Dalibor3 Vloženo 29. Prosinec 2007 Vloženo 29. Prosinec 2007 Pořád mi chyběla nějaká polička v přihrádce v palubce. Nevím jestli existuje něco origoš, ale není těžké si ji udělat sám a asi za 30 kč! Stačí koupit správný rozměr (obdélníkový) dózičky, co se používají pro svačiny, apod. a správně udělat podélné rýhové díry v ní, podle rozměru drážek v přihrádce. Sedí to opravdu přesně a drží taky-nic se neláme apod.! A máte průhlednou poličku, ve které si můžete udělat i dodatečné přihrádky... Citovat
Dalibor3 Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Vloženo 29. Prosinec 2007 Dobrej nápad Dík, možná se dá sehnat něco jiného a efektivnějšího pro zasunutí přímo na drážky přihrádky, ale zrovna na nic jiného jsem nenarazil. Ale takto s těma výřezama mám dostatečně hlubokou poličku na spoustu věcí.. Citovat
BEDUIN Vloženo 5. leden 2008 Vloženo 5. leden 2008 Super, jednoduche a ucelne zajtra idem s metrom prekuknut TESCO Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.