Přejít na obsah

POMOC S VÝBĚREM ALU


EMAN VRS

Doporučené příspěvky

Hele... ale musim se pridat se stiznosti na WWW.ALU-PNEU.CZ

A neberte to jakoukoliv pomstu nebo tak, proste Vas chceme jen varovat...

Objednal jsem si tam cca v pulce listopadu gumy (Dunlop 3D), protoze tam meli fakt dobrou cenu. Jeste jsem mu zavolal, kdy ze budou k dodani, ze si pro ne klidne do Kladna dojedu, ze je chci mit co nejdriv (taky uz byla zima, ze...). Slibil, ze do konce tejdne, ze si pro ne mam v patek prijet. Radsi jsem tam zavolal, nez jsem jel a samo nic, ze v sobotu, pak ze v utery, pak ze se jim rozbilo auto, ze do konce dalsiho tejdne, pak zase nic...

Nikdy se sam neomluvil nebo me nekontaktoval - vzdycky jsem mu volal ja, protoze standartne neplnil co slibil. Nakonec se ozval asi po 10 dnech mailem - reakce na moji objednavku, ze objednane gumy uz nebudou. Po X dnech cekani...!!!

Tak jsem si je objednal od Autokseftu (sice asi o stovku drazsï, ale...), dodani do 48 hodin, zadarmo, perfektni komunikace se zakaznikem.

Taky jsem kupoval 3D a moc spokojen .... Cena tuším 1500 guma.. což je super...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to kotel a celkem chapu,ze jsi nasranej...Ja se u nej jednou byl podivat na kola a byl taky celkem arogantni..Ale nakonec jsem koupil jinde,pac on stejne nemel v me rozteci.. ;)

No nic..A pokud jsi chtel ty OZeta,tak myslim,ze Ti je plne vynahradi z vyberu o par prispevku vic ty DOTZy..Jsou skoro stejny,akorat maji "sroubky" a´la dvoudilny kola.. ;)

Jinak tohle jsou krasny kola..skoda,ze jen 19".. :(

post-1427-1198887949_thumb.jpg

Editováno: , autor: Martyp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže se dívat spíš na cenu? Co jsem se tak díval, ceny se pohybují +-200Kč. Musím podotknout, že jak u kterých značek. Občas se naskytnou pneu 215, které jsou v akci a vyjdou levněji než 205. Otázka je, zda budou pro mě pneu 215 výhodou, či spíš zbytečnou zátěží pro auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co pneu? Nevím zda 205/40 R17 nebo 215/40 R17 ? Dle čeho volit? Original FRS mam 205/45 R16

Pneu na 8" palcu rafek bude pekne nasponovana i 215/40..A jestli to bude zatez pro auto?Minimalni, ne-li ze zadna a to diky tomu,ze bude guma tak natazena..A jestli mas FRS,tak ten centak rozdilu fakt nepoznas.. ;)

Jinak si na horni liste klikni na "moje nastaveni" a pak uz si s profilem pohraj..Fotka = Avatar a podpis uz si navolis... ;) Samo te to navede.. :p

Editováno: , autor: Martyp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...