Luke288 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 a já bych platil jak? ESP nemam a rychle mi to taky nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 a já bych platil jak? ESP nemam a rychle mi to taky nejezdí Zrejme nebudes platit nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 9. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2008 a já bych platil jak? ESP nemam a rychle mi to taky nejezdí psal jsem slevu fakt je to vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 pochopil jsem, byl to vtip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 (editace) kvaki ty si hlava no flejm, džast e džouk! Editováno: 9. leden 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Nazdárek pánové, měl bych na vás jeden dotaz. Sháníme někoho s haldexem pro takový srovnávací testík čtyřkolek. Takže nechce se někdo z okolí Beskyd přidat? Jedná se o jízdu v extrému při zkoušce maximálni trakce. K tomuto učelu už je domluvená sjezdovka Tuto akci jsme vymysleli na Audi klubu takže tam budou quattra v hojném počtu, pracuje se i na subarkách a taky nějaké pravý offroad se oběví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Nazdárek pánové, měl bych na vás jeden dotaz. Sháníme někoho s haldexem pro takový srovnávací testík čtyřkolek. Takže nechce se někdo z okolí Beskyd přidat? Jedná se o jízdu v extrému při zkoušce maximálni trakce. K tomuto učelu už je domluvená sjezdovka Tuto akci jsme vymysleli na Audi klubu takže tam budou quattra v hojném počtu, pracuje se i na subarkách a taky nějaké pravý offroad se oběví. holt nejsem od beskyd, ale zajimave napis jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 tak dneska vyjezd z dálnice krásná snaha o přetáčivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 holt nejsem od beskyd, ale zajimave napis jak to dopadlo Dej vedet jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Tak co hoši, zase nějaká mezní situace se 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Tak já vlastním 4x4, ovšem 01 ..naprostá spokojenost, přece jenom to auto se chová při běžné jízdě díky víceprvkové zadní nápravě o dost lépe než klasický předohrab dle mého názoru.... bohužel nemám ESP .... jinak slyšel jsem o případu, kdy kdosi jel s 01 po dálnici cca 140 - 150 a bylo mokro, v tom mu došlo k proklouznutí přední nápravya následnému připojení zadního pohonu...pak následovaly hodiny a docela prekérní situace...nakonec vše dopadlo dobře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Tak já vlastním 4x4, ovšem 01 ..naprostá spokojenost, přece jenom to auto se chová při běžné jízdě díky víceprvkové zadní nápravě o dost lépe než klasický předohrab dle mého názoru.... bohužel nemám ESP .... jinak slyšel jsem o případu, kdy kdosi jel s 01 po dálnici cca 140 - 150 a bylo mokro, v tom mu došlo k proklouznutí přední nápravya následnému připojení zadního pohonu...pak následovaly hodiny a docela prekérní situace...nakonec vše dopadlo dobře.... S tím měly dost velké potíže první generace Audi TT Quattro. Silný motor (1.8T 165 kW), široké pláště a pomalý Haldex si ve vysoké rychlosti v táhlé zatáčce na mokré dálnici opravdu koledovali o průser a taky nejedno TT skončilo právě díky tomu v poli. U Audi to po roce prodeje začli aspoň trochu řešit sériovou montáží zadního přítlačného spoileru krerý to aspoň trochu eliminoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.