roomario, že to je jen salát ? A necituj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Kluci ted jsem se smál na celej pokoj! Nekecám.Mišák mě zase rozesmál Proč jste tak daleko!!!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Prosím Tě, slabá hodinka jízdy...a tím Tvým drakem ještě míň :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 a takhle vypadaly žabičky v koncovce. Byly na víně s troškou česneku, jarní cibulkou a nějakým italským extratvrdým strouhaným sýrem. Je moc dobrej a velmi snadno se to aplikuje při vaření a netáhne se to jako normální sýr. Dá se koupit v Makru, doporučuju. člověče, takhle podobně to vypadalo, když se tu někdo před barákem poblil. asi zůstanu u ryby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Ja mel na vyber... Pangus, Kapr, Kureci rizecek, tak jsem si dal od kazdeho jedno, do dnesniho dne jsem sezral 3kg salatu a prave jsem se vazil... Hnus velebnosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 letos se šetřím ale stejně mám problém s pálením žáhy. Po salátu letos pouštím duchy jak plynovod Družba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 tak to už je pomalu pěkná prasečina sežrat 3 kg salátu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Ja mel na vyber... Pangus, Kapr, Kureci rizecek, tak jsem si dal od kazdeho jedno, do dnesniho dne jsem sezral 3kg salatu a prave jsem se vazil... Hnus velebnosti.. Jak to říkával Menšík: Vezmu si 10 dkg salámu, zvážím ho, má 10 dkg. Stoupnu si s ním na váhu, mám o 10 dkg víc. Sním ho a mám najednou o 3 kila víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Doma waffle s medem, kapustnica a pečené klobásky s uzeným. Podléváme slivkou. Po večeři odchod do knajpy. Příchod ráno v 7. Na Hod boží jsem za celý den vypil jen jeden čaj. Dieta, chápete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 si přečti jak jsem dopadl loni, je to jen pár příspěvků výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.